שלום לכם!

mariana

New member
שלום לכם!

איזה מעצבן כתבתי לכם הודעה ארוכה והיא לא נשלחה
טוב אני אכתוב עוד הפעם. מאוד התגעגעתי אליכם
אתמול לא הייתי כאן כי הייתי צריכה להיתארגן לארוע של דודתי(חתונה). אתמול הייתי נראת מה זה טוב, קיבלתי מחמאות כל הערב
אתם יודעים יום שני עשיתי לאריאל הפתעה ולקחתי אותו למצפה בעזריאלי, קומה 49 ויש שם מסעדה ברמה. אמרתי לו להיתלבש יפה ואיך הוא בא לי? עם ג´ינס וטי שרט. שאלתי אותו מה זה?
וביקשתי שיחליף בגדים כי למקום כזה לא באים ככה. אז הוא היתלבש יפה ונסענו
הגענו למקום הוא היה בשוק טוטלי
הכינו לנו שולחן עם נרות ויין אדום הוא היה פשוט בהלם והרגיש
וישבנו ליד החלון וראינו את כל הנוף של תל אביב. איזה כייף לעשות דברים כאלה כשאנחנו אוהבים מישהו. אז עכשיו תורכם, אני רוצה שתשרשרו את הפתעה הכי נעימה שעשים אי פעם למי שאתם אוהבים, או אמא או אבא או אפילו אהובכם. יאלה מחכה לתשובות. אוהבת
ושיהיה לכם אחלה יום

mariana

New member
למה אף אחד לא מתייחס???../images/Emo10.gif

לא הייתי פה יומיים זהו כבר שחכנו???

Queen Of Love

New member
איך אפשר לשכוח ../images/Emo39.gif יפה??

בובה יפה שלי!! כבר
את מה שכתבת! מ-ד-ה-י-ם!! כיף לשמוע גם דברים טובים מדי פעם ! עוד לא היה לי זמן לחשוב על משהו פיקנטי! לא שכחתי אותך! |חיבוק שמחה לשמוע שאת מאושרת! לירי.

mariana

New member
תודה../images/Emo24.gif

באמת חשבתי שזהו עברתם למישהי חדשה. את מבטיחה לי שאת חושבת על משהו פיקנטי ואת חוזרת אליי. זה ברור?????? חולה עלייך

shiraz2

New member
מתוקה....

חמודה.... אף אחד לא שכח אותך! אני רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת...... אז אני שמחה שנהנת באירוע, ושנראית ממש טוב
תמסרי לדודה שלך
ממני....
הבנים האלה....., ממש מעצבן! אנחנו משקיעות את מיטב כספנו, את רוב זמנו בלהראות טוב לאיזה אירוע, והם ככה באים לנו? פשוט חוצפה....
העיקר שבסוף הסתדר...
ההפתעה הכי גדולה שעשיתי למישהו.... אני חושבת שזה היה לחברה טובה שלי שאירגנו לה מסיבת הפתעה ענקייית והיא באה ופשוט התרגשה והתחילה לבכות... אוהבת אותה
אני הכי אוהבת שמפתיעים אותי. לא משנה מה ההפתעה, זה פשוט כיף שיש אנשים שמסוגלים להפתיע אותי כי זה באמת קשה
בקיצור חמודה, שמחה שנהנית, מקווה שיהיו לכם עוד הרבה ערבים יפים ורומנטים כאלה ביחד,
שירז

jess ועוד

New member
אוייי איזה מסעדה בכיף

ישבנו בה ליום השנה שלנו מסעדת 2c קצת יקר אבל בסטייל אמיתי שוווה

ליאור 30

New member
מרין אני מצדיעה לך כל הכבוד לך

ומה שאני עשיתי פעם זה הפתעה לרגל יום נישואי הכנתי ארוחת ערב מיוחדת יותר נכון קניתי ארוחה מוכנה והשארתי ברכב ואת יודעת שאני יכול להשאיר אותו ברכב ואז אשתי הלכה לישון ואני הכנתי שולחן בחוץ על הדשא עם ארוחה עם נרות ויין ובעיקר קניתי לה מתנה בשוי של המון כסף בישבילי משהו שהיא המון זמן רצתה ואז שלחתי את השכנה להעיר אותה כאילו שאני נפלתי בחוץ ושברתי את הרגליים ולא יכול לזוז וברור שהיא קפצה מהמיטה אבל שהיא יצאה החוצה כמעט קיבלה התקף לב אבל זה היה לפני כמה שנים אבל כל הכבוד לך על הרעיון ואמן שתמשיכי ככה ביחד עד סוף חייכם ליאור

ניקולי

New member
מקסים יקרתי

מרין תשמעי..אחלה הפתעה עשית לאריאל..בטח הוא היה המום
... ובכן ההפתעה שאני עשיתי השבוע, גרמה ליהודה
.. (כמובן מאושר)
..אז ככה.. הרי כולכם יודעים שיהודה יצא למילואים..למשך שבועיים..בהתחלה (כלומר בשבוע הראשון) הוא הגיע כל יום הביתה..אבל בשבוע השני, הוא עלה לרמת הגולן..ביום רביעי שעבר קניתי לו בושם עם ריח משגע..וכתבתי לו שיר נוגע ללב..שהביע את רגשותיי, ואת געגועיי אליו..ובמוצ"ש הכנתי לו את התיק לקראת יום ראשון (שאז עלה לרמת הגולן)..וביום ראשון בשעה 21.00 הוא התקשר אליי, כולו מרוגש..בוכה..ומתוך נשמתו אמר לי "אני א-ו-ה-ב אותך,פשוט א-ו-ה-ב אותך, נשמה שלי"..ובשיר היה כתוב: בס"ד ****צאתך לשלום**** בעלי,נשמתי,חיים שלי.. הנה חלף עבר לו היום ועלייך חושבת כל היום כ"כ מתגעגעת,נשמה שלי אתה חיים שלי לשמוע את קולך להביט אל תוך ליבך לחוש את השפתיים לחבק,וללטף שבעתיים. שלחתי איתך בושם נפלא שתריח כל ערב לפני השינה וביום שתחזור אליי,הביתה תשים ממנו טיפ טיפה שלא יהרוס את הריח שלך הריח הטבעי שבא ממך.. יהודה,קח את הדמעה, שברגע זה זלגה שמור אותה בשבילי שארווה בה את צימאוני.. אוהבת אותך נושמת אותך מחכה רק לך חתום ב -
ק. ****שובך לשלום****

jess ועוד

New member
אני שוב מתמוגגת

גם אז כששמעתי בפעם הראשונה... שמחה שזה עבד כמו שרצית

ליאור 30

New member
אהלן ג´ס וניקולי אני בהלם אתם כאן ,

הערב אני לא לבד איזה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מה שלומכם ?????????????? ג´ססס נווווווווו מה קורה מתקדם משהו ???????????

jess ועוד

New member
אהלן

אני תמיד פה רק לא כותבת אני לא מזיזה כלום עד שבת אני שמנה שמנה שמנה כמו ששמנה צריכה להיות אבל סבבה בשבת מתחלף המזל בין תאומים וסרטן ואז יש לה פס להתחיל לחפור תעלה החוצה ....אל האור ... מבחינתי שתישאר שם כמה שהיא רוצה בסוף היא תצא ...

jess ועוד

New member
תשמעו משהו

היום באולטרא סאונד הטכנאית מספרת לאמא שלי שהיא צריכה לקנות קוקיות כי לילדה יש שיער... ראינו את השיער נגנבתי איזה צחוקים

ניקולי

פשוט נפלא ואת יודעת מה יותר נפלא שהוא יודע להעריך את זה ומביע את זה במילים כי מה נותן יותר כח להפתיע ליזום היכולת של הצד השני לקבל הנתינה זה דבר נפלא אבל הצורך והמוכנות לקבל היא יותר נפלא אז שיהיה לכם אחלה ושתמשיכו כך אוהבת

@@

New member
מרינוש../images/Emo25.gif

אני כל כך מאושרת בשבילך, שטוב לך אז גם אני רווה נחת, אני מאושרת שיהיה לכם ערב נפלא וקסום
, אני אוה
ת אותך יום נפלא

למעלה