שלום לכם

שלום לכם

רציתי לשאול לגבי קרם לפנים ולגוף לתינוק בן חצי שנה. בגדול עושה עם חמאת שיאה לבנה (לא טבעית הריח מפריע לאמא) עם שמנים של קמומיל רומאי וורד בריכוז של 1%. שאלתי היא - האם מותר להשתמש בג'ל אלוורה של ראן צמחים. והאם אפשר להוסיף גם היפופיאה? תודה והמשך שבוע נפלא

0 אור 0

New member
ג'ל אלוורה מאד מומלץ וכן שמנים צמחיים ומשבחים

לא מכירה את המותג הספציפי של ג'ל אלוורה (אם כי ראן צמחים כמובן ספק ראוי ומוכר), אבל בגדול תערובת של ג'ל אלוורה, חמאת שיאה ושמנים צמחיים נוספים היא מעולה לתינוק - לחורף אני משלבת לא פעם שמן שומשום, בכל השנה שמן קלנדולה שאני מכינה ממיצוי קלנדולה בשמן זית (אחרי המיצוי הריח של הזית כמעט לא מורגש), ושמנים משבחים בכמות קטנה יותר - כמו רוז היפ, נר הלילה או בוראז' לגבי שמנים אתריים - בדרך כלל מקובל לא להשתמש לתינוקות עד גיל שנה בשמנים אתריים - אבל יש לי הרגשה שדוקא הקמומיל הרומאי הוא אכן החריג מהכלל הזה. מנסיוני הוא מסייע מאד להמון בעיות עור של תינוקות. למן הזהירות הייתי יורדת למינון של 1/2%

המון תודות לך אביבה ועוד שאלה

בהמלצתך בעבר עוד מפורום שמנים, הכנתי שמן קלנדולה על בסיס של שמן זית - יצא מצויין. האמא של התינוק לא אוהבת שומניות יתר ולכן חשבתי להכין על בסיס 20% שמנים ו80% ג'ל. זה על בסיס כמה נסיונות מהעבר לגבי ספיגה ושומניות גם לעצמה. האם נראה לך היחס הזה בין שמנים לג'ל? (הכנתי לה קרם כזה להריון והיה לה טוב. קרמים עם פחות ג'ל לא אהבה.) אם יש לך עוד עצות, אשמח לדעת.
קרם לטוסיק בלבד הכנתי רק משיאה, קמומיל רומאי וורד. עושה מצויין את העבודה. ושוב, תודה מקרב לב

למעלה