שלום לכם!

NetGangsta

New member
שלום לכם!

אני דיי חדש בפורום... נראה לי דווקא אחלה פה. זה פורום חדש? לא משנה. הנה אני אתן איזה שתי חידות בהזדמנות. אולי אתם מכירים. על החידות האלה נעשו כמה מחקרים, והתוצאה של המחקרים תהיה למטה בסוף, וישמשו כרמז למי שירצה: 1. זה יותר אלוהי מאלוהים זה יותר שטני מהשטן איש עשיר לא צריך את זה לאיש עני יש את זה אם תאכלו את זה, תמותו! 2. (את זה אתם אולי מכירים): מישהי מגיעה להלוויה של אבא שלה שנפטר. בהלוויה היא רואה בחור שעומד ליד אחותה. הבחור מאוד מוצא חן בעיניה. שבוע לאחר-מכן, היא רוצחת את אחותה. מה היה המניע שלה לרצח? הרמזים: 1. 95% מהנשאלים שענו נכונה לשאלה הם ילדים עד גיל שש. 2. 98% מהנשאלים שענו נכונה לשאלה הם אסירים שנשפטו לרצח.

Fingertip

New member
../images/Emo62.gifנסיונות שלי...

1. כלום. (זה היה בפורום לא מזמן, אני חושב) 2. אחותה הרגה את אבא שלה? אהד.

דRדכוסי

New member
../images/Emo62.gif

1)כלום 2)היא רצחה את אחותה בתקווה שהאיש יגיע גם להלוויה של אחותה ויעמוד לצידה

Prophet

New member
../images/Emo62.gif כמעט בטוח...

1. אני שמתי את זה מזמן בפורום- כלום 2. היא רצתה שהוא יבוא להלוויה של אחותה ולא יהיה לו עם מי להיות אז הוא יהיה איתה ?

NetGangsta

New member
נכון! רק שתדעו שמעטים מאוד מהאנשים

התמימים יודעים את התשובה. לפי המחקר זה רק רוצחים פוטנציאלים יודעים את זה. אז או שאתם מכירים את החידה, או שאל תתקרבו אליי...

just Tanyush

New member
../images/Emo62.gif

1. כלום 2.כדי שהאיש יבוא להלוויה והיא תראה אותו עוד הפעם.

../images/Emo26.gif

ברוך שלא עשני אישה... אצלנו אם מישהו רוצה אישה של מישהו אחר פשוט הולכים לשחק כדורסל ומי שמנצח -
מנצח
סתאאאאאאאאאםםם

swirrrly

New member
אהההההההההה! ../images/Emo118.gif

איפה פעילות מעמד האישה כשצריך אותן??

man in heaven

New member
../images/Emo62.gif

הלכו לרצוח את האחיות שלהן בשביל איזה כוסון שבא להלוויה. וחוצמזה, ברצינות, אנחנו לא משחקים כדורסל בשביל לזכות בבחורה. אנחנו משחקים כדורגל..

Meijen Shaggy

New member
עוד רגע של עברית: ../images/Emo22.gif../images/Emo15.gif

פתרון החידה הראשונה הוא "לא כלום" (ב-כ´ רפויה, למקפידים). טעה מי שענה "כלום", היות שפירוש המילה ´כלום´ הוא "משהו, דבר-מה".

NetGangsta

New member
תגיד לי!

מה אתה דן כנר?! (מקווה שאין לי טעות איות גם בשם שלו) חחח משוגע אחד...

למעלה