שלום לכם =]

Nectarrison

New member
שלום לכם =]

מה נשמע? טוב, אני רוצה שתמליצו לי על השירים היותר מוכרים שלהם, כדי שאני סוף-כל-סוף אתחיל לשמוע אותם. אני אוהבת את הביטלס (אם לא שמתם לב עד עכשיו, בגלל הכינוי) ואת קולדפליי, והגעתי למסקנה שזה לא הגיוני שאני לא אוהב גם את אואזיס. בקיצור, תמליצו על היותר מוכרים, ואם הם יהיו מגניבים אז אני יעבור להבאים בתור =] תודה!

sok777

New member
היי :)

אני אשמח להמליץ על שירים ספציפיים אבל לפני זה אני רוצה להמליץ בצורה קצת שונה. קודם כל, אם רק בקטע של לשמוע את הלהיטים, המוכרים או "הטובים ביותר" אז יש לך את אלבום האוסף שיצא בנובמבר 2006 - Stop The Clocks שמו. אלבום כפול. בשני הדיסקים יחדיו יש 18 שירים שהלהקה בחרה. אם את רוצה מוזיקה ממש אואזיסית שהביאה להם את התהילה והביאה אותם ממש לגג העולם תשמעי את - Definitely Maybe - אלבום הבכורה ו- (What's The Story?) Morning Glory האלבום השני של הלהקה עם הלהיטים הגדולים. בהצלחה ותהני, סער

הביטלס וקולדפליי מאד שונים מאואזיס, בעיניי,

לכן המסקנה שלך לא קשורה ללהקות שציינתי. בלי קשר לזה, בהחלט יש סיכוי שתאהבי את אואזיס

shmuelr

New member
אואזיס מאוד ודמים לביטלס, בהרבה אופנים שונים

באופן התדמית והמראה כולם כבר יודעים אין מה להזכיר. באופו המוסיקלי, הקול של ליאם ג'ון לנוני ברמות גם ממובן האפקטים על הקול, הלחנים של נואל מאוד מאוד דומים לתקופת הביטלס לפני אלבומי המהפכה (אבי רואד וsgt pappers) , העיבודים אותו הדבר הדיסטוורשנים השוחקים והאפקטים על הקולות, הליינים של הגיטרה באס שונים כי אחרי הכל הנגן בס בביטלס היה פול מקרטני. בעקרון אואזיס נשענו על הצלחת הביטלס הרבה שנים, אבל היי מי אני שאומר משהו, גם אני נשען בדרכי שלי.

יש דמיון רק כי הם מחקים אותם,

מלבד הקול של הסולנים והלחנים שדיי דומים בתקופות מסויימות, אין הרבה דמיון.. דיסטורשנים, אפקטים ושאר הדברים שהזכרת יש אצל כל להקת רוק. שמואל יא מכוער.

shmuelr

New member
אז רגע גברת.. מה השארת שאולי לא דומה?../images/Emo13.gif

ותודה על המחמאה.

למעלה