שלום לכם...

אנגיקה

New member
שלום לכם...

אני שמחה להצטרף לפורום הזה,לראשונה בחיי... פשוט לא יכולתי להשאר אדישה לדברים שנכתבו. אני צופה מושבעת של התכנית מתחילה מחדש עם כל בחורה ומסימת אתן מסע מאלף, בכל פעם מחדש. ג'יל היא יחידה במינה שרק אם זה מה שיש לך לומר על ג'יל...כנראה שלא צפית בפרקים הראשונים ולא ראית את הדרך המטורפת שהיא עברה, השינוי בה גרנדיוזי. כן כן היא מלאה ביושרה ובאותנטיות שאיין לאף אחת בבית! אני חושבת שצופה פתוח או קשוב יכול לעשות הרבה עבודה ולמידה עם עצמו במהלך הצפייה, זה בטח לא מה שקורה עם גלינקה2....אם זה מה שיש לך לומר...כאילו, את שופטת את הדרך שבה ג'יל " הרסה לעצמה את החיים" מסיבה כל כך שולית כמו "אבא שלה עזב כשהיא נולדה" הלללללוווווווווו? תתעוררי, תצפי בשידורים חוזרים ותלמדי קצת על השפיטה שלך, תלמדי על הביקורתיות שכן היא מסתירה לך את הדרך. משהו בך מאפשר לך לשפוט ולבקר ובכך את מכסה על דברים אחרים כמו שטיג'י עשתה וכמו שג'יל עשתה. וYIFRAZ את לא באמת מאמנת נכון? הייתי מצפה גם ממך לראות מעבר לקלישאה. הדרך של ג'יל מסמלת המון דרכים של כמה וכמה בנות. נכון שהיא פייבוריטית אבל השאלה היא מדוע זה מעורר בך התנגדות? היא גדולה, היא מצחיקה, היא אמיצה, היא מנהיגה,והיא מלאת כריזמה...הדרך הקודמת שלה היתה מלאת סרקאזם ושיפוטיות, ביקורתיות וחוסר בטחון....אני גאה בה מאוד שמחה שהיא סיימה וכבר מתגעגעת.

שרק 13

New member
שלום אנגיקה../images/Emo140.gif

אני לא מתלהבת מגיל למרות מה שאת חושבת וזאת זכותי המלאה לידיעתך בשביל זה קיים הפורום שכל אחד יביע את דעתו . אני כן עוקבת אחרי הפרקים מההתחלה ודוקא בגלל זה אני לא מתלהבת כל כך ממנה. אני לא חושבת שהדרך או השינוי שהיא עברה שונה בצורה משמעותית כל כך מהדרך והשינוי שעברו בוגרות אחרות בבית. גיל שקועה בעצמה ,אין בה חמלה כלפי בנות אחרות שונות ממנה,היא מסתכלת בעליונות על בעיות של נשים אחרות והיא לא מהירת תפיסה במיוחד(.ראי את הפרק שדר סטן עבד איתה על הדיכאון) במה מתבטאת היושרה והאוטנטיות הגרנדיוזית של גיל ? בכך שהיא מסיתה את כל בנות הבית נגד קים ולא חומלת עליה בכלום? או בכך שהיא אימצה לעצמה את כל הגינונים והמחוות של איאנלה כולל הצחוקים והתסרוקת . אני שואלת האם זו הזהות האוטנטית של גיל או שהיא פשוט הפכה להיות" איאנלה לעניים".....

אנגיקה

New member
טוב ברור שזכותך

ברור שזכותך המלאה להביע את דעתך. אני חושבת אחרת וזה גם בסדר. ככה צריך להיות לא?

ברוכה הבאה, אבל די ביאס אותי

שתקפת אישית את גלינקה. יש לך משהו לומר, זכותך, אבל מדוע לתקוף את מי שאמר?

אנגיקה

New member
אוקי. מצטערת

מצטערת על הבוטות בדבריי. אני מניחה שאת צודקת הייתי צריכה להשמע קצת יותר עדינה. אבל אני עומדת מאחורי הדברים שלי למעט האופן הבוטה בהם אולי הם נכתבו על ידי. אני כן חושבת שזה הזוי לומר משפט כמו היא לא צריכה להרוס לעצמה את החיים אפילו שאבא שלה עזב את הבית כשהיא נולדה.....על זה יש לי הרבה מה להגיד ואני לא מבינה איך יש מקום למשפט כזה נוכח התכנית שאמורה להביא אותך לתובנות, לסובלנות, להבנה של בני האדם. זה קומם אותי אבל ייתכן שהפרזתי בתגובה הבוטה. על כך הסליחה

גלינקה2

New member
אני יכולה לכתוב מה שאני רוצה

ואם זה לא נראה לך, את יכולה לדלג על התגובות שלי. מקבלת את ההתנצלות על הבוטות, אבל זה לא מספיק. את יכולה להתנגד למה שאני אומרת אבל זה לא קשור אלי ולמי שאני, בדיוק כמו שאני לא אומרת כלום על זה שנכנסת פעם ראשונה וכל מה שעשית זה להתקיף.

גלינקה2

New member
עוד משהו, מאיפה את יודעת מה yifraz עושה?

האם הקריטריון של אנשים הוא האם הם מסכימים לדעתך או לא?

אנגיקה

New member
נו....באמת

הקריטריונים שלי הרבה יותר מידי עמוקים בשביל להתחיל להסביר לך מה אני רואה ושומעת מתוך המילים..... ותפסיקי להתקיף אפשר פשוט לדבר! אני לא יודעת מה היא עושה כי אני קוראת מחשבות או פותחת בקפה....זה כתוב אצלה

אנגיקה

New member
אממ....אוקי.../images/Emo183.gif

אני לא התקפתי. אבל הניסוח שלי אולי נשמע תוקפני ועליו התנצלתי. לא אמרתי שאת לא יכולה לכתוב כך או אחרת את מתפרצת לדלת פתוחה. אני כן מתפלאת על הביקורתיות שלך ועל השיפוטיות שלך, במיוחד כצופה של תוכנית כזו. אבל נדמה לי שאמרתי זאת אז אין טעם להתברבר במילים. שוב, אני מתנצלת על שנפגעת ממני, זו לא כוונתי. זכותך לכתוב מה שבא לך וזכותך להמשיך להיות ביקורתית ושיפוטית וזכותי לראות את זה...... אולי גם אני ביקורתית כשאני מאירה את תשומת ליבך לעניין ???. אני צריכה לחשוב על זה......... ליל מנוחה

FreshF5

New member
כן, את מבקרת אותה כשבעצם את עושה

אותו הדבר כמו כן גם אני כרגע...

FreshF5

New member
*תיקון

את מתפלאת על הביקורתיות שלה, כשבעצם את עושה את אותו הדבר, כנ"ל אני כרגע. בשורה התחתונה כולנו ביקורתיים (וכו') בדרך זו או אחרת, רק שלא קל לנו לקבל את זה על עצמנו ובד"כ אנחנו יוצאים חוצץ.

אנגיקה

New member
כן אני מודה

נכון ותודה. גם בי יש ביקורתיות והנה היא אכן באה ליידי ביטוי בתגובה הראשונית שלי

אנגיקה

New member
אני מתנצלת בפעם ה1000

אני לא תקפתי, התנצלתי לא אחת על הבוטות שלי. אני מקבלת את הביקורת שלך תודה

טוב, מספיק.

אפשר להניח לכל העניין הזה?
תקפת, התעצבנו, התנצלת, סלחנו. נקסט. בנות חאלס. אנגיקה ברוכה הבאה לפורום. את מוזמנת להשאר ולחלוק איתנו את דעותייך (רק בצורה טיפה פחות תוקפנית).

אנגיקה

New member
וואו. איזה כייף. תודה משקולת

תודה על ההבנה בדיוק מה שאני אומרת....יאללה נקסט. מגיע לך חיבוק. אז אני מחבקת אותך בלב תודה

למעלה