שלום לכם

a l g o l

New member
שלום לכם

יצא לי לקרוא לא מעט ממה שכתבתם על BDSM, והאמת שיש לי לא מעט פנטזיות על זה, אבל פעם כשמישהי הציעה לי יחסים השפנתי. הייתי רוצה פעם לממש את הפנטזיות שלי, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה ואיך להגיע למצב שבו אני סומך על הצד השני. האם משהו יכול לתת איזשהו טיפ? אלגול אגב אני אוהב את הסיפורים שלכם, במיוחד של מפ33יצה

Z o d i a c

New member
שלום אלגול,

וברוך הבא לפורום. אמרת כאן שני דברים שאליהם אני רוצה להתייחס בנפרד: א. "הייתי רוצה פעם לממש את הפנטזיות שלי, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה" - צ'אטים, פורומים, מועדונים (הדאנג'ן למשל), מודעות הכרות. אישית אני בעד צ'אטים, יותר זמין, מהיר ונוח לשימוש. ב. "ואיך להגיע למצב שבו אני סומך על הצד השני" - לזה נדרש זמן בפרט שאתה חסר ניסיון. מה עושים? קודם כל מבהירים מראש את חוסר נסיונך לצד השני, מציבים גבולות של מה ואיך, ופשוט מאפשרים לעצמך לזרום עם הפנטזיה.

X Talk 1

New member
נצל"ש דאנג'ן

כמה ממכם, חברי הפורום הייתם במועדון הדאנג'ן, האם זה היה חד פעמי, והאם אתם ממליצים לוונילי שכמוני לבקר שם בשביל ללמוד על הנושא

cai

New member
אני לא יכולה לענות כרגע

כי עוד לא הייתי שם, לצערי. אבל וונילי שיודע מה זה וונילי- זה כבר אומר לזכותו :)

PassionFruit

New member
מומלץ!

הייתי מספר פעמים במועדון. וכן, אני ממליצה, גם לוניליים מתעניינים ובעלי ראש פתוח לבוא. בעיניי, מה שמעניין שם באמת הן לא ההופעות המרכזיות (שכבודן במקומן מונח) אלא דווקא ההתרחשויות שקורות בשוליים. שם, קורים הדברים האותנטיים ומהן, אני חושבת, ניתן ללמוד לא מעט על יחסי שליטה ועל המהות והעומק שלהם.

PassionFruit

New member
כן ../images/Emo6.gif

דבר ראשון- השאלה למה חוששים. אם מישהו חושש לבוא כי עלולים לזהות אותו אז שיזכור שקיים בינו לבין האדם השני "מאזן אימה", כלומר-שניכם נפגשתם במועדון. לשניכם עניין בתחום. אני מאמינה שהסוד ישמר. אם מישהי חוששת לבוא כי המקום לא בטוח או מכבד נשים אז באמת שאין מה לדאוג. זה אחד המקומות היותר בטוחים לנשים. יש שם דומיות ויש סאביות בסשנים מאורגנים ובסשנים ספונטניים ומעולם לא ראיתי שם פגיעה בנשים. נהפוך הוא. האמת-נשים מקבלות תגובות לא נעימות שהן הולכות ברחוב (שלא לדבר על דברים קשים יותר שכמעט כל אחת חוותה) כך שזו לא סיבה להמנע מלבוא למקום. וחוץ מזה-יש אנשי בטחון שמסתובבים שם. המקום כבר לא משמש מקום מפגש לחבורה סגורה ופרטית ויש המון אנשים שבאים. המון. על חלק ניתן לראות כי הם מרגישים במקום כביתם השני ועל חלק רואים שהם הגיעו מסקרנות ועדיין מחפשים את מקומם. ולא לדאוג-לא מכריחים אף אחד לעשות כלום. למי שלא מכיר את התחום ומי שלא ראה אנשים ב-real life ממולץ מאד. הסשנים הפרטיים (שנערכים בפומבי. לא להפריע לאנשים מאחורי הוילון) אינטימיים ומאד מרגשים. פנטזיות מתעוררות לחיים ומקבלות צורה. רק לשבת ולהסתכל. לא צריך יותר אבל אם מישהו בכל זאת רוצה....זה מקום מצוין להכיר בו אנשים. ב ה צ ל ח ה !

למעלה