שלום לכם

אופק בר

New member
שלום לכם

שוב עבר חודש, שעון הדופק כבר מחייך 10 בחודש, ואני תוהה - מתי יגיע העיתון לחנויות? תודה לכם! ואביב מהנה עם הרבה אופניים!

שלום לך

שוב עבר חודש, שעון הדופק כבר מחייך 10 בחודש, ואני תוהה- איך זה שלא הגיעו תלונות על תאיך יציאת העיתון? תודה לך! ואביב מהנה עם הרבה מצות ואופניים סליחה אם מישהו נפגע מההודעה הזאת.....

גיליון אפריל

יגיע למנויים מיד אחרי ליל הסדר... המדריך לצרכן (בלי נדר) בסוף אפריל- נשלח כמתנה (כגיליון נוסף חינם) רק למנויים. למכירה רגילה בכל חנויות סטמצקי

adiblum

New member
../images/Emo10.gifמגזין אופניים

מיקי שלום דעתי היא שמגזין שלא נמצא בדוכנים (או מגיעה למנויים - אני לא מנוי) בימים הראשוני של החודש... מראה משהו על חוסר רצינות או חוסר ארגון מצד האחראים. אני לא כותב את הדברים כתלונה אלא כדעה שלי (וכנראה של רבים אחרים) שעל אנשי המגזין לשפר את נושא העמידה של הירחון בתאריכי הוצאה קבועים. רק כך משדרים רצינות ומרחיבים את קהל המנויים עדי בלום

אופק בר

New member
../images/Emo35.gif הממ...../images/Emo4.gif

שוב שלום או שאני לא הבנתי אותך, או שאתה לא הבנת אותי. אני לא מנויה על העיתון, אבל אני מקפידה לקנות אותו כל חודש. וכל חודש אני שואלת בפורום מתי הוא יצא. אין שום תלונות בהודעה שלי, רק רציתי לדעת כי לדעת מתי ללכת לחנויות. לא נפגעתי מההודעה שלך, בגלל שאני לא קהל היעד שאליה היא פונה - אני שמחה לקרוא את העיתון מתי שהוא רק יוצא, העיקר שיש בו מה לקרוא. אבל ההודעה שלך גרמה לי להבין שבכל הקשור למגזין אופניים אנשים ישר באים עם גישה שלילית כאילו כל ההודעות המתייחסות למגזין הן תלונות. לדעתי זה מגעיל לבוא בתלונות למערכת כל חודש בגלל יום-יומיים איחור, אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא מתכוונת לעשות. אבל זכותי לשאול מתי העיתון יצא. (וגם אני לא מתכוונת לפגוע, כנראה שההודעה שלך באה מאותו מקום ממנו באה ההודעה שלי)

לא הייתה שום שליליות בתשובתי...

מבטיח לעדכן אותך בשניה שהמגזין יהיה בחנויות... רכיבה בטוחה אופק בר...

eizen16

New member
לגבי המדריך לצרכן

האם ניתן יהיה לרכוש אותו בסטימצקי או שהוא מיועד רק למנויים ?

אופק בר

New member
אוי זה לא היה אמור להיות פה

זו תגובה לתגובה של גל ישראלי. אפילו כתבתי אותה מהקישור בתחתית ההודעה שלו, אבל בכל זאת זה הגיע בצורה קצת מוזרה כתגובה לתגובה שלך... אז לא היתה שום כוונה לפגוע :) ותודה על העדכון... :)

IlanShacham

New member
ההודעה שלך היא באמת תגובה לגל

קצת קשה לעקוב, אבל תראי שמבחינת המרווחים היא משוייכת להודעה שלו. מישהו הגיב לפניך, ואז הגיבו לתגובה שלו, וההודעה שלך למטה מסכנה לא מבינה מה קורה.

אופק בר

New member
אז זהו... :)

שתכננתי לכתוב תגובת תודה לכולכם ברגע שאני אקבל את העבודה, אבל עדיין לא קיבלתי... היא לקחה אותן לפסח (אנחנו בחופשה עכשיו) והיא כנראה תחזיר מיד אחרי שנחזור... אבל אם כבר אז תודה! לך ולכל מי שעזר :) ותגובת תודה נוספת ורישמית תתפרסם שאקבל את הציון.

צודקת מאוד

אבל אם את מסתכלת פה לקראת ה- 10 לכל חודש (וזה בדוק, דווקא בעשירי), מתחילות להגיע המוני תלונות של אנשים על התאריך....וזה פשוט....מעצבן כמו שאמרת.

למעלה