שלום לכם

shir300

New member
שלום לכם

קצת קשה לי לכתוב עכשיו כי עיני דומעות... קראתי את הדברים שכתבתם והם העלו בי משהו מבפנים, עמוק. פעם היתי מאמינה בישוע, והתרחקתי מאוד. אבל מאז ומתמיד במשך כל חיי דברתי אל אלוהים מלבי וחיפשתי אותו. אני לא יודעת איך לכתוב כי יש לי בלב כאב כל כך גדול, ואני מפחדת להביע אותו. לצערי התרחקתי מהאמונה כי אנשים משיחיים פגעו בי, היתה הרבה שיפוטיות ומן הסתם גם דברים בתוכי הרחיקו אותי מאלוהים, שתמיד רציתי להתקרב אליו. כמו כן, כשנעשיתי מאמינה המשפחה שלי דחתה אותי, פגעה בי כי האמנתי, הרחיקה אותי, ולא הצלחתי להתמודד עם הביקורת והעלבונות, והתחושה שרואים אותי כמשוגעת, חריגה. השבוע היתה לי שיחה עם ידיד על דתות, ופתאום נזכרתי בפעם הראשונה שקראתי מדבריו של ישוע, שצוטטו ע"י פנחס שדה בספרו "החיים כמשל". נזכרתי החמלה שלו כלפי העניים והמושפלים ביותר, וזה נגע בליבי היום כמו אז. עברתי חוויות קשות בחיים ואני סובלת מדיכאון לעיתים. יש רגעים שאני מעיזה להתפלל ולהקשיב לאלוהים ואז משהו בפנים מתאושש. אני חייבת לציין שלא היו רק חוויות רעות עם מאמינים. הכרתי גם צדיקים אמיתיים, אבל אני לא רואה את עצמי בקהילה, כמו שהיתי אז. הלואי ויכולתי לסלוח. אני מחפשת דרך להחלים, ותוהה אם זו הסליחה שמביאה את הריפוי. מחפשת נחמה ללב הפגוע והפצוע. כ"כ קרוע בפנים. האם יש פה מישהו שמוכן להתפלל בשבילי? לספר אם התנסתם במצבים דומים? הרבה תודה, תבורכו שיר

salt of earth

New member
יווו שיר

כתבתי לך תשובה מפורטת עם שיתוף בחוויה שלי ועם קצת עצות מעשיות לך ולחצתי על שלח אבל ההודעה לא עלתה והבעיה שאני רשמתי אותה בהוספת הודעה מהירה ולכן אי אפשר לחזור ולשלוח שוב
אני כך כל מתנצלת אבל אני חייבת ללכת ללמוד למבחן כעת. מקווה שאוכל לשחזר את ההודעה ולשלוח אותה שוב. לפחות אעשה
כי ישנם כמה חברים שיוכלו לשתף לגבי שיפוטיות של מאמינים כלפיהם

lion 7

New member
אנחנו בני אדם

שעוברים אותו סיפור כמעט , אני מאלה שרציתי כנסיה מושלמת , נדדתי מזאת לאחרת , לבסוף בחרתי באחרונה , היה לי ימים מהנים , אסיפות בימי ראשון ,ערבי ימי רביעי חמישי וגם שבת של הצעירים , בסוף התקררתי באמונה , בעת קבלת הלחם הקדוש אחד מנביאי השקר בכנסיה טען שיש בכנסיה מאמינים שלא צריכים ליטול חלק בלחם וביין כזכר לישוע , חשבתי שהמלים מופנים אלי , עזבתי ולא חזרתי , לא עמדתי מול אותו אדם , אבל אני היום אחרי הרבה שנים חושב שטעיתי, ולא הייתי אמור לעזוב , כי זאת מטרת האויב שלנו השטן , להרחיק אותנו מהאמינים האמיתיים . חבל

ד ר א ל

New member
שלום שיר

כתבת שיש רגעים בהם את מעיזה להתפלל ולהקשיב לאלהים ואז משהו בפנים מתאושש. אז זאת בעצם התשובה לא? פניה לאלהים ולא לבני אדם לישועה. האם את מכירה את תפילת השלווה? מצרף לך אותה, כתב אותה פרנציסקוס מאסיזי, מייסד מסדר הפרנציסקנים, שאומרים שהגיע בחייו לידיעת האלהים השלמה. מצורף גם שיר של רודיארד קיפלינג (שכתב את ספר הג'ונגל, וגם היה זוכה פרס נובל לספרות) השיר נקרא IF במקור.. זה שיר מאד מעודד ומתווה דרך אל הטוב.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשיר../images/Emo23.gif

שלום לך שיר, העלית פוסט גדוש ולא קל בפורום, הרבה תהיות וספקות ורצון עז שמסתמן בין השורות לקבלת תמיכה רוחנית.. משהו בך שרוצה את האמונה בחזרה, ואת אלוהים שוב מלך הלב.. אם טעיתי נא תקני אותי.. הבנתי שעברת גם חיים לא קלים וטבעם של הקשיים הוא לגרום לנו להתרחק ממה שטוב להו וממה שאנחנו אוהבים (זה אם אנו עוד לא מספיק חזקים בכדי להתעמת ולהתמודד ולנצח)... שולחת לך חיבוק..גם שאיננו מכירות..אבל אחד כולנו בגוף ישוע המשיח, משפחה אחת חובקת עולם, אני מודה לך ששיתפת והגעת לפורום פה, אם תרצי להצטרף לקהילה משיחית, או שיהיה לך לאן להגיע ולשמוע מתי שתרצי, תתני לי מיקום איזור שלך, ואכוון אותך..ובכלל תמיד מוזמנת אלינו לחיפה
. כל טוב ואשמח לראות אותך בפורום בהמשך..תהיי איתנו.. לאט לאט..אולי מים ישובו לזרום..בפנים

למעלה