שלום לכם:

אופקית

New member
שלום לכם:

שלום ,אני חדשה כאן,ואני נלחמת כרגע עם הפרעת אכילה,אני החלטתי מזה זמן מה להשיב מלחמה,לא להיות עוד פאסיבית,לא לתת למחלה לכלות אותי,תמיד האמנתי בחיבור של גוף נפש,האחד לא יוכל בלי השני,אם אין גוף אין נפש,אם אין נפש אין גוף. בהפרעות אכילה אין שלמות ,לא פנים ולא חוץ,הגוף חולה והנשמה דועכת,נעלמת,מוותרת על מקומה ונותנת מקום להפרעה,אני בדעה שאין לי זמן לבזבז,אני לא בתת משקל וז הסיבה שהתחלתי לכתוב,כבר הייתי במצב של 23 קילו ועכשיו אני במשקל תקין אבל נפשית כמה צעדים אחורה,אני רוצה להשיב אש,ולנצח,רוצה להגיע לשלמות פנימית,ופיזית,אני רוצה לחיות תעזרו לי?

איל באש

New member
ברוכה הבאה אופקית ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

שמחתי לקרוא את שכתבת אני שומע ממך רצון לחיות, וזה נהדר. הגעת למקום הנכון ובזמן הנכון. ונתחיל בזה שתקחי אוויר ותנשמי עמוק עמוק, תנסי את התרגיל שצירפתי פה, שיעזור לך לחזק את לפיד החיים בגוף. ונשתמע בהמשך.

GREENPOINT

New member
../images/Emo24.gifאופקית יקרה!!!

את רוצה ולכן תנצחי את ההפרעה!!! זה טוב ואפילו רצוי להישען ולהעזר בכל מי שרק אפשר להעזר בו. אם זו אוזן קשבת , עזרה מקצועית, עין רואה ומבינה:). אני בטוח שאת יכולה למצוא בין הדברים המקסימים שאנשים כאן כותבים כמה דברים שאת יכולה להזדהות איתם. זמן וסבלנות הם חשובים בכל התמודדות ושינוי. כשאת מציבה לעצמך מטרות קטנות ועוד מטרות קטנות, ואט אט את משיגה אותן (אל תשכחי גם כמה פרסים בדרך, כי מגיע לך) את מתמודדת ומנצחת. אני מתאר לעצמי שכבר עברת כמה גלגולים, והנה כעת שוב את ממשיכה , מתמודדת ומגלה את עצמך מחדש...תני לעצמך שוב הזדמנות, תני מקום לנשמה שלך!!!

rastotman

New member
את מדהימה

ממש משמח אותי לקרוא מילים של מישהי שהגיעה לבשלות כדי להילחם, שיודעת להגיד לעצמה שהיא סבלה מספיק, שמגיע לה שיהייה לה טוב. זה נותן לי המון תיקווה בקשר לאנשים שאני אוהבת. קחי ממני חיבוק ענק, קחי את כל החיזוקים שאת צריכה- ואל תכיני את עצמך למסע קשה מדי, המסע הזה, כמו שאייל אומר, יהייה קשה רק כמו שתאמיני שהוא צריך להיות. אין סוד מאחורי לאהוב את עצמך, אמרתי את זה לחברה שלי ואני מאמינה בזה מאוד- תמיד אהבת את עצמך, את רק השתקת את הקולות האלה כי זה לא היה חלק ממה שרצית לחשוב על עצמך. תני לעצמך חיבוק ותיזכרי כמה את אוהבת אותך, תהי גאה בעצמך על הבחירה האמיצה שאת עושה. עמיר היה אומר שאת בוחרת בחיים- שזאת הבחירה הכי טיבעית בעולם.

אופקית

New member
תודה לכולם!תןדה

תודה לכם אנשים נפלאים,ככל שאני משנסת מותניי,לקראת המסע הזה,אני מגלה עד כמה אנשים הם יצורים מופלאים תמיד מוכנים לתת ולעזור,להקשיב,אני יודעת שזה לא יהיה קל אבל זה שווה את זה,זה נכון אני גם מאמינה שאני בפנים אוהבת את עצמי אבל יש הרבה רבדים לעבור עד שאני אגיע לגרעין,אני מוכנה לעבודה קשה,בידיעה שאולי יהיה לפעמים קשה,אבל זה בטוח ייה יותר קל מלהילחם נגד עצמי כל הזמן,אני מקווה להגיע לקו הסיום בריאה ומחוזקת! אהבה ושלווה ממני אופקית

למעלה