שלום לכם!

zViper

New member
כפי שציינתי ,איתרתי זאת:

בבקשה, לחץ על הלינק, תראה איזה יופי של מפת-זמנים הכינו בDARK-HORSE

lord moul

New member
יופי עכשיו יש לנו מפה

אני חושב שהאתר צריך להיות פרוייקט קהילתי שכל אחד יתרום את מה שהוא יכול.

DarkMagician

New member
זה ענקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפשר בקרוב גם לעשות מפגש של הפורום, ושם להחליט על כל פרט ופרט! האתר יהיה הפרוייקט של חברי הפורום!

DarkMagician

New member
רק בעיה קטנה עם ציר הזמנים...

תראה zVIPER המפה של דארק הורס מדבר על ציר הזמנים של הקומיקסים

Lu Tze

New member
כמה הצעות/הערות:

קודם כל, תצייר כמה סקיצות של איך אתה רוצה שדף יראה (למשל, אם אתה רוצה תפריט בכל דף או רק בדף הראשי, איפה יהיה הבאנר, איפה יהיה התפרט, באיזה צבעים אתה רוצה להשתמש וכו'), תגבש כמה רעיונות ורק אז תתחיל ממש לבנות את האתר. אחרי שיש לך רעיון כללי על איך האתר יראה, יהיה אפשר למלא את האתר בתוכן. דבר שני, בנוגע לאינצקלופדיה שאתה רוצה לבנות. כעיקרון, יש את המידע שאתה מחפש באתר הרישמי וצריך לתרגם אותו העניין הוא שאז אולי יש בעיות של זכויות יוצרים, כי אתה מעתיק מידע מהאתר הרישמי לאתר שלך.

zViper

New member
לא רק...

אם תשים לב... במהלך הזמנים מוזכרים גם הטרילוגיה הראשונה וגם הפרילוגיה. אגב, כפי שתשים לב, הכל סובב סביב זמן-התחלה: מלחמת-הכוכבים-תקווה חדשה

DarkMagician

New member
שידרוג קטן לצורת החיפוש שלך:

אפשר לעשות TIME LINE הנקודה המרכזית בו תיהיה STAR WARS: A New Hope והכל יהיה "סובב" (הרי זה קו זמן) סביב נקודה זו. בקשר לזכויות יוצרים, זה ניתן לטיפול (תשאירו לי את זה) ובקשר לסקיצה של האתר... אם זה פרוייקט של כל הפורום, כל אחד, אני ואתם נעשה סקיצה קטנה לאתר ונחליט איך הוא ייראה.... בסדר? אני כבר מתחיל לעבוד על שלי!...

למעלה