שלום לכם

שלום לכם

אני בן 23 סובל מאוד מטיקים. מיצמוץ בעינים, פזילה, עיוותים בשפתים ובאיזור הצוואר
והורדת הראש.
היום הגעתי למצב שאני לא יכול לעשות כלום, לא יכול לעבוד לא יכול לעשות סידורים (ללכת לבנקים, חברות תקשורת וכו) לעלות באוטובוס אני לא מסוגל. ללכת להיסתפר אני לא יכול. כל שניה בשבילי סבל בלתי נסבל. אני יודע שאנשים מסתכלים עלי מוזר יש מצבים מסוימים שאני אפילו מחייך לאנשים וכאילו מראה להם.. ״תבינו אותי״ כולם מסתכלים עלי מוזר אי אפשר לפספס..
אני לא יודע מזה תסמונת טוראט קראתי באינטרנט וכמו שהבנתי אני לוקה במחלה הזאת. מזה המחלה הזאת?? איך מטפלים בה?? ממה היא מגיעה והאם יש קשר בן זה לשימוש בסמים או מחלת מין

אני מרגיש ממש נואש היתקשרתי לניורולוג ואמרו לי שלוקח זמן עד שקובעים תור ולאחר הדיקור רואים תוצאות רק אחרי שלש שבועות. איך שורדים את הזמן הזה מה עושים עד אז, ובכלל אין מי שישמע אותי ויקח אותי לטיפול אם אני לא יעשה את זה בעצמי. אני מרגיש ממש נואש מנסה לחזק את עצמי. החברים שהיו לי מתרחקים ממני ולפעמים יש לי ממש מחשבות אובדניות. קורה לפעמים שיש לי היתפרצויות של קללות מסוגל לקלל בלי הפסקה הביטחון העצמי שלי ממש ירוד אני נראה ממש טוב המון בנות היו מתות להיות איתי רק בגלל הדברים שתיארתי אפילו הכי שמנות ומכוערות לא יסתכלו עלי כי אני כאילו משדר הרחקה. בקיצור לא יודע מה עובר עלי לא יודע מה הולך להיות איתי אשמח מאוד לעזרה

שלום לנוחת... אני מציעה שתתקשר אלינו טלפונית

וננסה לעזור. 039012956 אחרי 21:00.

למעלה