שלום לכם.

שלום לכם.

שלום, שמי הוא גלית אני בת 21 ואני גרה ברמת אלמוגי בחיפה, הייתי רוצה לדעת אם יש לכם להמליץ לי על איזשהו מקום או פינה כלשהי מבודדת ביערות הכרמל, או איזשהו אזור של חיפה, אני מתכוונת למקום מבודד בטבע, מרוחק מפה, מקום ששומעים משם רק את הקול של הרוח.. אני מודעת לעובדה שאני נישמעת כמו איזשהי פנטזיונרית אבל בכל זאת אם יש כזה מקום הייתי רוצה לדעת עליו, מקום שיכול להזכיר לך את התקופה של לפני אלפי שנים, נו את יודעים למה אני מתכוונת, בכל מיקרה אם יש כזה מקום ואתם מכירים אותו אז אני מאוד אודה לכם אם תסבירו לי איך אני מגיעה לשם. בתודה מראש "גל מנודה של הים".

ה מ ש י ח

New member
יער עופר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מקום מקסים, מבודד יחסית (תלוי בזמנים ואם אין שם קבוצות מטיילים) איפשה בכרמל.. לא הרבה אחרי גבולות חיפה. מה עם איפה שהשמורה ההיא עם האדם הקדמון וכל המאובנים במערה? שכחתי איך קוראים למקום..

yakul

New member
מקום מדהים, מול הבית שלי :)

אבל עדיף לא לטייל לבד. לפעמים מסתובבים שמה כול מיני טיפוסים.

sagi.exe

New member
גלית...יש המון מקומות יפים...

אבל כדאי שתשקלי פעמיים אם בחורה בת 21 רוצה להתבודד במקום מרוחק בתקופה הנוכחית. חוץ מזה, לא טוב היות האדם לבדו.

ה מ ש י ח

New member
סביבות חיפה עד כמה שאני יודעת

זה מקום די בטוח. היא רק צריכה להזהר מתנים וכו´ אם היא מטיילת בשעות הערב.

yakul

New member
החיות הכי מסוכנות שמסתובבות שמה זה

אנשים. יש לפעמים אנשים שעושים בטבע "מטווחים אישיים", או שהם הולכים לצוד חזירי בר. מה שגם זכור לי שהיה כתוב בעיתון על מקרי אונס ביערות הכרמל.

aston king

New member
גל מנודה..?...זה נשמע כמו ..גלמודה

אם את כל כך רוצה להתבודד ....מה הקטע...? למה ללכת כל כך רחוק... אני במקומך ההיתי כותב על זה ביומן..

sagi.exe

New member
זה לא נשמע, זה בדיוק זה...

אבל הנה עובדה...תראה את התגובות, היא גל מנודה עם עוד כמה גלים בחיפה... מה שאומר שהיא כבר לא גל מנודה... אלה גל מחיפה. איך שגלגל מסתובב לו.

בל בל

New member
גלית

אני יכולה לשאול למה את צריכה את המקום? ענבל עם מחשבות מוזרות

הסיבה היא.

אני מאוד אוהבת טבע, ואני אוהבת להתבודד בטבע, ובנוגע למצב הביטחוני זו באמת לא בעיה בשבילי.. ואני מנסה לימצוא מקומות יפים ומבודדים באזור מגוריי..והבנתי שהאזור הכי סביר למציאת כזה מקום זה יערות הכרמל, אז חשבתי אולי מישהו פה מכיר אזור כזה ויכול להמליץ לי עליו, ואני מכירה את יער עופר כמו את כף היד שלי ואני רוצה משהו חדש, וכפי שציינתי מקודם, קרוב לאזור מגוריי ולכן אני מנסה לימצוא משהו באזור של יערות הכרמל.

yakul

New member
מסוכן ללכת לבד למקומות מבודדים...

יש ביערות הכרמל כל מיני טיפוסים. אם את הולכת לבד ליערות הכרמל אז המינימום שיהיה לך נשק.

roygl

New member
מעוניינת בטיולים משותפים בכרמל?

היי, אני בחור בן 22 מחיפה, אוטוטו 23. אני חולה על טבע, ועל התבודדויות וניקויי ראש מכל הלחץ של העולם שסביבנו, ואוהב סתם להסתכל על נופים מדהימים ככה שעות. אני מטייל המון בכרמל עם חברים ומכיר כל פינה, ואני יכול להמליץ לך על הרבה מקומות טובים. חוץ מזה אני גם מחפש מישהי לקשר רומנטי, ובינתיים לא מצאתי הרבה בנות שאוהבות דברים כאלה. אני גם מאוד אוהב מדיטציה, ומתעניין בפילוסופיה. יש לי תמונות נוף מדהימות ונדירות שצילמתי בכרמל. אז אם מתאים לך שנטייל ביחד, אפילו בלי כיוון לקשר בינינו אז סבבה, אני אשמח להכיר מישהי כמוך. תאמיני לי, אין הרבה כמונו...
האיי סי קיו שלי הוא: 18087758 האי מייל שלי הוא: [email protected] ופלאפון אם בא לך: 064336979 אני אשמח גם לשלוח לך תמונות שלי, אם את רוצה. אז בתקווה להכיר, להתראות בינתיים, רועי

roygl

New member
עוד משהו קטן ששכחתי

ודרך אגב, אני גר ממש קרוב אלייך באזור דניה

למעלה