שלום לכם...

שלום לכם...

התחדשתי אתמול באנדרואיד I9000 GT אשמח לכל עזרה שהיא איך לגרום לו להיות נוח יותר.. מבחינת אפליקציות שאין לי מושג איך מורידים או מוזיקה ואם יש גם משהו חינמי אז עוד יותר טוב
תודה מראש
בנתיים הורדתי שזאם שאין לי מושג מה זה..סתם ניסיתי לראות מה זה ולא הבנתי כ"כ,אבל הוא בטח מיותר

../images/Emo207.gif ...HELP

לבעלי יש גם גלקסי S אנדרואיד 2.3 מאורנג'. הורדתי לו מאתר אורנג' את חבילת האופיס המלאה. השאלה שלי היא כזו. המייל שהוא עובד איתו הוא של אוניברסיטת בן גוריון (bgu mail) משום מה כשהוא מקבל קובץ של אופיס למייל והוא מנסה לפתוח אותו הוא מקבל הודעה שההורדה נכשלה ונפתח לו האייקון של האופיס המובנה הקיים במכשיר, שתכלס לא ניתן לעשות איתו כלום... זה נראה כאילו לא זיהה שיש במכשיר את חבילת האופיס המורחבת, לעומת זאת כשהוא פותח את אותו מייל בג'י מייל הקובץ של האופיס נפתח לו כמו שצריך. מקווה שהבהרתי את עצמי כמו שצריך ולא בילבלתי יותר מידי...
ידוע לכם אולי מה הוא צריך לעשות ע"מ שיוכל להמשיך לעבוד עם המייל שלו? תודה רבה מראש לעונים

יכול להיות ששרת הדואר של האונ' משבש את הקובץ

כדאי לפנות לאיש תמיכה באונ' ולברר למה דווקא דרכם יש בעיות.

ההודעה שלך לגמרי לא ממוקדת

תנסי שוב להסביר מה את רוצה, לגבי הורדת שירים, אנחנו בפורום זה לא מסייעים להורדות לא חוקיות, אם את רוצה שירים חוקיים אז צריך לרכוש אותם בצורה חוקית, למשל אפשר לרכוש CD ולהמיר לקובץ MP3, אפשר גם לרכוש דרך אתרים כמו שאייטונז מספקים, אפשר גם להוריד מאתרים של מוזיקה אלטרנטיבית איכותית כמו למשל האתר ג'מנדו שאני אישית מאוד ממליץ: http://www.jamendo.com/en/

אני אשמח ללינקים

כי כרגע הלינק ששמת לא מכירה שם כלום,מעדיפה מוזיקה ישראלית,ואני פשוט לא מוצאת את עצמי גם לא במרקט או באפליקציות. למשל,אני נכנסת לפייסבוק ואין לי שם את הצט שלו בכלל. וכשאני נכנסת מהנייד לפייסבוק וכותבת סטטוס זה כותב לי שאני כותבת מ Mobile Web ולא מאנדרואיד...יש אפשרות לסדר את זה?

metrocard

New member
כנראה שלא השתמשת באפליקציה של פייסבוק אלא

דרך קיצור הדרך לאתר הסלולרי שלו. את האפליקציה של הפייסבוק את מורידה מהמרקט במידה והיא לא מותקנת כבר במכשיר

עוד שאלה...

יש לי את הוואצאפ (השיחות SMS האלה בחינם) האם זה רק בין סלקום לסלקום או אורנג' לאורנג'? אם אני בסלקום אני יכולה עם חברה באורנג'?

metrocard

New member
לכל מי שהתוכנה מותקנת אצלו בלי קשר לאיזה רשת

הוא שייך.

אופס...כנראה שהבעיה אצלי

נגעתי במשהו ומאז האינטרנט לא עובד
לא חשבתי שיש קשר בין זה לאינטרנט... תודה

כן,הבנתי את זה אח"כ...

אני אלך היום לדוכן של סלקום לסדר לי את האינטרנט,נגעתי במשהו ועכשיו אין לי כלום.... תודה

למעלה