שלום לכם

• פותח הנושא gozo4
  • פורסם בתאריך

gozo4

New member
שלום לכם

אני רוצה להתחיל משחק חדש רק אני לא יודע באיזה ליגה להתחיל ואם איזה קבוצה אז אם יש לכם המלצות בבקשה תגידו לי אותם

ofer16

New member
כמה קבוצות:

לאציו, מילאן, אינטר, יובנטוס, אטאלאנטה, בולוניה, פיאצ´נזה, סמפדוריה, פרוג´יה, קומו, מודנה, פארמה, צ´לסי, מנצ´סטר יונייטד, מנצ´סטר סיטי, ארסנל, ליברפול, טוטנהאם, איפסוויץ´, נורוויץ´, מידלסבורו, סנדרלנד, ניוקאסל, בולטון, ווסט ברומוויץ´ אלביון, גרימבסי, שפילד יונייטד, שפילד קאונטי, ברצלונה, ריאל מדריד, אתלטיקו מדריד, דפורטיבו, ולנסיה, ריאל סוסיאדד, אתלטיק בילבאו, לאס פאלמאס, ויאדוליד, ויאריאל, סלטה, פנרבחצ´ה, היידוק ספליט, גאלאטאסאראי, ויסלה קראקוב, ריבר פלייט, בוקה ג´וניורס, בנפילד, סאן לורנצו, טאז´רס דה קורדובה, נואבה שיקגו, סאנטוס, פלמיירס, פלומינזה, בנפיקה, ספורטינג ליסבון, סלטיק, ריינג´רס, דנדי, דנדי יונייטד, אברדין, ביירן מינכן, לברקוזן, נירנברג, דורטמונד, אנרג´י קוטבוס, הרטה ברלין, שלקה 04, קארדיף, ראשדן אנד דיאמונדס, קיימבריג´ יונייטד, נאפולי, ויצ´נזה, פנתנייקוס, אולימפיאקוס, א.א.ק אתונה. אתה יכול לבחור אחת מאלה, או קבוצה אחרת.

gozo4

New member
שיחקתי עם רוב הקבוצות האלו

אני רוצה קבוצה מליגה נמוכה ומליגה לא מוכרת וקשה אני רוצה משהו שיש בו אתגר רציני

JimmyBoy

New member
רוצה אתגר??

קח את בארנט שלפי דעתי היא משחקת ב- conference באנגליה. אני שיחקתי איתם במנג´ר ישן יותר וזכיתי איתם בצ´מפיונס ליג. אחרי זה כשעשיתי טיול בלונדון ביקרתי בשכונה של הקבוצה, סתם להכיר את הסביבה

ofer16

New member
אני בטוח שקראו את זה...

ואם לא, לפחות עכשיו אני יודע איזה קבוצות אני יכול לשלוף מהזיכרון תוך כדי כתיבה...

stas51

New member
אבל

לא השקעת הרבה בכל קבוצה.....מקסימום עונה..אני כשמתחיל משחק משחק כ 7-8 עונות......

ofer16

New member
לא אמרתי ששיחקתי איתם...

למרות שעם חלק גדול מהם כן שיחקתי למשך עונה-שתיים. בכלל, במנג´ר לא התמדתי בקבוצה אחת להרבה זמן. הכי הרבה שנשארתי עם קבוצה אחת הוא 7 שנים, במנג´ר 98/99. שיחקתי עם לאציו.

למעלה