שלום לכם הלך לי החיבור לאינטרנט מהבית ולכן קצת יהיה לי קשה לבקר בפורום בסוף השבוע (אני אחפש פתרון). אז בינתיים מספר נקודות: שמחתי לראות שדטרויט הצליחו לעקוף את ניו ג'רזי בייחוד כי הם היחידים מהמזרח שיכולים לתת פייט ללייקרס בגמר (למישהו יש ספק שהלייקרס יעברו את מינסוטה?) כי לאינדיאנה אין מספיק מסה מתחת לסל כדי לריב עם שאק (למרות שארטסט יכול לעשות את המוות לקובי). הערב המשחק הראשון של המערב. גארנט כבר הצליח למחוק את תוית הלוזר שדבקה בו. הפסד ללייקרס (אפילו בסוויפ) יתקבל בהבנה מלאה. אם מינסוטה תצליח לגרור את הסדרה למשחק שביעי, אז מינסוטה תזכה להערכה רבה על כך שהצליחה מול מכונת הלייקרס שלא לדבר אם מינסוטה תעבור. ג'ייסון קיד צפוי לעבור ניתוח בקרוב בברכו השמאלית. אין לי הרבה מה לומר על זה פרט לכך שכל הכבוד לו ששיחק עם כאבים והצליח לגרור את דטרויט למשחק שביעי אצלנו מכבי ת"א קצת דוגדגה על ידי נהריה ולולא הפתיחה הרצחנית ברבע הראשון של מכבי, ייתכן שהמשחק היה צמוד הרבה יותר. בכל אופן כל הכבוד לנהריה שעם שחקנים פצועים ובלי שרון ששון הצליחה היכן שנכשלו רבות וטובות ממנה באירופה עוד נקודה שאני רוצה להעלות זה הדרבי. אני מקווה שהכל יעבור בשלום ושלא נשמע על אירועים חריגים שקשורים לקהל. בכל מקרה, נצחון של הפועל ת"א והם עם רגל ו-9 אצבעות של הרגל השניה בגמר מול מכבי מה עוד? אה, גם אני איגור (כמו יוטה)