שלום לכם

ozhaous

New member
שלום לכם

אני לא מוצא את עצמי יש לי מוטיווציה אבל אני לא יודע מה ללמוד בכלל אני לא מצליח לממש את עצמי למה? למה זה קורא מישהו יודע? מישהו יודע למה אני לא מוצא תכום שיעניין אותי?

תן קצת כיוון

מה עשית עד היום? עבדת במשהו (אפילו זמני)? היה לך טוב? לא טוב? ממה היה טוב וממה לא טוב? מה למדת בתיכון? מה אהבת בבי"ס? לאיזה כיוון הנטיה שלך? ריאלי? הומני? איזה דברים אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך תחביבים? אתה אוהב לדבר עם אנשים? לשחק במחשבים? לטפל בבעלי חיים?... וכולי. לפי הכרטיס אתה חיי כבר 25 שנים
בטח יש בכל זאת כמה דברים שאתה יודע על עצמך... תנסה להתחיל משם.

זה לא פשוט אבל אפשר לעבור

שלום, אנשים חושבים מוצאים את עצמם הרבה פעמים במקום של חוסר וודאות לגבי השאיפות שלהם והחלומות שלהם. הרבה פעמים, הדבר הכי קשה הוא למצוא את החלום שלך, את התשוקה שתגרום לך לעשות הכל בשביל להשיג אותה. בדיוק בשביל למצוא את זה פותח תהליך האימון. התהליך מתמקד בלמצוא את החוזקות שלך, התשוקות שלך, ומתשמש בהרבה כלים מגוונים בכדי להוציא אותך ממוקד מטרה בהגשמת חלום תוך זמן קצר. יש היום הרבה מאוד מאמנים - כך שאם אתה רוצה להשקיע באמת בלמצוא תשובות לשאלות ששאלת - בטוח שתמצא לך אחד שיענה לצרכיך (ולכיסך...). הרבה בהצלחה, רימה גורן וצוות "שמים"

ozhaous

New member
איפה אני מוצא כזה מאמן?

איך קוראים להם? פסיכולוגים?

קוראים לזה אימון אישי לקריירה

או אימון אישי לחיים - Life Coaching. זה אכן תחום מקצועי שנמצא ליד הפסיכולוגיה ולמעשה מבוסס על פסיכולוגיה חיובית. לאנשי המקצוע קוראים מאמנים אישיים. זהו תהליך קצר יחסית שממוקד בלמצוא מה אתה אוהב ומה החוזקות שלך לעזור לך להחליט מה אתה רוצה, לבנות את הדרך לשם וגם ללוות אותך בתחילת הדרך עד שתרגיש את ההישגים הראשונים ומשם תמשיך לבד עם הכלים שקבלת. לגבי איך מוצאים כותבת לך מסר. בהצלחה, רימה וצוות "שמים"

מצרפת מאמר שכתבתי - אימון לקריירה דרך חלומות

מאמינה שיתן עוד אור לגבי איך זה עובד. רימה וצוות "שמים"

למעלה