שלום לכם

שלום לכם

שלום לכם שמי ישראל הכט אני יצאתי מהעולם החרדי לפני חצי שנה ומשום מה לא יצא לי להשתתף בפורומים והשבוע חשבתי שבעצם הגיע הזמן,,, אז זהו ההודעה הראשונה... מקוה שזה יהיה מעניין וגם תוסס

גל נעים

New member
ישראל!!!,מה נשמע אחי?.

הכל בסדר?, איך הלימודים?. <אתה זוכר אותי מהכנס במודיעין?..רק אל תכתוב את השם שלי OK?...>

גל נעים, נעים לזכור אותך

מעניין אך אתה מסתדר? אני הכל בסדר, משלים בגריות לומד אנגלית ומתרגל לחופש , לחופש הביטוי שיש בחברה הישראלית החילונית ,לזכות לחשוב ולבקר ,הזכות לבלות ,{הזכות לגלוש לאינטרנט] הזכות להתלבש אך שבא לי ,הזכות לבקר את התנ"ך ואת התלמוד,הזכות לבקר ולשנות את החברה בו אני חי, בקיצור אשרינו שברחנו מהעולם החרדי החשוך . אני רוצה לספר לך שהיום היה לי שיחה עם רוני בריזון{מס 10 בשינוי} והוא אמר לי שהוא מתכוון לעשות את המוות לנציגות החרדית בכנסת, לחשוף את כל השחיתיות שלהם ואת האידיאולוגיה האמיתית שלהם , כולנו מקוים שיצליח גם לשנות את החינוך החרדי הלא כ"כ נאור והלא כ"כ דמוקרטי...

קראנו במעריב לנוער בדעת אמת

הובאה אלינו במערכת דעת אמת הכתבה עליך, אכן עלה והצלח בתל חי, העם איתך!

חירפנת אותי לגמרי אח´שלי.......

מה זה הקבלות פנים החדשות האלה עם ההפניות לשירים ש´ך???????!!!!!! בחיי שאתה מטורף על כל הראש, וווייי וווייי אתה צריך אישפוז דחוף לגמילה מהאינטרנט.. יש´ך מזל שאתה נשמה טובה...

מה קורה אחי?../images/Emo12.gif

הדלקת את מדורת השבט!
הוצאת את כל המשוררים מהארון...
ועל כך אני אסיר תודה לך
כי שחררת ממני קצת לחץ!!! מה הלאה?
ואיך היחסים עם גברת Le Fay? ומה דעתך על ישראלה??? היוצאת הכי מפורסמת!!!(בעצם אולי היצאנית הכי מפורסמת?)

ברוך הבא לפורומינו

שמיך הטוב הולך מעבר לים עד ניו-יורק הרחוקה , כל הכבוד לך על האומץ !!!

לישראל השלום והברכה

אני שמח על החלטתך להצטרף לפורומינו היקר. מאחל לך הרבה הצלחה והנאה בחיים. ביי...

../images/Emo24.gif ברוך הבא!

אני לא יודעת מי אתה אבל ברוך הבא. תחכה קצת שגל נעים יגיע ותקבל עוגת גבינה. <אגב משרד הדתות קובע כי הגלישה פה מזיקה לבריאות.> אלוהימית בתפקיד השוטרת.

גל נעים

New member
נכון-איך לא ראית?...אולי את צריכה..

בדיקת ראיה?... <גל תמהה על איך זה יכול להיות שאלוהימית תצטרך אי פעם בדיקת ראיה נוכח עיניה הנוגות.>

וואלה המשקפיים לא עלי

וחוץ מזה אם אתה לא מביא עוגת גבינה אז זה כאילו לא היית.

Le Fay

New member
נעים לנו מאד. והאופטימיות שלך ממש

לא תזיק כאן (הולך להיות חת´כת שבוע אפור).

זכרתי לך חסד נעורייך!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ידידי רעי ואהובי היקר !!!!!!! שלום עליכם !!!!!! ברוכים הבאים !!!!!!!
(וסליחה על האיחור....התפספס לי השרשור) אני עוד זוכר את הטלפון הבהול של ירון ידען, ואת הגעתך לדירה בדיזנגוף, עם השקית של המכנסיים והנעליים השחורות ביד... אני שמח ומאושר לראות אותך כאן איתנו !!!!!!!! אההה, נהיית כוכב תקשורת ??????!!!!!!!!! מה שלומך יקירי, מתגעגע אליך, איך הלימודים בצפון ??????? איך המרגש ??????? איך זה להיות כוכב תקשורת??!!! מתי אתה קופץ לבקר בדירה החדשה????? אוהב אותך, חולה עליך, אתה ענק. ואם אתה מתראיין בסוף אצל ירון, נתתי להם את הטלפון שלך, (הם חזרו אליך ????????? ) אל תשכח לעשות פירסומי ניסא למה שצריך (אתה יודע..), וגם לפורום לא יזיק. יום נעים וכתום... אוהב אותך אחשלי ..

שלום לך

תראה אני עוד לא כוכב תקשורת,,, אולם אני חושב בכנות שהגיע הזמן שיהיה "מודעות"לדרך החשיבה וההתנהגות של החרדים והמנהיגים שלהם, ולכן כל כתבה וכל רעיון יכול רק להטיב עם הצעירים החרדיים שכן מאזינים לרדיו וכן קוראים לפעמים איזה ידיעות או איזה מעריב{ולא רק הצופה,,,},שידעו ויבינו באיזה סוג חברה הם חיים , וגם זה יכול לעזור להם להיות לפחות קצת ביקורתיים .

שרוליק, מה נשמעעעעעעעעעעע?

מה קורה? איך המרגש? הכל טוב? איזה יופי, אתה גל חדש ומרענן כאן בפורום זה טוב נורא. אז יאלה כנס לענינים סומך עליך.

למעלה