שלום לכם

ruthi26

New member
שלום לכם

על פי רשמיי הקצרים הבנתי שהספר "הסוד" מבוסס, על מה שאני מבקשת מהיקום, אקבל... אולי הגזמתי מעט... אם אחשוב מחשבות חיוביות, אזמן אלי דברים חיוביים וטובים אם חושבים מחשבות לא טובות, מזמנים אלינו דברים שליליים .. מה עוד אפשר לספר לי על הספר?? אני שומעת הרבה מאוד דעות לגבי הספר, נכנסתי לפורום ואני מבקשת שתשתפו אותי בסודות "הסוד".. אם זה אפשרי? תודה וערב נפלא רותי

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה לפורום

אין כמו מראה עיניים ומשמע אוזניים. מציעה לך לצפות בסרט או לקרוא את הספר. באהבה עופרה

kikona126

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

כל אחד מבין ולוקח מהסוד את מה שנכון לו. לכן אני מצטרפת להמלצתה של עופרה, לקרוא או לראות את הסרט.

ruthi26

New member
שלום לכם

יש לכם פורום נפלא, עם כל כך הרבה דיעות והוגי דיעות, שזה נפלא בעיניי.. אשריכם... צפיתי בסרט וקראתי מעט על הביקורת של הסרט, הכל כל כך נכון, אך צריך לרדת לעומקם של הדברים, ולהבין שלא כל מחשבה מתקיימת ברגע שחושבים עליה ומבקשים אותה, זה לא הוקוס פוקוס, יש חוקי יקום, והם שקובעים מה ניתן ומה לא, מה מתעכב ומה לא? ואת זה האנשים צריכים להטמיע בתוכם, רוב האנשים רוצים להשביע את רצונם בזה הרגע, ולקבל את סיפוקם, כמו ילד קטן, אך לא תמיד זה ניתן, לכן עלינו להקשיב לכל המסרים שניתנים לנו, ולנסות להבין... יום נפלא ומקסים לכולם רותי

למעלה