שלום לכם..

VinceCarter

New member
שלום לכם..

מישהו מכם שיחק את משחק Force Elite וגם Force Elite 2? אם כן, איזה משחק טב יותר מבין שניים ואיך המשחק הזה? אתם ממליצים עליו? אל איזה סידרה? 1 או 2? בתודה..

itstzar

New member
שניהם משחקים טובים למי שאוהב את

סגנון המשחק הזה first person shooting וסיפור העלילה שקשור לעולם שאנחנו מכירים של סטאר טרק, ודמויות וחלליות מוכרות (וויאג'ר בראשון ואנטרפרייז E בשני)אפילו עושה את זה יותר כיף מן הסתם אליט פורס 2 הוא יותר מורכב והגרפיקה הרבה יותר טובה כי הוא יותר חדשי, והאמת גם הסיפור יותר מעניין לטעמי (אה וגם יש את פיקארד
) אבל המשחק השני הוא גם המשך לסיפור של המשחק הראשון ויש דמויות מהמשחק הראשון שחוזרות במשחק השני כולל הדמות הראשית ככה שלשחק בשניהם לפי הסדר מוסיף לחוויה, אבל מי שלא אוהב את סוג המשחקים האלה זה לא ממש יעניין אותו בכל מקרה, לא?

VinceCarter

New member
אני התחלתי לשחק בעליט פורס 2..

ועד עכשיו ראיתי את דמויות מהויאג'ר, כמו טובוק..ואת ספינה עצמה.. מה היה בדיוק במשחק הראשון?, את זה אני לא הבנתי...

itstzar

New member
באליט פורס 1 ../images/Emo58.gif ../images/Emo3.gif

טוב הספוילר היה בצחוק אבל במשחק הראשון כל המשחק התרחש בוויאג'ר צוות הוויאג'ר הקים את האליט פורס אחרי שהם הגיעו לרביע דלתא כדי "לפתור" בעיות שהם נתקלו בהם שצוות אבטחה רגיל לא יכול לעשות המשחק השני מתחיל בסוף של המשחק הראשון כשוויאג'ר חוזרים הבייתה ומותקפים ע"י כדור הבורג, וכשהם מגיעים לכדו"א צוות האליט פורס מפורק עד שמונרו, ה"מפקד" של הצוות נפגש במקרה עם פיקארד ופיקארד מחליט להקים את הצוות מחדש, וכמובן ששום אדמירל לא יגיד לפיקארד לא :)

itstzar

New member
נו מה אתה רב על סמנטיקה?

הhazard team הם בעצם כוח עלית AKA "Elite Force" ומכאן שמו של המשחק

itstzar

New member
טכנית יש לך 1000 דולר

מעשית יש לך שתי זוXXX בבית
טוב, hazrad team אז התבלבלתי בלהט הרגע עדיין מנשחק מוכר כאליט פורס וhazard team עלול לבלבל עם משחק ישן יותר בשם away team ואפרופו משחקי סטאר טרק, אוטוטו יוצא משחק חדש shatterd univers והוא מתרחש בעולם המקביל והתקופה היא קצת אחרי הסדרה TOS כשסולו כבר קפוט על האקסלסיור (אז משה תרגע
זה לא בתקופה של חלל עמוק) - זהלפחות מה שהצלחתי לראות בינתיים

Chakotay

New member
כן אבל הוא ל PS2 לא ל PC

אבל לא אכפת לי,בא לי משחק טרק ל ps2.

למעלה