שלום לכם.....

Reznik

New member
שלום לכם.....

קראתי את ההודעה עם החוקים שדור פרסם וראיתי שם ש"פורום אפי מביא אהבה וכניסה לתחום הניהול" ומכיוון שבתחום הניהול אני כבר נמצא אז אני צריך עזרה בתחום האהבה... יש סיכוי לעזרה מצידכם?????

taz512

New member
כמה שאלות...

הוריך אירופאים? מה הם עושים בחיים? מה אתה מתכנן לעשות בחיים? (רופא או עורך דין?) וכמובן השאלה החשובה מכל, כמה אתה מוכן לשלם? אחרי שתענה לשאלות עלה, נוכל לחשוב על שידוך מתאים... טאז, השד השדכן

Reznik

New member
כמה תשובות...

הורי אכן אירופאים (זה אומר משהו עלי???)
הורי עובדים....
רציתי להיות עורך דין אבל לא ילך לי (באסה נכון?)
אני מוכן לשלם עשרות תרי זוזין. עכשיו יש לכם בראש איזשהו שידוך מתאים לי??

סיכוי תמיד יש,

יכולת גם, רצון? זה כבר תלוי בכל אחד ואחת מאיתנו. באופן אישי לא הייתי ממליצה לך להכנס לתחום ללא הכנה מוקדמת, אבל עם הידיעה שזה יביא רק צרות. רק צרות. ובמחשבה שניה, הואיל וזו פרנסתו של הפורום, מי שיש לו אהבה ספייר להביא לרזניק, מוזמן. תמיד טוב שיש עוד אחד עם בעיות בלתי פתירות.

Reznik

New member
איזה כבוד ברכה אישית מאפי...

ממש מרגיש מוחמא ובאמת למי יש אהבה ספייר???

tali_le

New member
אפי, את עוד תיכנעי בסוף

ותביני שחוץ מדביקונים אהבה בפורום תועיל לכולם גם עוד כסף, על הגעתם של חברים וחברות של משתתפים גם עוד טובות הנאה שתוכלי להשיג כמובן שעוד צרות, כמו שכבר ציינת למרות שאם חושבים עלזה (וסתם כדי לעצבן קצת) - אהבה בעיקר מביאה טוב וכיף ושמחה ואושר - אז באסה לפורום הזה שחי על צרותיהם (וארנקיהם) של אנשים אחרים טלי

Reznik

New member
אז אני דורש!!

בפרסום הבא שלכם לכתוב ט.ל.ח במודעה! אבל בכל זאת אני בטוח שבכל שקר יש אמת אז אולי בכל זאת?

De-Panther

New member
לך לא מגיע כלום!! מה זה החרם הזה...

שעושים לי בצ´ט המנהלים??

dana2909

New member
מה הסיכוי

שמישהו יזכור את השם שלי כמו שהוא? כל פעם משנים לי את המספר.. זה נחמד, מגוון..

זיו25

New member
להזכירך...

אני באתי וציטטתי במדוייק את שמך במפגשנו האחרון. דנה2808, לא?
בברכה, זיו.

למעלה