שלום לכם!

שלום לכם!

אני חדש כאן ואני ותיק במערכת פורומים של תפוז אך השתמשתי בכינויים אחרים... ועוד דבר: איזה שירים הכי אהובים עליכם? אני הרבה ללא ספק אבל הנה כמה מהם: without me say good bye holywood soldier the real slim shady hailiy song stan just the way i am ועוד הרבה שאני לא זוכר את שמם ובקיצור- מקווה שיהיה לי כיף פה

אני הכי אוהבת את...

the way i am stan soldier-לדעתי שיר מדהים, אחד מהטובים ביותר שלו!!!

Big 7

New member
מממממהההההההה?

איך אתה יכול לאהוב שירים כמו: without me וsay good bye holywood אלה שירים מפגרים! בכל מיקרה ברוך הבא

ilbe182ebli

New member
סליחה?! מה לא פסדר בוויטאוט מי?!

באמת כל אחד והעדופותיו! המשפט הזה נכון.. טוב אם אתה לא אוהב את השירים האלו זה לא אומר שאחרים צריכים לא לאהוב אותם גם!! :|

השירים שאני הכי אוהבת :

The way I am- לפי דעתי ה-שיר של אמינם Solider (ככה כותבים
) ויש לו עוד מלא מלא...הדיסק השני שלו הכי טוב!!

pain is love

New member
צודקת...

לגבי the way i am... שיר כזה מעולה! ליריקס טובים וקצב מעולה!!! אני יודע אותו בעל פה (כווווולו)

ilbe182ebli

New member
נכון. וואי יפה, אני אף פעם לא

מצליחה לזכור מילים שלו בע"פ... בקושי את הפזמונים.. :( אבל לונורא :) יסלחו לי

pain is love

New member
אני יודע גם את...

stan cleanin´ out my closet without me the real slim shady בעל פה... ואני יודע בית או שניים בעל פה מהשירים הבאים: kill you criminal white america forgot about dre ואולי יש עוד כמה שאני לא נזכר בהם כרגע...

ilbe182ebli

New member
שיוו איזה כייף לך ! :))

מתישו אני צריכה לקחת ממך איזה שיעור או שניים...חחח ;) אני שרה כמה מילים בכל שיר ובחלק מהם את הפזמונים וזהו בערך...חחחח

pain is love

New member
תנסי...

זה לפעמים בא לי ולפעמים (אם זה שיר קשה ושאני ממש רוצה ללמוד בעל פה) אני מוריד את הליריקס שלו, וקורא בזמן שאני שומע ותוך 5 פעמים אני יודע את השיר בעל פה... רק כמה טיפים :) אם את רוצה הנה אתר ליריקס מצוין!!!

blinknetta

New member
מה הבעיה לדעת את השירים בעל פה?

תחרשי עליהם ועל המילים ולא תיהיה לך בעיה

ilbe182ebli

New member
סבבה תודה :) שמרתי את האתר

ואני אחרוש עליו בזמני הפנוי והמועט..:|

למעלה