שלום לכם

סלים וארזה

New member
מנהל
שלום לכם הלך לי החיבור לאינטרנט מהבית ולכן קצת יהיה לי קשה לבקר בפורום בסוף השבוע (אני אחפש פתרון). אז בינתיים מספר נקודות: שמחתי לראות שדטרויט הצליחו לעקוף את ניו ג'רזי בייחוד כי הם היחידים מהמזרח שיכולים לתת פייט ללייקרס בגמר (למישהו יש ספק שהלייקרס יעברו את מינסוטה?) כי לאינדיאנה אין מספיק מסה מתחת לסל כדי לריב עם שאק (למרות שארטסט יכול לעשות את המוות לקובי). הערב המשחק הראשון של המערב. גארנט כבר הצליח למחוק את תוית הלוזר שדבקה בו. הפסד ללייקרס (אפילו בסוויפ) יתקבל בהבנה מלאה. אם מינסוטה תצליח לגרור את הסדרה למשחק שביעי, אז מינסוטה תזכה להערכה רבה על כך שהצליחה מול מכונת הלייקרס שלא לדבר אם מינסוטה תעבור. ג'ייסון קיד צפוי לעבור ניתוח בקרוב בברכו השמאלית. אין לי הרבה מה לומר על זה פרט לכך שכל הכבוד לו ששיחק עם כאבים והצליח לגרור את דטרויט למשחק שביעי אצלנו מכבי ת"א קצת דוגדגה על ידי נהריה ולולא הפתיחה הרצחנית ברבע הראשון של מכבי, ייתכן שהמשחק היה צמוד הרבה יותר. בכל אופן כל הכבוד לנהריה שעם שחקנים פצועים ובלי שרון ששון הצליחה היכן שנכשלו רבות וטובות ממנה באירופה עוד נקודה שאני רוצה להעלות זה הדרבי. אני מקווה שהכל יעבור בשלום ושלא נשמע על אירועים חריגים שקשורים לקהל. בכל מקרה, נצחון של הפועל ת"א והם עם רגל ו-9 אצבעות של הרגל השניה בגמר מול מכבי מה עוד? אה, גם אני איגור (כמו יוטה)

mickeym

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ידעתי שאתה איגור! מסכים לכל מה שאמרת, אם כי אני לא באמת חושב שדטרויט יכולים לתת תשובה ללייקרס מתחת לסל יותר מאינידיאנה.

סלים וארזה

New member
מנהל
ועוד על ירושלים סולומון חושב לחזור ואולי גם עמית תמיר יהיה בקבוצה בבקשה

mickeym

New member
לירושלים אסור ללכת ליורוליג לדעתי התאבדות כלכלית. איך אפשר לעמוד בפני איש חייכן כדני קליין שאתה יודע שהוא מטורף על הקבוצה. אבל דני קליין אוהד בעצמו, ונראה לי מהצד שהוא נסחף קצת בהתלהבות. להפועל לא יצא לכום מהיורלויג. היא בקושי תוכל להפעיל שלב גם אם תכפיל את תקציבה ולהתחרות במכבי רצינית זה בלתי אפשרי גם להרבה קבוצות גדולות באירופה. אז בשביל מה? כדי לקחת גביע? הרי במשחק אחד ניתן לנצח גם בלי סגל מרשים.... הלוואי שאתבדה

סלים וארזה

New member
מנהל
מסורת בונים לאט לאט גם נובו מסטו, ליובליאנה וגם ורוצלאב לא מי יודע מה הרבה יותר חזקות מירושלים (או שבכלל לא חזקות). ירושלים צריכה קודם כל לתקוע יתד ביורוליג בלי לחשוב על הצלחה אינסטנט. לאחר שנתיים שלוש ביורוליג, יתפתח קהל אוהדים (תקרא לזה אוהדי הצלחות אם אתה רוצה) שילך עם הקבוצה גם למשחקי החוץ. החשיפה של הקבוצה תגדל (תראה איזו חשיפה קיבלה ירושלים על הזכיה ביול"ב קאפ), ואפשר להגיע הלאה. כל הזמן מדברים על מכבי ת"א וזה שהיא שולטת בליגה. אז אם ירושלים תבנה עצמה נכון ליורוליג (נניח סולומון חוזר ועמית תמיר מגיע) החשיפה וההכרה רק יגדלו משנה לשנה כמו שקרה עם מכבי ת"א. עם החשיפה יבואו ספונסרים, עם הכסף אפשר יהיה להביא שחקנים טובים יותר וכן הלאה. אם ירושלים לא מנצלת את האפשרות שניתנה לה, ונשארת ביול"ב קאפ, היא פשוט זורקת לפח את כל ההישג של העונה הנוכחית (ובליגה כבר ראינו שקשה לה)

אבל איך הם יהיו שנתיים שלוש ביורוליג? אחרי שנה הם עפים משם, אלא אם יש להם חוזה, לא? וסה"כ אני מסכים- הפועל צריכים לשחק ביורוליג- ביד אליהו. עד שיהיה להם אולם משלהם שיעמוד בתנאים

הפועל חייבת לשחק ביורוליג היא הייתה השנה לא פחות טובה מורוצלאב, שעמדה משחק אחד מה-TOP16 של היורוליג. אף אחד לא מצפה להגיע לפיינל פור כבר בשנה הראשונה ואפילו לא לשלב השני(טוב, אולי חוץ מסולומון..../images/Emo8.gif), אבל אפשר בהחלט לתת טעם טוב לאוהדים עם משחקים מעניינים מול קבוצות בטופ של אירופה. הפועל לשמחתי לא יוותרו על היורוליג ויש גם התפתחויות בנוגע לאוהל המפורסם, שהחלטה לגביו אמורה להתקבל השבוע ולכן יש עדיין סיכוי לא רע שהפועל תוכל לשחק בירושלים למרות הכל.

yuvalfra

New member
לי יש ספק גדול שלייקרס תנצח בסדרה לאורך כל העונה אני טוען שהדרך לעצור את מינסוטה היא לעצור את ספריוול. לא גארנט ולא קאסל הם המפתח של מינסוטה, אלא לטרל. הוא זה שמניע את הקבוצה קדימה למשחק מהיר והוא זה שמספק את הנקודות הנוספות לאלה של קאסל וגארנט. אני לא מוצא דרך שהלייקרס תוכל לעצור את ספריוול ואלא אם הוא יתפוס יום קליעות גרוע, מינסוטה תנצח בכל משחק נתון בבית. יתכן שקובי ישמור עליו, אבל קובי למרות שהוא שחקן הגנה מעולה, לא מסוגל לעצור אותו, לטעמי. שחקן כמו ארטסט, ברוס בוואן או אפילו טרנטון האסל שנמצא במינסוטה עדיפים על שחקן כמו קובי בכזאת משימה. מתחת לסל תהיה למינסוטה בעיה, אם גארנט ישמור על שאק, אז יהיה מיס-מאץ' בין מאלון לארווין ג'ונסון הישיש ואם גארנט ישמור על מאלון, מה שקשה לי להאמין שיקרה, אז יהיה מיס-מאץ' אצל שאק וזה דבר שמינסוטה תעשה הכל כדי למנוע אותו. אין למינסוטה מחליף ראוי לג'ונסון, כאשר אולווקנדי נמצא בכושר גרוע וגם ככה לא שחקן טוב במיוחד. המפתח של הלייקרס לנצחון, אם כך, הוא לשלוט באיזור הצבע. בשאר המאץ'-אפים ידם של מינסוטה על העליונה, ספריוול ישמור על ג'ורג' והאסל יעשה לקובי חיים קשים. הדבר היחיד שאני מפקפק בו אצל מינסוטה זה היכולת לנצח את הלייקרס בלוס אנג'לס ולכן מינסוטה תצטרך לשמור על יתרון הביתיות שלה, לדעתי 4-3 למינסוטה, הביתיות תכריע.

LeB

New member
הצחקת אותי כמו שלא צחקתי מאז השיר על קאנדי מן

hellrazor1

New member
קאנדי מאן לא שחקן טוב?!!!! בושה וכלימה אני לא הייתי כשבוע בפורום(חתונה של אחי,טיול שנתי) וממה שראיתי פה יש הרבה ליכלוכים ופיקפוקים ביכולתה של מינסוטה לעבור את הלייקרס(worldcenter אהמ) קודם כל עם בונה סכרים כמו ארווין ג'ונסון שלא מסוגל לשים ג'אמפר מחצי מטר שלא נדבר על לקחת ריבאונדים בכמויות של צפונבון כמו מאדסן אז אין סיכוי שעוברים. הדרך היחידה לעבור בלי השטויות על לאטרל וקייג'י(לא שטויות אלא יותר ההדברים שנאמרו על התלות בהם) ,היא שהקאנדימאן יפתח(גם אם יהיה נוראי הוא ייתן תפוקה יותר גבוהה מג'ונסון) ושסאם לא ייצא כל רגע לטיפול חשמלי. צריך את קייג'י וספרי בתפוקה נורמלית וגם הגנה טובה של ספרי על עאלק ה' וסאם במשחק של שתי רמות מעל פייטון התשוש לא צריך יותר מזה ששאקיל יזיין את קאנדי בהגנה(דרך אגב איגור השיר חזק) וזהו ומזל טוב לקבוצה על המעבר

LeB

New member
המשפט שרשום למעלה לא נכון ../images/Emo128.gif המשפט שרשום למעלה נכון ../images/Emo127.gif

LeB

New member
אני כבר התהוותי ובניגוד עליך לא עם בן אחר!!

למעלה