שלום לכם

eyalca

New member
שלום לכם

שמי איל כהנא, ואני מעריץ של קווין מגיל 15. אני גם שר ומנגן, ובמשך כל אותם שנים תמיד רציתי לעשות גירסה לרפסודיה בוהמית. סוג של אתגר. לאחרונה הקמתי מעין אולפן מאולתר בבית, והגשמתי את השאיפה הזאת לפני כמה ימים. הקלטתי גירסת קאבר לשיר, ועשיתי הכל מאפס - פסנתר, גיטרה חשמלית, שירה וכל קולות הרקע. אני די גאה בתוצאה, למרות שתמיד אפשר יותר..
אשמח לשמוע את דעתם, למרות שאני לא חבר הפורום... השיר ניתן להורדה בקישור הבא: http://www.upf.co.il/file/688724.html מקווה שתהנו! שיהיה סופ"ש מצויין! איל.

Teo Toriatt

New member
תשמע, אתה מוכשר

הרבה עבודת אולפן השקעת פה הא? קודם כל - כל הכבוד. עבודה מרשימה, שירה יפה מאוד, הכנסת כמה שינויים, במקום או שניים זה היה יותר מדי בשבילי אבל בגדול מאוד יפה - בטח ההצלחה שלך לעשות קולות, קולות רקע וכדומה. מכיוון שהאוזן שלי ממוקדת יותר בגיטרה, לטעמי סולו הגיטרה הראשון צריך עוד עבודה גם בדיוק הטכני וגם בסאונד עצמו(הוא בכלל נשמע כאילו אתה עושה אותו עם סינטי/מידי הסאונד לא מדיוק ומתאים). לעומת זאת השני וההרמוניות בסוף חביבות מאוד. סה"כ כל הכבוד - הלוואי ואני אישית הייתי יכול לעשות חצי ממה שעשית! יום אחד נצליח להקים פה להקה מחברי הפורום....

eyalca

New member
כן, גיטריסט אני לא...

קודם כל תודה! האולפן הביתי לא מאפשר יותר מדי אפשרויות, אבל את המעט שאפשר אני חושב שמיציתי...
לגבי הגיטרה, קופסת האפקטים שלי לא עובדת, אז חיברתי אותה ישירות עם אפקט בסיסי, ומעבר לזה, לא ניגנתי כבר שנים, בעבר הייתי יותר טוב :) יש לי קצת בעיה עם ויברטו של גיטרה, בגלל שלא למדתי זה לא בא לי טבעי, בגלל זה הגיטרה נשמעת לא מספיק אמיתי וקצת מסונטזת. ויאללה - אני בעד להקה. נופיע ברחבי הארץ, נשיר שירים של קווין ונעשה חיל.

khammel

New member
יאללה, מקימים להקה? ../images/Emo6.gif

תשמע, אייל, כל הכבוד. האזנתי וזה בהחלט מרשים. נכון, הגיטרה לא ממש שם והשירה קצת תיאטרלית, אבל הסה"כ הוא הקובע. יפה מאד. חשבת לשלוח לזירת האלופים בקווינזון?

eyalca

New member
תודה תודה!

וסליחה על הבורות, אבל מה זה קווינזון?

khammel

New member
queenzone.com

זהו אתר המעריצים הגדול והמרכזי ברשת. כנס לקישור הבא: http://www.queenzone.com/queenzone/stage_of_champions.aspx מה שכן, אזהרה קטנה: חלק מהחבר'ה בפורום קצת... משוגעים. בוטים. אם אתה מעלה שם את הקובץ, אל תתרגש מתגובות הפסיכים שבחבורה.

eyalca

New member
תודה!

כתבתי להם שאני רוצה להעלות לשם את הביצוע שלי. ולגבי התגובות - שמעתי חלק מהביצועים שם... יכול להיות שיש סיבה לבוטות... לא אומר ששלי מושלם, ממש לא, אבל אני חושב שהוא בהחלט טוב. בגילי אני כבר לא מפחד מביקורת...

khammel

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

יש שם חבר'ה שמגיבים בצורה נבזית לא משנה מה. ויש גם חבר'ה ממש נחמדים ומוכשרים. חלקם פעילים בפורום של ה-Red Special ואני מכירה אותם טוב. מאט האצ'יסון ומייק רייד, למשל.

khammel

New member
בכבוד! יהיה כיף גדול!!!

אבל אולי כדאי שתבוא לחזרה השנייה-שלישית, כשאנחנו כבר יודעים לנגן משהו כולם יחד.

Teo Toriatt

New member
שלא יהיה ספק

אתה עדיין יותר טוב ממני לדעתי (בטח עכשיו אחרי חודש שלא נגעתי בגיטרה). ועדייו להקים להקה שעושה Queen בשביל הכיף יכול להיות אחלה - טוב אז יש 2 גיטרות, זמר, ונדמה לי שיש לנו גם קלידן ובס. חסר מתופף - מי פנוי באלנבי?

eyalca

New member
אני לא יכול לדעת...

עד שאני לא שומע.. אני רק יודע שאני לא מספיק טוב בשביל להיות גיטרה מובילה. אני כן יכול להיות פסנתר מוביל בהחלט. אז אכן יש זמר ופסנתרן, אתה גיטריסט, מי בס? ואפשר לתלות מודעת דרושים למתופף...

Teo Toriatt

New member
אני סתם עושה רעש

אם כבר אני Rhythm מי שמוביל זו קרן - בחייך עם גיטרות כמו שלה נראה לך שהיא לא לוקחת Lead? הבעייתית היא קרן שהחליטה שלטפל בילדה בת 4 חודשים יותר חשוב לה מלנגן. לך תבין סדר עדיפות.

khammel

New member
../images/Emo190.gif היו לך 4 חודשים להתאמן בלי הפרעה ממני

והעדפת לשחק במחשב. לך תבין סדר עדיפויות. באוקטובר הילדה מתחילה עם מטפלת ואז אולי סוף סוף יהיה לי קצת זמן לנשום. ולנגן. ולצאת. בינתיים, התחדשתי לי בכבל שמאפשר מעבר שקט בין שתי ה-RS שלי, כמעט סיימתי את הפדאל בורד (נוסף טיונר פיץ' בלאק וחזר אלי ה-hum eliminator ככה שאני מקווה שלא יהיו יותר רעשים מעצבנים מהקורוס) ועכשיו רק צריך לחבר את הכל לשלושת המגברים. מה שמזכיר לי... אחרי שניגנתי קצת על ה-AC30 הסיני בשבועות האחרונים, השמשתי השבוע את ה-AC30 ה"קוויני" שלי וההבדל בסאונד היה שמיימי. לא יודעת איך לא שמעת הבדל בחדר חזרות אבל הקלין... אוחחח הקלין... והאוברדרייב ב-TYMD והשילוב של שניהם ב-HTF. תזכיר לי להדגים לך.
אה, וגם התחדשתי במחזיק מפרטים (=מטבעות) לרצועה, זהה לזה של בריאן (ותודה למייק רייד שהביאני עד הלום).

ayatz

New member
אגב חזרה לחיים נורמאליים

חשבת לערוך איזו הרצאה לפורום ולכל מאן דבעי בנושא רד ספיישל ושות', אולי זה הזמן לחזור ולהרים את זה...

khammel

New member
יקירי...

אם נהיה רציניים, אז גם יש לי מתופף שהוא קווינר בנשמה. רק בעיה קטנה... זמן! אפשר להקה בהתכתבות?

d i v e l

New member
../images/Emo9.gif וואוו איזו צמרמוררתתתתת

רק עכשיו מצאתי זמן לשמוע את זה וזה מקסים!!! אהבתי את זה שלא ניסית לעשות בול כמו המקור ונתת טוויסטים משלך. כל הכבוד!!!

למעלה