שלום לכם

שלום לכם

הייתי רוצה לשתף אותכן בבעיה שיש לי עם בן זוגי , הייתי רוצה להכנס להריון אך הוא לא מוכן להרחיב את המשפחה וזה מרגיז אותי האם יש לכן רעיון כיצד לשכנע אותו הוא אדם מאד פדנט שלדעתו אני לא מסודרת בבית בלגניסטית מה שנכון אך זה לא צריך להיות שיקול לא להביא ילד, אני מאד מתוסכלת מהמצב.

הנסיך הקטן

אבל - ילד זה סוג של אוצר קטן הילד כשנולד מחייב שינוי במשפחה. יכל להיות שהוא לא מוכן לחלוק את אהבתך עם מתחרה. יכל להיות שהוא לקח את תפקיד הבוגר בבית, ולכן לא נראה לו שהוא מוכן לכזו אחריות לבד. תנסי לתת קצת יותר רקע על הזוגיות שלכם ועליך, כדי שנוכל להבין את מקור הקשים.. שלך ב
האשם.

שלב מקדים לפני הגדלת המשפחה

יישור ההדורים ביניכם. בעלך הפדנט רוצה בית מסודר ולדעתו תינוק בבית יגדיל את אי הסדר. זה הזמן תכלת, לנסות להשתפר בכיוון, זה לא דורש ממך סטריליות, אבל קצת רצון טוב ושיפור בכיוון יעזרו לך בשיכנוע. לדעתי תינוק מאושר יכול לגדול גם בבית מבולגן, כל עוד הבלגן נוח לכל הצדדים, אבל זו רק דעתי..

באלגן זה לא סיבהה

ניסית לברר מהי הסיבה האמיתית לכך שבעלך לא רוצה להרחיב את המשפחה? כי קשה לי לאמין שזה בגלל שאת באלגניסתית. אם תדעי למה הוא לא רוצה, היהי לך ברור באיזה כיוון ללכת. חוץ מזה, ילדים זה דבר שכל אדם צריך לקבל החלטה עם עצמו האם הוא מוכן או לא. אסור לכפות החלטות כאלה על אף אחד. תחשבי שהוא "יוותר" לך ויסכים וכשיוולד התינוק הוא יבין שעדיין לא היה רוצה בו. מה תעשי אז? בהצלחה

באלגן זה לא סיבה

ניסית לברר מהי הסיבה האמיתית לכך שבעלך לא רוצה להרחיב את המשפחה? כי קשה לי לאמין שזה בגלל שאת באלגניסתית. אם תדעי למה הוא לא רוצה, היהי לך ברור באיזה כיוון ללכת. חוץ מזה, ילדים זה דבר שכל אדם צריך לקבל החלטה עם עצמו האם הוא מוכן או לא. אסור לכפות החלטות כאלה על אף אחד. תחשבי שהוא "יוותר" לך ויסכים וכשיוולד התינוק הוא יבין שעדיין לא היה רוצה בו. מה תעשי אז? בהצלחה

תכלת......

עם כל הכבוד לבעלך, לא ברור לי מה הקשר בין סדר ובין הורות???? אני לא מבינה איך הוא מקשר בין השניים... בכל אופן, שוחחי איתו והסבירי לו את עמדתך- יתכן שמפריע לו עניין החלוקה בינו ובין ילד.

adam33

New member
לעיתים

לעיתים אני שואל את עצמי אז למה התחתנתם? האם בכדי שהוא ינח את הסבון במקום ויקפיד שליכלוך לא יהא על הרצפה? תגידי לו שאת מפחדת מילדים שילדים הם הסיוט שלך שלא ניתן ואפשרי לגדל ילדים בבית שלכם בעתיד כי יש חשש שילכלכו את השטיח תגידי לו שאינך רוצה להביא ילדים כי את רוצה לעשות קרירה אוליי אוליי משהו בו יכנס חזק והוא יבין שילדים זה שמחה ועם הילדים האושר הפנימי מגיע..( אוליי יוכל ללמד את הילדים גם לנקות את הבית..
)) בהצלחה.

אני משערת שייש לך עוד ילד......

גם בעלי מפחד להביא ילד נוסף ושמתי לב שהוא לא היחיד . הרבה נשים שאני מכירה רוצות להרחיב את המשפחה ,והגברים מפחדים כנראה להתחייב.

כן, יש לי שתי בנות

בגילאי 6 ו - 3 , וקשה לי לשמור על הסדר שהכל יהיה במקומו אני מקנאה בנשים הסטריליות שאצלן לא זז כלום מהמקום יש לי שכנה עם 5 ילדים והבית שלה ניראה מוזיאון וכאילו לא גרים בבית אין משחקים בסלון והכל תמיד נקי. אני מתוסכלת שבעלי מונע הריון ואף שקלתי לפנות לרב אך לאחר מחשבה הרגשתי כאילו אני מאלצת אותו להביא ילד וזה לא צריך להיות כך. כל אישה בהריון שאני רואה אני חושבת לעצמי, איזה כיף לה, אני מאד אוהבת ילדים והייתי רוצה לפחות עוד ילד אחד. המצב הזה לא נותן לי חשק להשקיע בלפנק אותו כי אני חושבת שהוא עושה לי עוול שהוא מונע ממני זאת.

תכלת שמיים

אולי שווה לבדוק איתו למה הוא לא מעוניין בילד נוסף? כלכלית? יותר אחריות עליו? אפשר היה יותר לעזור לך אם היית נותנת יותר מידע, כי יש בהחלט הבדל בין גבר שחושש שיהיה ילד (ראשון) בבית ובין החשש מילד נוסף ל2 שקיימות. אולי תשומת הלב שלך השתנתה? אולי ואת כותבת את זה" לא נותן לך חשק מלהשקיע ולפנק אותו"... אולי את ממקדת את כל תשומת הלב שלך בבנות , והוא מרגיש זנוח קצת? אולי הביקורת שלו על הסדר והניקיון היא בכלל ביקורת סמויה על אי שביעות רצון אחרת שלו בחיי הזוגיות שלכם? ומה איתך? האם הוא משקיע ומפנק אותך?

system 1

New member
ילדים זה ברכה ושמחה

שלום לך תכלת לי יש שלוש בנות באותו הגיל של בנותייך, אישתי רוצה עוד ילד\ה אך אני החלטתי שלא - למה, לא כי היא בלגניםטית להיפך היא סופר נקיה ומסודרת - לא! זאת לא סיבה! - אני חוזר הבייתה אחרי שבע והיא ממורטת מעצבים בגלל הילדות, וכך גם בהמשך הערב ובלילה, אז למה לסבך את החיים ואת הזוגיות, נפשית היא לא מסוגלת, רמזתי , אך לא פרטתי כדי לא לפגוע ברגשות... טוב זה סיפורי, לך הסיפור שונה והסיבות שונות . . . תהני מהילדות, גם שניים זה עולם ומלאו, ואולי בעתיד בעלך ירצה ילדים נוספים . . .(יש לי חבר שהביא ילד אחרי שתי בנות עם פער גילים של כשמונה שנים) הכי חשוב תשמרו על זוגיות פוריה במלא מובן המילה והעתיד כבר יגיד . . . בשום אופן אל תלחצי ותנדנדי לו בנושא ילד נוסף !!!! היו מאושרים עם מה שיש כי יש הרבה זוגות שאין להם וגם לא יכולים . . .

למעלה