שלום לכם......

רות 2

New member
שלום לכם......

טוב אני הולכת להסתכן בזריקת אבנים.... כיון שאני מכירה ...את חלקכם....אז אני מרשה לעצמי לשאול הבן הקטן שלי אוהד את מכבי חיפה ...כדורגל... ואני בעוונותי הבטחתי לו לקחת אותו למשחק שלהם.... מכיון שאני לא מבינה עינין אין לי מושג מתי יש ...איפוא איך משיגים כרטיסיםן.... אז אולי יש מישהו שיודע ... אורן??..ברק?..פלסר... תגידו...חייב לקחת גרעינים שחורים??????...ולצעוק ולקללכי גם את זה הבטחתי.....

חחחחחחחחח רות שלום גם לך...

רק שאת צריכה משהו את באה לכאן האאאאאאא... תתחילי להיות כאן כמו בעבר... בקשר למשחק היות ואני אוהד מושבע שמגיע לכל משחק אני יכול לומר לך... המשחק הבא של מכבי חיפה הוא בחוץ...אבל בעוד שבועיים כאשר הם משחקים בבית בקריית אליעזר את יכולה לקחת אותו תראי לפי העיתון באיזה יום ובאיזו שעה בדרך כלל זה בשבת...או ראשון או שני...תלוי אם משדרים אותם בטלויזיה ובאיזה ערוץ...תגיעי למגרש...יש שם הרבה קופות ותקני לכם כרטיסים נשים בדרך כלל נכנסות חינם למשחקים...אז הרווחת... ואת לא חייבת לקחת גרעינים שחורים את יכולה לקנות שם או לא... מה שתרצי מוכרים שם הכל...גם לבנים...לצעוק את יכולה תמיד אבל לא לקלל...כי לקללות אין שום ערך ספורטיבי... תהנו לכם... המשך יום נפלא שיהיה לך... להשתמע... מקסיקני טעים...

ברק 188

New member
לרותי 2

שכנעי את הבן לעבור לאדום יפה יותר,חזק יותר,מנצחים יותר,וקרוב לבית יותר.

רות 2

New member
צהוב או אדום.....

אלמד אותו להפסיד בכבוד... ולכבד גם קבוצות אחרות......(פה ושם בין פיצוח לפיצוח ושריקה וצרחה של גווווווווווווולללללללל.........ארשה לוללבוש גם חולצה בצבע ירוקולא רק אדום וצהוב.... בנתיים רות מתאמנת בסטנגה עם הילד....והיא דיי טובה בסטנגה..... אז יום טוב לכולם.

שוב שמח לראותך רות...

וכמו שפלסר אמר אני מוסיף אל תיכנסי פעם בחודש... תחזרי להיות כאן כמו בעבר... ובקשר לקבוצה...לא הפועל...ולא בית"ר ובטח שלא חיפה... רק צהוב-כחול...שזה מכבי ת"א... ותעשי כמו שאמרתי לך תראי דרך העיתון את המשחק הבא של מכבי חיפה... שזה בשבת הבאה אמור להיות...תלכו לאיצטדיון וקדימה... תהנו בכייף... שיהיה לך המשך יום נפלא... להשתמע... מקסיקני טעים...

שלום רות... חחח ../images/Emo13.gif

טוב לראות אותך מידי פעם. אני רוצ הלראות אותך תמיד!כשיש לך זמן תכנסי תגיד שלום נראה אותך... אז ככה לדעתי הבן שלך עושה טעות גדולה מאוד שהוא לא אוהד בית"ר... תשכנעי אותו אוליי הוא יסכים לבוא לטדי ואני יזמין אותו למשחק
עכשיו ברצינות תפני למשרד הכרטיסים הקרוב לבית שלך תקני כרטיס למשחק בית של מכבי חיפה... תשימי לב שלא יהיה משחק חוץ
כרטיסים לנוער עולים יותר זול... תהנו... או שלא... כי אם זה יהיה נגד בית"ר אני לא יודע אם כל כך תהנו

למעלה