לא, אתה לא צריך להביא שום דבר בכניסה הכול הכול כאן
בחיני-חינם און-דה-פנטהאוז במימון תפוז..
תרגיש חופשי כולל במזנון,בקפיטריה, בחדר אוכל, בבר...
הכול כאן שירות עצמי כמובן, סבונים תמצא במקלחות ...
אבל מה שכן תצטרך להביא לנו (קודם לי כמובן) מידי פעם, זה את בת הזוג שלך לערבי חילופי זוגות שמתקיימות אצלנו מזמן לזמן על הגג ו\או בחדרי הספא ו\או בלובי הפנטאוז...
וזה מה שאתה מביא לי אישית לבדיקה ראשונית כמובן וישר בכניסה ...
אם אין לך בת-זוג אז תמורת סכום סמלי אני יכול להשכיר לך את הלסבית שלי לערב או שניים או שאתה רוצה לקחת אותה באופן קבוע אז זה בחינם כולל הובלה והרכבה, אבל בשביל שלא יאשימו אותי ברצח במתכוון ולמען הסר ספק, אני אבקש ממך שקודם תלך לקרדיולוג לעשות א.ק.ג. ותעבור גם דרך הפסיכיאטר ותיקח ממנו כמה כדורים (לא חשוב באיזה צבעים, תערבב) רק ליתר ביטחון ואני אשאיר לך גם את המלאי שלי כולל האינפוזיות למצבים קשים במיוחד כבונוס, ותביא אישור שאתה כשיר לעבוד עם הדבר הזה. אבל אני מזהיר אותך, היא נראית מאוד גברת אבל היא אדון אז קח בחשבון, אני לא מחלק מתנות בחינם...
אגב... איתה אתה לא צריך לא אנציקלופדיה ולא גוגל וגם לא סמרק-טופון, היא יודעת הכווווול והיא פולטת ידע ומדקלמת אותי (אותך, אם תיקח אותה, רק שתיקח) כמו מא"ג אחרי בקבוק שמפניה מזוקקת גם מתוך שינה ורק זה יחסוך לך הרבה כסף והרבה זמן וכאב ראש מלחפש בגוגל ואני לא מדבר על יתר ה\תוצאות התשקורת...
וזה מה שחשוב היום, זמן וכסף...
אז תודיע לי בהקדם אם אתה משתתף במכרז עליה כי יש לי כבר הרבה קופצים והמכרז עומד אוטוטו להסתיים ,אבל תכתוב לי במסר שאתה מפורום הפנטהאוז ואני אוכל אולי לסדר לך משהו...
(אתה יודע כבר במה מדובר... המנהל, המנהלת, וזה וזה ..."פורוטקציה"... נו נסדר לך כבר משהו...)...
שא ברכה ושיהיה לנו בהצלחה ...
ואני כבר אורז לך אותה רק תכתוב לי לאן לשלוח ...