שלום לכם

yaeli20

New member
שלום לכם

מכיוון שלא מצאתי שום פורום אחר שיכולתי לחשוב עליו שיכול להתאים לשאלתי אני שואלת אותה כאן (במידה ויש פורום אחר שלדעתכם יוכלו לענות לי על השאלה אודה לכם אם תפנו אותי אליו) אני מעוניינת לקנות מסאג' מתנה לבחור שמן (מעל 150 קילו) ורציתי לברר האם יש הגבלת משקל בשולחן מסאג' או האם יש דבר כזה מסאג' על מזרון ולא על שולחן מסאג'ים? (אם יש דבר כזה אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי באזור המרכז - תל אביב הסביבה או אזור השרון) תודה רבה!

0 אור 0

New member
כן וכן

מיטות הטיפולים הזולות יותר שרבים מהמטפלים שומרים מטעמי נוחות וניידות, הינן צרות ולפעמים חלשות מדי למשקל כזה. אבל יש מיטות חזקות יותר שמיועדות למשקל גבוה, רחבות יותר ועם תוספות לידיים ולראש - פשוט צריך לשאול לפני שאת מזמינה את העיסוי. לגבי עיוסי על מזרון - בודאי שקיים. עיסוי תאילנדי וגם שיאצו נעשים על מזרון. ושוב - צריך לודא עם המטפל שזה בסדר. אני למשל מטפלת בבחורים גדולים וכבדים ממני, אבל נראה לי שבמשקל כזה הייתי מעבירה אותו למטפל יותר שרירי או מוותרת על המתיחות האתגריות יותר

yaeli20

New member
מעולה!! המון המון תודה על המידע!!!

0 אור 0

New member
חשבתי עליך היום

בדיוק עשיתי היום עיסוי למטופל שכבר לא פעם ראשונה אצלי, והוא די גדול (אולי לא 150 קילו אבל בטוח יותר מ100) וכל פעם תוך כדי הטיפול כשאני ראוה כמה שהוא חורג מהמיטה וכמה קשה לי להגיע לצד השני, אני נזכרת שרציתי פעם לנסות לטפל בו עם המיטה של בן זוגי שיש לה בייגלה ותוספות לידיים, ולהנמיך אותה קצת שיהיה לי מקום לרכון מעליו בלי שכל הגוף נוגע, אז חשבתי על זה כמה שאנחנו לא תמיד שמים לב לפרטים האלו כשמישהו מזמין טיפול, אפילו כשכבר יודעים את הדברים מראש. מאד מתחשב מצדך לציין זאת במפורש.

yaeli20

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אם כבר מסאג' אז להנות כמו שצריך...

ואם כבר ליהנות ממסג'

אני ממליצה - כשאפשר - בין בני-זוג, נשואים/חברים, הורים וילדים, ילדים והורים - לכל אחד ללמוד - בהדרגה ומתוך חיבה ותחביב - כיצד - ולוא את התנועות היותר פשוטות - ולהיות יותר עצמאיים במקום וזמן, שמתאימים לכם. לא כדי "לגזול" פרנסה ממעסים מקצועיים. אלא, מסג', הוא מסוג המיומנויות, שלדעתי, נחוצות לכל אחד. אמנם, לא לכל אחד יש את הסבלנות והסובלנות המתאימים לתחום זה. ובכל זאת, מדי פעם טוב ונפלא שיודעים. כך, אבי ז"ל, היה נוהג עם מטופליו. מצא-חן בעיני. וכך, אף אני נוהגת עם מטופלי. חלקים מן הטיפול אני מסבירה ומלמדת בכיף, חופשי ובתור בונוס, ו"שכר טרחת הדרך" למלווים (אם ישנם כאלה). תיהנו תמיד ובשמחה לבריאות איתנה ורעננה,
שלומית נצח

Besomet

New member
כפי שקודמי ענו

יש סוגים שונים של מיטות, בגדלים שונים ואיכויות משתנות. אמנם נכון, שמיטה רחבה במיוחד עם תוספות יכולה לעיתים להיות נוחה יותר, אך לא זו הדרך בה אני הייתי בוחר את המטפל שלי. רוב המיטות הנמכרות בשוק מצהירות כי הן מיועדות לעמוד במשקל שציינת. אני באופן אישי רכשתי מיטה שעומדת במשקל כפול. למרות שהיא איננה מצויידת בהרחבות לידיים והיא באורך ורוחב סטנדרטי, מעולם לא נתקלתי בקושי בטיפול בגברים בעלי מבנה גדול במיוחד. באשר להמלצות, את יכולה למצוא מאגר מטפלים לפי אישורים באתר איגוד מקצועות העיסוי : http://www.imba.org.il נקודה אחרונה, אני חושב שזו מתנה נפלאה ומיוחדת והלוואי והייתה יותר נפוצה :)

אפשר לשאול מי פה חבר באגודה?

והאם, ו/או מה זה נותן לו? יש מלא אגודות, כולן לוקחות לא מעט כסף, ולא כל כך ברור לי מה הטעם להרשם אליהן. נכון, זה חשוב לקראת כל מיני דברים שלא מגיעים, אבל בפועל אני לא בטוח שהן יוצרות משהו, שלא לדבר על שינוי... האירו את עיני!

0 אור 0

New member
הייתי חברה ומתכוננת בעתיד אבל בהווה לא מסתדר

כל זמן שהסתפקתי באיגוד הרפלקסולוגיה הייתי חברה, ואחר כך שנה אחת או שנתיים נרשמת ללשכה המאגדת (מה שנקרא RCP), הכל נתקע לי כשהחלטתי שאם כבר הופעה בפנקס מייצג באינטרנט אז אני צריכה להופיע גם בעיסוי וגם בנטורופתיה, הבעיה היא שיש לי פיוז קצר , והסבלנות שלי לא עומדת בתהליך הבא: 1. להרשם לכל איגוד לחוד תוך ציון שאני חברה באיגודים אחרים, ואז רק באחד מהם אני משלמת את התוספת ללשכה - שזה אומר שצריך להרים טלפון, ולא מספיק להוריד טפסים מהאתר או מהאימייל לחידוש שמקבלים. 2. אין תשלום אינטרנטי אז צריך להדפיס את הטופס, לכתוב צ'ק , לשים במעטפה וללכת לדואר לשלוח (כזכור - כפול 3 פעמים) 4. אחרי שנרשמתי בכל האיגודים - לודא שכל הרישומים הגיעו ואני רשומה. גדול מדי עלי (אני מדברת בטלפון רק כשחייבים, יש לי אמנם פנקס צ'קים לצרכי שיפוצניקים וחתונות - אבל מכתב בדואר יוצא לי בממוצע לשלוח פעם בחמש שנים ...) לגבי תרומת האיגודים - לדעתי דוקא התרומה חשובה: 1. הסדרת תוכנית הלימודים בבתי ספר 2. ארגון ימי עיון והשתלמויות 3. התרומה העיקרית: יצוג שלנו במאבק נגד יוזמי החוקים לדריסת הרפואה המשלימה (שמכונים בטעות הסדרת התחום ומובלים על ידי העוסקים במקצועות אחרים לחלוטין , חסרי הבנה ברפואה משלימה וחלקם רואים בה איום על עצמם)

Besomet

New member
אני חבר

באיגוד מקצועות העיסוי ובלשכה למקצועות בריאות משלימים (RCP). בטווח הקצר, החברות באיגוד ובלשכה מאפשרות לי כיסוי ביטוחי מאוד נרחב במחיר יחסית נמוך. יש גם כל מיני הטבות אחרות כמו מוצרים וסדנאות בהנחה, אך מעולם לא ניצלתי זאת. בטווח הארוך אני מאמין שככל שלאיגוד יהיו יותר חברים, כן יגדל כוחו ויכולת השפעתו. אני רק אדם אחד, אך כחבר באיגוד יש יותר סיכוי שלא ירמסו את זכויותי כמטפל. באשר למה שאור כתבה על שיקים ודואר - כבר שנים שאני משלם דרך כרטיס האשראי בטלפון. את טופס הרישום השנתי אני מפקסס.

0 אור 0

New member
אולי תסביר לי איך קיבלת את ההנחה של הביטוח

כשהייתי עם חברות תקפה בלשכה שלחו לי הצעת מחיר לחידוש הביטוח (שעשיתי באופן עצמאי בלי קשר ללשכה), ואז כשניסיתי להשיג הנחה של השלכה הם אמרו לי שזה המחיר לחברים (וכך גם בלשכה)

למעלה