שלום לכם

תות63

New member
שלום לכם

ראיתי עד כמה אתה חביבים אחד אל השני אז החלטתי גם להצטרף... אני גרושה בת 33 + 3 בונבונים אחרי השלב האיכסה (עם ח' או כ') של הגירושין מצאתי את עצמי פורחת ומחייכת לכל בוקר חדש. אני מוצאת את עצמי שואלת אותי שאלות איך לא נשארים לבד? איך מוצאים את זה ששווה את האהבה שיש לי לתת לו? איך מחפשים אותו בלי להפגע בדרך? איך מפתחים איתו מערכת יחסים בלי לפגוע בילדים? מלא שאלות עם סימן שאלה אחד גדול??????? יש לי הרבה חברים קרובים אבל כולם "נשואים באושר", ולא תמיד אני מרגישה שהם מבינים אותי. הבנתם?! אני יודעת שאם לא כולכם אז לפחות רובכם מבינים... אז יש לכם מקום בשבילי?

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אייבורי זוז קצת, ותעשה לה קצת מקום...
יום עמוס היום בעולים חדשים... מיצה- אין סל קליטה לחדשים???

אייבורי

New member
לוזז

ותני לה כאפה במוח שתכין קפה חזק. סל קליטה עלק, מכות אני אומר לך, מכות.

מי סיפר לך שאנחנו חביבים אחד אל השני????

בכל אופן מתוקה תתקרבי קצת..נו עוד קצת...עכשיו קבלי חיבוק ענק וחם , כולם כאן מחכים רק לך שתבואי.

שחR

New member
הקטע הזה של חברים נשואים מסביב

אני זוכר כמוך, איך שהתגרשתי, עברתי על המספרים בסלולררי. הכל : משפחה, חברים נשואים, וכאלה שאין על מה בדיוק להתקשר אליהם. הגירושים הם גם אפשרות לבנות חיי חברה חדשים, ופה זה דחיפה מצויינת לזה. בסך הכל לכונו יש מכנה משותף אחד לפחות. בהצלחה וברוכה הבאה. שחR

tintong

New member
פי, כמה את

כותבת . לא חשבת על לשים רק ?????????
ברוכה הבאה , יש מקום (רק כולי תיקוה שאת לא
) ועוד 2 עיצות , 1. אם את נשארת תעשי מושלם. 2. את את עוברת לפורום של גרושים גרושות , תעשי ביטוח סיעודי .

אייבורי

New member
חומיני

בחיי זאת חיה מפגרת. אהה ולעניינך, גברים זה כמו אופנים, תמיד מתקלקלים בזמן הלא נכון אהמממ :-\ אהה לא שוכחים לרכב עליהם.

ye44

New member
ברוכה הבאה כל עוד את לא אוהדת הפועל../images/Emo140.gif

תות63

New member
תודה

התלבטתי והתלבטתי ועד שהחלטתי לא מצאתי בייבי סיטר. פעם הבאה....

ramoni1

New member
כמו כולם...

לרוב אנחנו מרגישים קצת לבד, אבל עם הזמן תגדילי את מעגל החברים שלך ותרגישי טוב יותר, וכאן המקום להתחיל בהצלחה ילדה

אם תעסיקי את עצמך בכל כך הרבה שאלות

לא תמצאי תשובות. תעלי את המדרגות אחת אחת..אל תמהרי כי אחרת תפלי. אז קודם כל תשובה אחת על השאלה האחרונה שלך - מקום יש. תתמקמי וקחי אוויר.

למעלה