שלום לכם

מוהר

New member
שלום לכם

שמי מוהר, מתנדבת מד"א ואבא שלי חולה סכרת... זה התגלה לפני שבועים ברמת היפר של 865 סוכר (כן, אני יודעת שזה גבוה בטירוף) והתחילו לאזן אותו... הבעיה - כראוי לחובש בעברו - הוא בהכחשה, אני מנסה להזכיר לו מידע על המחלה ונתונים - כדי שיקח אותה קצת יותר ברצינות אבל הוא מסרב להקשיב... היום הוא כבר מצא עצמו על 60, שלפחות ע"פ הידוע לי נחשב כהיפו... אני מקווה שתוכלו להפנות אותי למאמרים מקצועים שנכתבו ע"י אנשי רפואה - בעיקר ל היפר אני מחפשת דברים שלא יוכל להתעלם מהם.... אולי תוכלו לעזור? ספרים, מאמרים ושאר חומר מקצועי יסיעו לי מאוד המון תודה מוהר

היי מוהר! ברוכה הבאה!

אם את רוצה, יש מאמרים בפורום עצמו, אם הם לא יעזרו לך אז באתר של וואלה יש הרבה מידע אודות הסוכרת, תסמינים, מה צריך לעשות מתי ש... וכו´... אני רק יכולה להגיד לך מה שאני יודעת על היפרגליקמיה: תופאות הלוואי הם מאוד קשות ומשפיעות בעיקר בעתיד [תוך 5-10 שנים ויותר...] זה בעיקר עושה נזקים על הכבד, עיניים, מחזור הדם, כליות....ובעיקרון על כול איבר בגוף... את חייבת להעביר לו איכשהו שאם הוא לא ישמור על עצמו ההשלכות הן מאוד חמורות!! אל תוותרי לו עם הוא לא מקשיב לך...תגידי לו את זה שוב ושוב ושוב...! בהצלחה!! ותעדכני אותנו במה קורה...אם את רוצה כמובן...

ספרים אתרים...

יש הרבה איפורמציה הקשורה לסוכרת. ספר מומלץ הינו של ד"ר קנטור סוכרת לחיות עם ולהרגיש בלי. ספר נוסף מומלץ מאד "המפתח לאיזון הסוכרת שלך". אתר מתוקים מכיל אינפורמציה מרובה יש בו אפילו צאט וקבוצות דיון בדוא"ל. אתר מתוק, דוקטורס ונורדיסק מצויינים בעיברית. מקוה שעזרתי

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

מחמם את הלב לראות כמה את דואגת לאבא שלך...
ידוע כי במקרים כאלה ברוב הפעמים השלב הראשון הוא הכחשה. מקווה שאבא שלך יעבור את שלב ההכחשה במהירות

למעלה