שלום לכם.

oriel ahamud

New member
שלום לכם.

אני מתאמן כבר שנים במכון כושר בעירי, יש שיפור ניכר איך שנראה הגוף, אבל אני רוצה יותר לשפר אותו....
יש לי אבקת חלבונים שאני שותה אותו בבוקר וגם אחרי אימון,(אוכל קוטג ועוד קצת דברים שיש בהם חלבונים)
'רציתי לדעת מה עוד צריך לאכול ולבשל דברים שיש בהם חלבונים... אבל לא יודע מתי לקחת אותם... ולהתחיל כל פעם לבשל ולאכול עופות... זה מתיש.. קראתי שגם לחם מחיטה מלאה מומלץ... ולכן קניתי..
יש הרבה אתרים שממליצים על תפריט כזה וכזה.. וכל הזמן אני מבולבל....

יש ימים שאין לי כוח ורצון להתאמן..
זה דורש התמדה והקשנות..

משהו יכול לבנות לי תפריט שבו ריכוז גבוה של חלבונים (האם זה בריא לאכול כל כך הרבה חלבונים?)
וגם אשמח לעצות של אימונים?

שלכם, אוריאל.
יום טוב

MidNight Flame

New member
יש כמה אפשרויות :

יש לך ייעוצי תזונה בLBS.co.il
יש לך תזונאים דרך קופת חולים
יש לך תזונאים ותזונאי ספורט באופן פרטי

הכל תלוי בך ובתקציב שלך.

B a bee

New member
מה ההבדל

בין דיאטנית/ תזונאית/ תזונאית ספורט? דיאטנית/תזונאית רגילה לא מבינה בכל מה שקשור לספורט?

MidNight Flame

New member
כולם אמורים להבין אבל בין הרצוי למצוי...

קשה במדינת ישראל

גם כל מדריכי הכושר אמורים לדעת ש3*15 יד קדמית זו לא תוכנית אימונים, SO?

MidNight Flame

New member
כל התזונאים אמורים לדעת לספק לך מענה אבל...

בפועל זה לא ככה. בפועל יש מעט מאוד תזונאים שטורחים לקרוא מאמרים, להתעדכן ובעלי ניסיון פרקטי בשטח ואותו דבר כמו עם מאמנים.

יש לך הרחבה בתחתית הדף בנושא מכשירי הבטן למיניהן, זה פשוט לא עולה יותר למעלה.

2run

New member
למה תמיד התשובות פה ציוניות ומתנשאות?

למה אתה לא יכול פשוט לענות?
הוא שאל שאלה לגיטימית

ולעניין התשובה - "על הנייר" כולן אמורות להבין ולתת מענה אבל בפועל יש תזונאיות שמתמחות בתזונת ספורט ויודעות לתת התאמה מלאה ונכונה בהתאם לסוג הפעילות שאתה עושה, מספר פעמים בשבוע וכו.
אם אתה עוסק בפעילות גופנית כלשהי כן הייתי ממליצה לך ללכת למישהי שההתמחות שלה היא תזונת ספורט כך שתקבל התאמה נכונה.
אם אתה צריך המלצות יש לי גם

B a bee

New member
היא* אני בת :)

זה לא שאני עושה הרבה ספורט, אבל משתדלת

מעניין אותי לדעת (אולי את תדעי?) אם אני עושה ספורט ולא אוכלת את הארוחה שמומלצת אחרי ספורט, אז זה לא שווה כלום בעצם?

2run

New member
סליחה על הטעות במגדר

אני לא תזונאית ואני לא יודעת מה ההגדרה שלךמ של "לא עושה הרבה ספורט".
הרבה זה עניין סובייקטיבי.
אבל בגדול כמובן שהאימון לא "הולך לפח" אם לא אכלת נכון, יתכן ופשוט לא תפיקי את המירב מהאימון.
בכל מקרה, ממליצה לך בחום להתייעץ עם תזונאית ספורט לגבי תזונה שמתאימה לאימונים שלך, לאורח החיים שלך וכמובן למטרות שלך.

MidNight Flame

New member
השאלה הנכונה היא למה את תמיד נעלבת בשם כולם

קצת ציניות לא הרגה אף אחד ופוליטקלי קורקט זה מאוד משעמם. התשובה צינית או לא הייתה מאוד ברורה אני חושב.

למעלה