שלום לכם!

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שלום לכם!

אחרי נדודי שינה רבים וטלטולים ודיבורים עם עצמי ולא עם עצמי אני הגעתי לכמה מסקנות: . שהיה הסרט המעולה הזה בטלויזיה ישבתי עם ילדיי הקטנים מול המסך והסברתי להם על מה הסרט בערך, והם לא הבינו ,כלומר הבינו אבל לא בדיוק ואני "אבא" במרכאות כפולות כעסתי עליהם שהם לא הבינו ,ואחרי זה בצאט הבנתי שגם אני וגם בוגרים אחרים (שאני לא נכלל בתור בוגר) לא כולם הבינו אותו הדבר וחשבתי לעצמי איך העזתי לכעוס עליהם כל כך ואני לא יכול לסלוח לעצמי, ואולי הייתי מאמץ את המשפט של חלומות של סוף ההודעה שלו ואני מבין אותך חבר אבל רק עכשיו אין תחליף לאמא ואימא יש רק אחת ,ואבא כמוני יש למצוא בקילו במחיר זול מאד, אני רואה את הבדלים אצלי בעבודה שאימהות נכנסות עם ילדיהם ושהאבא נכנס, או שהולכים לאספות הורים ,ואז רואים גם את ההבדלים להיות חזק אין זו חכמה גדולה ,הרי אתה מתכחש לכל,ומפנים הכל,אבל להיות הורה טוב ולהתמודד אם הקשיים ואם האובדן זאת רק אמא יכולה לעשות, אז כן הייתי מוכן להתחלף איתה רק שיהיה להם טוב וגם לה, ואז הייתי מסתכל מלמעלה ומרגיש שעשיתי עסקה טובה ואיך אמר דויד הזקן בסרט:הם ישכחו עוד כמה חודשים ויהיה להם טוב" אבל איתי הם צריכים להיות כל הזמן ואני מקווה לכל אורך חייהם והלוואי שאוכל לתת להם שמינית ממה שאימא שלהם נתנה להם וכל פיסה של יותר אקבל בברכה, זאת לא המעטה בערך עצמי אלא הכרה בעובדה הפשוטה :"שנשים אין מה לעשות יותר שוות מגברים ומסתדרות יותר וחזקות יותר וקשובות יותר מאיתנו" איך אמרו לי בזמן השבעה חברים שלי הדתיים :שלפי ההלכה אני חייב למצוא אישה כמה שיותר מהר כדי שתהיה יד אישה בבית" אז לא הבנתי כי לא הייתי פתוח הייתי אטום,אבל אין מה לעשות את האמת זורקים בפנים כי אין דרך אחרת ואולי אני יקומם כמה גברים אבל זאת המציאות ולא שאני מסוגל לעשות זאת כרגע אבל לפחות אני מודע ואני חושב שזה צעד אחד להכרה בדרך הנכונה, וכן את צודקת מאד במה שאמרת ,אבל אני ממש לא שם לב למה שאני עושה אולי במודע ואולי לא במודע אין לי מושג ,אין לי את הכוח לשים לב ולהרגיש אם אני פוגע או לא ,אז אולי אני פוגע אבל זה לא בכוונה ולפעמים זה כן הרי אני מאשים את כל העולם רק לא את עצמי אז למה שמישהו אחר ירגיש טוב בזמן שאני מרגיש רע? סתם מחשבה דבילית שעולה לכל אחד בראש . איך העולם ממשיך להסתובב הרי בשבילי הוא נעצר ואנשים יוצאים לבלות אם הילדים שלהם ואם הנשים שלהם ושואלים אותי שאני נכנס לחנות :כל הכבוד עוד לא ראינו גבר שקונה לילדים שלו בגדים וגם לבת שלו" כן יש גם כאלו מקרים והמון ואני מתאפק לא לומר : "אם אשתך\בעלך היו מתים גם אתם הייתם הולכים לקנות איתם" אינעל ראבאק אז כן אני ממורמר וכן אני כועס וכן אני רותח ובא לי לפוצץ מישהו אבל כנראה שאני יתחיל עם עצמי קודם הלוואי שיעלם כל מה שכתבתי הרי כתבתי לעצמי סליחה עם מישהו נפגע ההודעה מיועדת לי תזכורת לי ושלכמותי אני

לונה..

New member
../images/Emo24.gif

מזדהה, אפילו שקצת קשה.. הרי ב"סרט" הזה, אני משחקת את תפקיד הבת. אבל יכולה להבין. לא שופטת. אפילו לא מנסה. רק מחבקת.. ומאחלת בהצלחה.

nypx

New member
מה שיצא יצא ומה שלא אז לא.........

שביל החיים משתנה הוא לבקרים פעם אתה בעליונים ופעם בתחתונים אין לו מסלול ואין לו דרך, הסלעים כבדים ואתה מכלול קטן לא תצליח להרימם לבד, ואם אין שכל בקודקודך אף אחד גם לא יעזור לך מצא את הדרך ראה את השביל ראה לאן הוא מוביל אל תחשוב לרגע כי הכל מוכר וידוע גם אבן תפילך אם לא תהיה מוכן לקראתה שים לב ימינה וגם שמאלה אחורה וקדימה אך היזהר לבל תהיה פזיז כי מאחורייך משתרך לו טור סומכים הם עלייך וסרים למרותך הרי בשבילם אתה הפנס המאיר בחשיכה הם לא יבואו בטענות ולא ידעו אם טעית ילכו אחרייך באש וגם במים אפילו אם אתה לא שווה פרוטה הם חושבים שאתה הוא המלך והמלכה אל תכזיבם אל תוליכם שולל הרי את הדרך מתווה הגורל אך אתה הוא המוביל את העדר היה ער לכל התקפה היום יותר מתמיד המושכות בידך את הדרך שאתה מראה לא ישכחו לעולם חרוטה היא במוחם אז אל תטעה נהג בשכל וחכמה כי הם תלויים בך דיייייייייייייייייייייי

ניפ יקר......................./images/Emo122.gif

כל פעם מחדש אני מתפעל מיכולתך לשים במילים פשוטות וקולעות רגשות סוערים ונפתלים. אני שמח שהבנת למה התכוונתי בחתימה שלי, ובכל זאת, מכיוון שכבר פנו אלי לא מעט בקשר אליה, וההבנה שאולי היא גורמת אי נוחות למישהו קיבלתי את הצעתך לשנותה. ולצערי...הפסדתי את הסרט המדובר... אפשר לקבל תקציר? מישהו הקליט במקרה? רפאל

לולי26

New member
מהצד שהני

ניפ יקירי! אני שכלתי את אימי בגיל 8 יום אני בת 26. אבי גידל אותי.משימה לא קלה. אך גם אותו שכלתי לפני 6 שנים. אני מוכרחה לומר שלאחר שקראתי את מה שכתבת חלפה במוחי המחשבה שמא אבי חשב והרגיש אותו הדבר? יתכן מאוד היום במבט לאחור וגם כמה שעות לפני שנפטר אמרתי לו שאין אבא כמותו בעולם (והנה מסתבר שיש). אין יום שאני לא אומרת לו תודה על האבא שהוא היה, מה שנתן, העניק, לימד, אהב והכי חשוב היה שם בשבילי. אין תפקיד יותר קשה לאב מאשר להיות גם אם. לא פשוט. אני אמנם בת 26 יכולה אולי להיות ביתך, אבל אשמח להיות כאן עבורך מתי שרק תצטרך. תמשיך להיות נפלא כפי שהינך. אני מהצד השני של המטבע. שירי

Star_Dust

New member
היי ניפ

זה יהיה מסר קצר ואולי טיפה מבולבל אבל הייתי חייבת להגיד. מה שאתה מתאר, אני חושבת שזו בעיה של אלו שנשארו מאחור... לא משנה אם זה גבר או אישה. המון פעמים יוצא לי להגיד שהיה עדיף אם אני הייתי מתה ובעלי היה מגדל את ביתנו. כי הוא היה מדהים. מלא אהבה. אבא למופת. ואני?!? מה אני מבינה בכלל?!? אין לי את הרגישויות המדהימות והעומק הבלתי נתפס שהיו לו. אני מאמינה רוב הזמן שהיה עדיף לביתי להישאר איתו. אבל מצד שני, אני לא יודעת אם הוא לא היה אומר אותו דבר אם הוא היה זה שנשאר מאחור (הרי אין כמו אימא...). לא בחרנו להישאר מאחור. אבל אף אחד לא שאל אותנו. אז כל מה שנותר לנו לעשות הוא לגדל את ילדינו בצורה הטובה ביותר ולתת להם גם מאימא וגם מאבא כי אלו שאיבדנו נמצאים בתוכנו. ושוב מצטערת אם זה קצת מבולבל. אני.

BooBee

New member
מישהו מוכן בבקשה לתקצר לי את הסרט?

ראיתי את הרבע השעה האחרונה, קראתי את התקציר בטלויזיה, אבל לא הבנתי מה בדיוק קרה שם. אפשר להבין על מה אתם מדברים? מה הרעיון של הסרט? מה העלילה? מי היתה הצעירה? מי זו המבוגרת שאוהבת לאכול? מי זה שחילק שם כנפיים ושרשראות פרחים סטייל הוואי? אני כל כך סקרנית... וכל כך מבואסת שהגעתי אתמול מואחור הביתה.... רויטל.

acky007

New member
מישהו מוכן להסביר בכלל במה מדובר...

למי שלא ראה את הסרט כלל??? היה גביע האלופות אתמול... שיהיה רק טוב.... אברהם

למעלה