שלום לכם

שלום לכם

קראתי הרבה את ההודעות פה אבל משום מה לא היה לי את האומץ לכתוב. לפני יומיים בלילה ללא שינה כתבתי משהו בוודר בכוונה לשגר אותו לכאן. אבל אחרי קריאה שניה ושלישית אני קצת מתלבטת משתי סיבות 1) סגנון הכתיבה לא מאפיינת אותי וזה קצת היבהיל אותי הראתי את זה לכמה אנשים וגם הם היו מופתעים . 2) זה נכתב בשעה מטורפת של הלילה ההגיון קצת מוזר. טוב אז אקצר ורק אומר מאיה שאני משתתפת בצערך שלא תדעי עוד צער ולכולם המשך שבוע טוב אולי אתם תעזרו לי בהתלבטות?

שלום לך ציפור נודדת

תודה על ההשתתפות בצערי. הלוואי שזה לא היה בנסיבות כאלו...אבל, את מוזמנת לכתוב פה כל מה שכתבת. מי מאיתנו לא כותב דווקא בשעות הקטנות של הלילה? דווקא בשעות שאנחנו לבד עם עצמנו...ואין מפריע. אלו גם השעות הכי קשות, ולפעמים בהן יוצאים הדברים הכי יפים ומיוחדים. אז אני רק מזמינה אותך. ההחלטה היא שלך, אבל תדעי שאת לא היחידה שכותבת בשעות הללו. ומה שיוצא בהן, גם עם מבולבל או לא הגיוני, אין סיבה לא להתיחס אליו. שלך מאיה

אממ תודה לעידוד

אכן החלתתי לצרף את מה שכתבתי . למרות שאני לא בטוחה שאני עושה את הדבר הנכון. היד קצת רועדת מצטערת אם זה לא הכי מובן

ציפורה (אפשר לקרוא לך כך בינתים)

הקטע שכתבת באמת מאוד יפה. מלא בשאלות שגם אני מוצאת עצמי שואלת אותם כבר כמה ימים. ואין תשובות. דיבר אלי מאוד הקטע על הגוזל. אני חלמתי כל כך על הגוזל שלי, שיבוא מתישהו. ידעתי שהוא יבוא. אני כל כך אוהבת ילדים, (אני גם עובדת אם ילדים), וידעתי שזה רק עניין של זמן. והנה...לא יהיה לי אותו גוזל נכסף. הוא ירד לקבר יחד עם אלן שלי. שלך מאיה.

אוי

אין לי מילים לצערי לא אוכל להגיע לצ`ט כרגע אולי בסביבות 11:30 אם לא יקרה משהו

למעלה