שלום לכם

שלום לכם

אני אמא לילדה בוגרת מאוד..וילד מתוק בן 9 וחצי
האחיין החמוד שלי עולה לכיתה א ורציתי לקנות לו מתנה שווה
יש המלצות?

טאבלט

סתם סתם

באיזה סכום?...
ספרי קצת על האחיין...
אולי תיק?....

חחחח לרגע חשבתי שאת רצינית

הוא ילד מקסים...בן לכל דבר ועניין
תיק וציוד הסבא והסבתא קונים לו...
הוא אוהב מאוד כמעט את כל הטרנדים..(חוץ מהזבלונים..)

אז נעלי כדורסל

בעיקרון צריך להיות משהו שהוא יתלהב ממנו בגלל העליה לכיתה א
אז זה צריך להיות משהו שהוא לא משחק...
אולי שעון?..

לא חשבתי על זה...

אולי שעון שהוא מד צעדים?..
הזוי הקטן שלי בכיתה ד ושכחתי לגמרי מה שימח אותו לקבל בא...

אפרופו טאבלט כנראה שנרד מזה.
מסתבר שיש לנינג'גו עוד 4 פרקים שמשום מה לא הביאו לארץ,
ויצאו מלא דברים חדשים שקשורים לארבעת הפרקים האחרונים האלו שסוגרים את כל הסדרה.
לויד הירוק הופך בכלל לזהב וגם מקבל דרקון מוזהב וכו'...
היום התחלנו לצפות ביו טיוב בפרקים החדשים (אני אחראית על התרגום|מזיע)
והוא רוצה את אחד מהסטים המוזהבים, עולים בסביבות ה- 1000 ומשהו ש"ח, יש באיביי בסביבות 600 ש"ח וכנראה שנלך על סט אחד גדול ויקר שהוא ישתתף בעלות ועוד סט של 200 ש"ח

זה אומר ש

שאת יושבת איתו ורואה את התוכניות המעצבנות האלו? מזל שהבן שלי מבין אנגלית

ואת מדברת על סטים של לגו? אצלנו הוא בענין של לגו מלחמת הכוכבים, ולגו טכנו (זה שיש בו גם חשמל והדברים זזים)

ראיתי גם את הפרקים שהיו בעברית בארץ

אני אוהבת

גם מונסונו ישבתי איתו לראות את כל הפרקים..
רק ארבעת האחרונים לא הגיעו לארץ ולכן נאלצתי לתרגם.

יש לנו גם של מלחמת הכוכבים אבל רק כי אמא שלי קנתה לו בטעות, הוא לא מכיר את הסדרה\סרט (האמת שגם אני לא ממש, בתור ילדה לא אהבתי את הסדרה הזאת).
טכנו עוד לא קניתי לו, רציתי דווקא ליום הולדת הקרובה אבל נראה לי שזה פחות ילהיב אותו.

וכן, מדברת על סטים בסגנון הזה
http://www.morantoys.co.il/212792/דרקון-נינג-גו

ואוו באמת מרשים

ישר בדקתי באמזון וזה עולה 100$ (שבשבילי, שרגילה לקנות משחקים בארה"ב, גם 100$ זה מלא כסף
)

אצלנו הוא ראה עם אבא שלו את כל הסרטים לפי הסדר שלהם (עוד יתרון של להבין אנגלית...למרות שאני בטוחה שהוא לא הבין את כל השיחות שהם ניהלו שם במהלך הסרט כי גם אני לא הבנתי). זה שאני לא אוהבת את הסרטים האלו ושהמוזיקה לבד עשתה לבת שלי סיוטים בלילה, לא קשור לעובדה ששני הבנים במשפחה שלי פשוט מכורים לסדרה הזאת, ברמה שהבן שלי התחפש לאחד מהרעים (תסלחי לי שאין לי מושג איך קוראים לו) והסביר לי שהוא צריך חרב אדומה (כי החרב הכחולה וירוקה בבית לא מספיק) וכשהסברתי את זה לבעלי שהיה באותו זמן בארה"ב, בעלי הודה שהילד צודק וסחב איתו לכאן חרב אדומה שכמובן לא נכנסה למזוודה....פסיכים כבר אמרתי?

בקיצור, אני לא אראה לבן שלי את הנינגו הירוק כי הוא בטח ירצה גם
(נראה גם לגו ברמה טובה לבנים שלנו עם הרבה חלקים)

את חושבת שבאמזון הלגו יותר זול מאיביי?

משהו באמזון לא מסתדר לי בעין, לא מצליחה להבין איך להתנהל באתר הזה.
לא מצליחה להבין למה אין מחירי משלוח או איך רואים את מחיר המשלוח לישראל לפני שמזמינים את המוצר...
לא הולך לי שם עם החיפושים.
פעם ניסיתי לחפש שם דברים והתייאשתי ממש מהר.
בתכלס יש הבדל קריטי בין האתרים?

את יכולה בבקשה לחפש לי באמזון את לגו מספר 70503, אחד שנמכר במחיר+משלוח הכי זולים?
מעניין אם יש הבדל לעומת איביי.

לא נראה לי שיש משלוח לארץ

מאמזון.
מצאתי את הלגו והוא עולה 25$ והמשלוח חינם בתוך ארה"ב.
אף פעם לא שלחתי לארץ (בעלי ממשיך ליסוע), אבל אני יודעת מחברות פה, שיש אפשרות לתת כתובת בארהב והם שולחים אליך לארץ, לא ממש מכירה את הפרוצדורה.

אני חיה באמזון
את כל הקניות עשיתי שם (היה לנו פריים ומשלוח חינם), עכשיו מנסה להתרגל בלי, למרות שעדין קונה שם ובעלי מביא.

תודה :) גם אני ראיתי במחיר הזה

וכן שולחים לארץ מאמזון רק שזה יקר וגם החברות הנפרדות ששולחים דרכן יקרות :(
אוף מבאס שזה עולה 25 דולר (בדקתי גם באתר של וולמארט וטרגט וגם שם זה 24 דולר)
ובאיביי זה יוצא אצל המוכר הכי זול בסביבות ה58 דולר, מעל 200 ש"ח! מתסכל כשזה צעצוע שאמור לעלות בקושי 100 ש"ח.
ובארץ בכלל נסחפים במחיר! מוכרים את זה פי שניים.
הקודם שהראיתי לך עולה בארץ 1300 ש"ח!!! לעומת 100 דולר בחו"ל, אני אפילו מפחדת לבדוק כמה המשלוח.

בדרך כלל אני מסנג'רת את אמא שלי שתביא לי מאירופה שגם שם המחירים ברצפה אבל היום הולדת שלו עוד שבוע והיא חוזרת לישראל רק במאי.

באמת מבאס

ומעצבן!
נראה שהפעם אין לך ברירה אלא להשקיע בארץ...(למרות שאולי הוא יהיה מוכן לחכות? אצלנו כשלאיתי נפלה השן שאלתי אותו אם הוא רוצה מתנה קטנה מהארץ או לחכות ל"פיית השיניים" שתגיעה מאמזון ותקנה לו מתנה גדולה
, הוא רצה לחכות וחיכה איזה חודש אם אני לא טועה לאבא שלו שיטוס ויחזור מארה"ב. - קנינו לו הליקופטר לבית, שבארץ עולה 450שח ובאמזון באיכות טובה ומומלצת עלה 25$...באמת ההבדלים האלו מעצבנים נורא)

הוא לא רוצה לחכות, אתמול כשאמרתי לו

שלא יגיע לו למומולדת הוא ממש התעצבן אבל אין ברירה כי אין את הסטים האלו בארץ, הם יצאו בארה"ב רק לפני איזה 3 חודשים.
זה או לקנות בארץ את הסט הגדול שעולה 1300 ש"ח (ואין מצב!!!!) או לקנות את הסט מהעונה החדשה באיביי ולחכות למשלוחה.

הוא רוצה פיצוי על האיחור ושלמומולדת עצמה הוא יקבל 5 מתנות קטנות (כי אני הצעתי 2-3 מתנות קטנות עד שתגיע המתנה הגדולה)
קשה עם הילדים של היום
כל דבר זה משא ומתן.

שכחת פרט חשוב- תקציב

כמה את מוכנה\רוצה להשקיע?

ולשאלתך- נינג'גו זה לגו שמבוסס על סדרה בשם "נינג'גו"
הוא אוהב לגו?
פליימוביל?
מונסונו?
בקוגן?
משחקי קופסא?
משחקי ספורט?
יש להם חצר עם מקום בבית?

אולי כדאי להתייעץ איתו ו\או עם ההורים שלו?

יש להם חצר ענקית..

הוא אוהב מאוד בקוגן מונסו וכל השטויות האלה...
תקציב עד 250 אם יהיה משהו יפה אפשר יותר...
חשבתי אולי לקחת אותו לאיזה שהוא יום כיף של גדולים יכול ללכת?

ואני יודעת מה זה נינג'גו פשוט אמרת שיצא עוד סטים חדשים ואני אשמח לקישור...
הבן שלי חולה על זה..

למעלה