שלום לכם.... מחפשת חוג/סדנא למודעות עצמית האם מישהו יכול להמליץ ? באזור ת"א עד נתניה תודה
O orquidea New member 3/7/03 #1 שלום לכם.... מחפשת חוג/סדנא למודעות עצמית האם מישהו יכול להמליץ ? באזור ת"א עד נתניה תודה
א אילנהחלפ1111 New member 5/7/03 #2 גגם אשמח, יש סדנאות "יוומניקשיין" אינני זוכרת את הטלפונים שלהם אך הם נמצאים בת"א תשאלי ב-114 אני עצמי עברתי שתי סדנאות אצלם ואני מאוד ממליצה אחת יותר טובה מהשניה בהצלחה אילנה באהבה ובהתבוננוות מגיעים לשלימות
גגם אשמח, יש סדנאות "יוומניקשיין" אינני זוכרת את הטלפונים שלהם אך הם נמצאים בת"א תשאלי ב-114 אני עצמי עברתי שתי סדנאות אצלם ואני מאוד ממליצה אחת יותר טובה מהשניה בהצלחה אילנה באהבה ובהתבוננוות מגיעים לשלימות
ה הזהב הלבן New member 6/7/03 #3 סדנא באזור ת"א ../images/Emo140.gif אני אישית יכולה להמליץ על סדנא, שמעבירה אישה נפלאה, בשם מאיה סלע. תוכלי להתקשר ולברר פרטים בטלפון: 413394-052
סדנא באזור ת"א ../images/Emo140.gif אני אישית יכולה להמליץ על סדנא, שמעבירה אישה נפלאה, בשם מאיה סלע. תוכלי להתקשר ולברר פרטים בטלפון: 413394-052
מ מיכל מנדל New member 7/7/03 #4 הזהב הלבן-בעניני פרסומת...../images/Emo12.gif טלפונים וסדנאות רק בלוחות בבקשה. תודה