שלום לכם

השולצים

New member
שלום לכם

אני רויטל אמא של יובל המתוקה שנולדה בשבוע 31 במשקל 1686גר'. יובל היום בת חודש ו- 4 ימים. בילינו 4 שבועות בפגייה וביום שישי שעבר יצאנו הביתה. יש לי המון שאלות והתלבטויות ואני אשמח לשתף אתכן בהם. אז מה אתן אומרות? אפשר להצטרף???

../images/Emo65.gifאפשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה ז"א , רצוי

ואף רצוי מאוד. אני גלי אמא של מאור שנולד בשבוע 27 במשקל 1 ק"ג. היה 3 חודשים בפגיה , בהתחלה במצב קשה ולאט לאט הדברים התחילו להסתדר. כיום מאור בן 4 וחצי והוא ילד מקסים חכם , ובעיקר בריא. גם אמא של אופק שנולד בשבוע 40 במשקל 3,600 ק"ג ( כן,כן יש תקווה ללידה רגילה ). קראתי את סיפור הלידה שלך והוא מרגש מאוד ( יוכנס בקרוב לסיפורי הלידה שלנו ). כל שאלה שלך תתקבל בשמחה ויענו לך בשמחה רבה יותר כל אחד מהנסיון האישי שלו. את מוזמנת להשאר איתנו לשתף ולשאול. גלי כל שנבקש לו יהי...

לא רק אומרות, גם אומרים

ואומרים ברוכות הבאות... SHOOT.... (איה שלי נולדה 845 בשבוע 25+6, היום כמעט שנה מתוקן...)

ברוכות הבאות רויטל ויובל ../images/Emo20.gif

מזתומרת אפשר להצטרף? צורפתן! דמעתי קלות מסיפור הלידה שלך (הזכיר לי נשכחות מלפני 5 חודשים...) אנחנו מחכים לשאלות ולהתלבטויות, מקווה שתמצאי כאן תשובות!

קרן פ

New member
ברוכות הבאות../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

איזה סיפור מרגש על הבוקר. מאחלת לכן התאקלמות מהירה, קרן

תמיד כיף לחברים חדשים..../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!! אני אמא לליאל שנולדה בשבוע 29 במשקל 1138 גר'. היינו חודשיים בפגייה וברוך השם ללא סיבוכים... כיום ליאל בת שנה וארבע (שנה וחודש מתוקן) וטפו טפו מפותחת כמו תינוקת רגילה רק יותר רזה וקטנה... נשמח לעזור בכל שאלה ובעיה שתיהיה לך!!

למעלה