שלום לכם

שלום לכם

שלום לכם, אני סטודנט בן 24, בתול, ושאלתי היא כזאת,לפני חצי שנה ידידה מהלימודים הציעה לי לבוא ללמוד ולאחר מכן לישון אצלה, איכשהו ככל הנראה מחוסר בטחון ולחץ התלבטתי ובסופו של דבר לא הלכתי אליה,[טימטום אך את הגלגל לא ניתן להשיב חח] כרגע אנחנו לומדים במסלולים נפרדים, כשלעתים רחוקות צוחקים בוואצאפ מעט [דיי התנתקנו בזמן האחרון], רציתי לשאול אם לדעתכם היא רצתה בוודאות שנשכב [שאלתי מישהו וטען שאי אפשר לדעת ושזה 50\50], ובכל אופן אם אפשר כרגע לעשות משהו, לכאורה המסלולים נפרדים כך שלכאורה אין תירוץ ''לישון'' אצלה. מעדיף היכרות אמיתית ועובד על זה כרגע,למרות שאני לא בקטע של סטוצים,אך איבוד הבתולים חשוב לי.

אל תייסר את עצמך ידידי

יש סיכוי שכן אבל לך תדע ניסה לקבוע איתה לקפה או בירה ולגשש

בהצלחה! בתוך אחד שמצא את עצמו את בחורות ולא תמיד היה לונאת האומץ לעשות את הצעד

לא הבנתי

למה שלא תזמין אותה לדייט?
נראה לי שהיא התעניינה בך בעבר ופשוט קצת נעלבה מכך שלא רצית אותה.
(מה היא התכוונה שיקרה אותו ערב לעולם לא נדע- אבל בחורה שלא מעוניינת בגבר לא מזמינה אותו להשאר לישון אצלה)
ודווקא לדעתי עדיף שאתם לא באותו המסלול.
&nbsp
ועוד משהו, להיות עם מישהי רק בשביל לאבד את בתוליך זה לא לעיניין וסביר להניח שזה גם ירגיש לה נצלני ומכעיס.
סקס זה הרבה הרבה יותר מהקטע הטכני של הכנסת הזין לכוס.
נסה להתקרב למישהי שאתה באמת רוצה להיות איתה באינטימיות גופנית וריגשית.
&nbsp
&nbsp

האמת שאני דווקא

כן הייתי מעוניין איתה בקשר זוגי,אבל נראה שיש לה הרבה מאד ידידים/ואולי יזיזים? ומשום מה אין לה בן זוג ולא שמעתי על אחד שהיה,שלמדנו באותו מסלול צחקנו ולמדנו הרבה ביחד. אבל בחודשיים האחרונים היא בכלל לא יוזמת איתי הודעות בוואצאפ [והיא בחורה מאד פעילה בוואצאפ] וגם שאני בזמן האחרון שולח כל מיני דברים מצחיקים בוואצאפ ומנסה ליזום, היא בקושי מתייחסת . למרות שפה ושם מגיבה לי על תמונות בפייסבוק שאני מתוייג בהם כשאני יוצא עם חברים.

כן, סמארטפונים זה נורא

הם פגעו לנו באיכות החיים... אבל זה נושא לפוסט אחר ולא בפורום הזה.
קרוב לוודאי שניסתה להתחיל איתך ומכיוון שדחית אותו ניתקה קצת קשר, תגובה טבעית.
תתנתק קצת מהסמארטפון שלך ותנסה אולי חיזור כמו פעם. חפש את קירבתה, פתח איתה בשיחה, תזמין אותה לקפה...
יכול להיות שירד לה ממך אחרי שלא נענת לחיזור שלך אבל לך תדע...

אני עם החזאי-
עזוב אותך מלייקים בפייסבוק וניתוחם.
תציע לה לצאת איתך ותהייה ברור שאתה מעוניין להכיר אותה יותר רציני.

תראו

אני מבין שזה נשמע שטחי לייחס חשיבות מרובה לוואצאפ ולפייסבוק, אך מכיוון שאני בחודשים האחרונים לא מדבר איתה באמצעים רשמיים, אז כן הפייסבוק הוא עוד כלי שעוזר לי לבחון את כמות ה''תחרות'' שיש עליה, וכן אם לפני יומיים הייתה לה יום הולדת ובערך 15 גברים רשמו לה מאמי ומזל טוב, אי אפשר להסיק מזה מסקנות חד משמעיות, נכון, אבל כן, נראה כי זה מראה שיש איזה שהוא עניין בה בקרב גברים, אין לי מושג למה היא לא בזוגיות, אולי כי היא בררנית, פשוט לא מעוניינת, לא יודע, עושה רושם שהיא מעט מחבבת אותי, אך לא מעבר לידיד, וכי הייתי צריך להכות בברזל בעודו חם, אבל אולי אעזור אומץ ואציע לה להיפגש, למרות שהסיכויים לא גבוהים לדעתי, בלשון המעטה.

עוד 15 גברים

שקל להם לכתוב "מאמי מזל טוב" בפייסבוק ואין להם אומץ ליותר מזה..
&nbsp
אתה עסוק בלחפור לעצמך על שטויות במקום לעשות משהו מעשי.
אין לך מה להפסיד-קדימה!

למעלה