שלום לכם

שלום לכם

בעיה. חוסר יכולת ליצור חברות. האם אתם - המאמנים - נתקלתם ופתרתם בעיה כזו? האם היא נפוצה?

imuser1

New member
בניית הערכה עצמית אצל המתאמן תסייע

בניית הערכה עצמית אצל המתאמן תסייע בדרך כלל חוסר הערכה עצמית מונע מהאדם לפתח קשרים חברתיים בהצלחה

Yin

New member
מהי חברות?

לכל אחד יש את מה הוא מחפש בחברות, בעיקר איך הוא מבקש להרגיש. איך זה אצלך? ממה מורכבת חברות בעינייך? אני לא יודע עם בעיה שכזו נפוצה או לא, אני יודע שגם אנשים שיש להן חברים או "חברים" עדיין, לעיתים, מרגישים בודדים. עוד דבר חוסר יכולת ליצור חברות יכול להצביע על מערכות יחסים בכלל וזה נושא מאוד נפוץ. עדי

tlingit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בתשובה פשוטה: כן, נתקלתי. עבדתי עם מספר מתאמנים על נושאים כמו פיתוח קשרים חברתיים או מערכות יחסים, ועוד נושאים דומים/קרובים לנושא יצירת חברות בהקשרים שונים. לא מתחברת למילה פתרון, כי בדרך כלל העניין הוא יצירת שינויים בהתנהלות, בתפישות וכן הלאה מתוך אלה נוצר שינוי כולל. לתשובה יותר מורכבת כבר צריך לדעת האם את שואלת כמאמנת או כמתאמנת? מקווה שהוספתי לך

רויתית

New member
קשרים חברתיים

אחת המתאמנות שלי באה בדיוק עם הדבר הזה .. היעדר חברים , קושי עם הלבד , וכו' וכו' . כשאני חושבת על זה די היתה לה בחירה כאן .. שלצערי לא הצלחתי לשקף
אם כי אני מאמינה שבאמת היה לה קשה עם הלבד . אחד הדברים שביקשתי ממנה לעשות הוא פשוט להתחיל לפתח "סמול טוק " עם אנשים , על דא ועל הא .. לראות מה זה עושה לה ולאן זה לוקח אותה ( היא דיברה על חוסר הערכה עצמית , חוסר אהבה עצמית וכו' ) . היא מאוד אהבה את זה ! ומאוד אהבה את ה"משימות". הסכמנו שעליה למצוא לעצמה דברים שאוהבת , לצאת לבלות , לקבוע עם חברות .. לעשות כמה שיותר דברים בשביל ה"פאן" שלה ..כמה פעמים בשבוע . אני חושבת שאת זה היא לקחה
נפרדנו לאחר מספר פגישות .

רויתית

New member
אימון לפיתוח קשרים חברתיים ומערכות יחסים

איך את עושה את זה ? אשמח לטיפים כאן או באישי . שבת שלום .. רויתית .

למעלה