שלום לכם

לילוש445

New member
שלום לכם

יש גבר שאני מכירה , אני לא יכולה להגדיר אותו כגבר רציני וגם לא להפך . נפגשנו בספונטניות , זרם מאד מכל הבחינות הרגשתי ממש נוח איתו והכל .הרגשתי את העניין המיני שלו בי , ובהתחלה אמרתי לעצמי לא לשתף פעולה , אבל זה כן זרם . ץלא היה משהו משמעותי בסופו של דבר נשיקה פלוס וזהו . אני פשוט מפחדת שהוא יראה בי רק את זה , הוא די יודע שאני רוצה יותר , והוא גם אמר לי " זה התחלה של משהו,אני לא הולך לשום מקום " אבל בכל זאת .. אני מפחדת . איך אני יכולה להבהיר תעניין שלי בקשר בלי לצאת לוחצת ?או שפשוט אני אמורה לזרום ?

תבהירי לעצמך קודם

הסיפור כרגע באמת נשמע מבולבל. תכתבי לעצמך מה את רואה בו כרגע, מה את רוצה לראות בו במקרה ותכירו יותר בהמשך.
מה באמת העניין שלך בקשר? בלי קשר לבחור הזה, ועם קשר לבחור הזה. האם ההגדרה של בחור בעיניך באמת משנה אם עדיין לא הכרתם? לזרום ולהתנשק זה עם השפתיים אבל זה לא לדבר. אחרי תהליך קצר כזה שתסגרי על עצמך יהיה הרבה יותר קל לדבר ולהתנהל מולו, או לפסול אותו כהרף עין...

סאטוריס

New member
יש חוקים בעולם הזה של גברים ונשים

לא ניראה לי שאת מכירה אותם
ממליצה לך על הספר - למה גברים אוהבים ביצ'יות

לילוש445

New member
סאטוריס-

אז מה את אומרת פה בעצם שהייתי קלה מידי ?איך עכשיו אני יכולה לשנות את זה ?

סאטוריס

New member
את צריכה להבין מה זה ראש של גבר ולשנות את התפיסה שלך

אנא לכי לחנות ספרים וקני את 2 הספרים - למה גברים אוהבים ביצ'יות
למה גברים מתחתנים עם ביצ'יות
ותקבלי מושג ותפעלי לפי מה שתביני משם

DogsPCI

New member
חחחח ענק!!!
אה סליחה, שלום לכם/ן, אני מטייל קצת

בפורומים חדשים :) שזו תופעה חדשה (וכנראה חולפת) מהיום במטרה להרחיב קצת אופקים...
&nbsp
אז לא במטרה לפגוע, אבל לא הגזמת קצת? את מודעת לזה שאת כותבת ב"פורום אהבה ורומנטיקה", כן?
.
&nbsp
מה נהיה?
&nbsp

&nbsp
ונ.ב. אני למשל ממש לא-אוהב ביצ'יות (ובטח שלא הייתי מתחתן עם אחת
) :)

DogsPCI

New member
האמת לא קראתי... אבל נשמע לי בהחלט לא אוהב ורומנטי... :)

DogsPCI

New member
שלום לך סאטוריס, אני מקווה שלא נפגעת ממני
.

את חייבת להודות שלהמליץ על הספרים הנ"ל בפורום אהבה ורומנטיקה זה פשוט קורע :).

האמת שרציתי לקבל תגובה ממך כדי לומר לך שבסהך-הכל אני יכול להבין אותך :). את אומרת שיש המון גברים מאנייקים, ולכן יש צורך ללמוד כיצד הראש שלהם עובד ולהפך לביצ'ית כדי להיות מסוגלת להיות איתם.
וזו אמירה מאוד עצובה, אולי פגשת בכמה וכמה כאלה, אבל זה ממש לא כל הגברים! ישנם לא מעט גברים שהיו מתיחסים אליך בכבוד, ובנימוס, ובנחמדות רבה. רק מה שלרוב נשים בכלל לא מסתכלות לכיוון שלהם כי הן כבר פוסלות אותם על שטויות... גבוה מידי, נמוך מידי, מכוער מידי, שמן מידי, רזה מידי, שעיר מידי, קירח מידי, חסר ביטחון מידי, חנון מידי, וכן הלאה....

הוא אולי כל הנ"ל, אבל הוא גם לא יצריך אותך לשנות את מי שאת ולההפך לביצ'ית שמנהלת מלחמה תמידית מול המאנייק שלה.

תתחילי לבחור גברים לפי סדר-עדיפויות חדש, ותמצאי לך מישהו איתו את יכולה לחיות בשלום, כמו שאת (למרות ששיפור עצמי הוא תמיד כדאי).
או בקיצור את לא צריכה ללמוד איך להתנהל עם בני-זוג מאנייקים, את בסך-הכל צריכה ללמוד איך לסנן אותם, ולבחור אחד שהוא לא כזה :).
לילה טוב.

למעלה