שלום לכם

havmercyplz

New member
שלום לכם

האם שמעתם על אנשים שהרגישו וידעו שהם עומדים למות לפני שהם נפטרו. שלכאורה הנשמה שלהם סיימה את התפקיד שלה על פני כדור הארץ בעת הזו, בגוף הזה? אני שואל על אנשים שלא היו אובדניים, אלא על אנשים עם יכולת התבוננות גבוה, כביכול, או על סתם אנשים שהרגישו זאת. תודה.

רותי 11

New member
havmercyplz בהחלט ויש הרבה כאלה

שמרגישים גם אם הם לא מתבוננים על זה ממקום גבוה. יש הרבה מקרים על כך שאנשים לאחר שהם נפטרו וניתחו את המעשים האחרונים שלהם גילו שהם כאילו ידעו שהם עומדים למות וההתנהלות שלהם התשנתה ביום האחרון ברור שיש כאלה ולרוב אלה אנשים חולים מודעים לכך שהם עומדים לעזוב והם מדברים על זה.

havmercyplz

New member
תודה על התשובה

אבל למה את מתכוונת בחולים? את מדברת על אנשים שהיו חולים פיסית? משום שלא שאלתי על אנשים שידעו שהם עומדים למות ממחלה פיסית קשה, אלא על אנשים בריאים פיסית שפשוט התחילו להרגיש שהם מיצו את מה שהיו צרכים לעשות בחיים האלה. כמובן שלא שאלתי על אנשים שהתאבדו. תודה.

רותי 11

New member
כן יש גם מצבים כאלה

ושמעתי על מם כאלה לאו דווקא על חולים וברור לי לא לגבי מתאבדים

havmercyplz

New member
תודה

הייתי מעוניין לשמוע מעט יותר על זה, או לקרוא מעט. את יכולה להפנות אותי, שאוכל לקבל יותר מידע לגבי זה? תודה בכל אופן. לילה טוב.

ענתי44

New member
אבא שלי ידע

אבי ז"ל נפטר לפני כעשרים שנה. עשרה ימים לאחר שגילו לו סרטן הוא נפטר. מניתוח החודש האחרון לחייו, בעיקר בימים שלפני האישפוז וגילוי הסרטן, הוא ידע. הוא נפרד. הוא השלים חובות כמו שאומרים "ניקה שולחן" התעקש לבקר אנשים יקרים לו. דיבר איתנו על זה שהוא מסתפק באבן ירושלמית וחזן של חיל הים, "ביום שהוא פעם ימות". יותר מזה. אני, שהייתי כל כך רציונאלית ולא קשורה לכל העולם המסתורי, חשתי שסבא וסבתא שלי, הורי אבי איתו. לידו בבית החולים. ורותי שאלה בנושא. איך יודעים מתי זה ידיעה של מה שהולך לקרוא ונשאר להשלים משימות ולהיפרד ומתי זה סתם פחד טבעי. למשל אני בדיוק בעוד שבועיים נכנסת לניתוח מסובך ואני מלאה פחדים וחששות. דואגת מה יקרה לאמא אחרי לכתי. האם זה פחדים טבעיים או שמישהו מנסה לומר לי משהו? איך יודעים?

Alexa

New member
כן

אני שמעתי על כמה מקרים, אחד מהם - פעם אחת אישה מבוגרת אספה את כל משפחתה ואמרה שהיא עומדת לסיים את תפקידה כאן על כדור הארץ דיברה עם כל אחד, דברי פרידה ויום למחרת לא התעוררה.. ימים טובים

למעלה