שלום לכם

ifat28

New member
שלום לכם

שמי יפעת ואני אמא לאור בן שלוש ושמונה חודשים. השתתפתי ממזמן כשאור עוד היתה תינוק בפורום הורים לתינוקות וכעת לפני שבוע בערך היתה הודעה בתפוז על קיומו של הפורום שלכם, והחלטתי להצטרף. בכל מקרה אשמח אם תוכלו לייעץ לי על רופא אף אוזן וגרון פרטי טוב, עדיף פרופסור או מנהל מחלקה שעובד בין השאר גם עם חברי קופ"ח כללית (כך שאוכל לקבל החזר כספי מכללית מושלם). בני חולה לעיתים קרובות בדלקות אוזניים, מתעורר בבכי קורע לב בלילה, והחום שלו עולה לשחקים, אני חושבת שלסיים שמונה בקבוקי אנטיביוטיקה בחודשיים זה יותר מדי ואני מייחלת לפיתרון ארוך טווח אם ניתן לקבל פיתרון כזה, כך שבני לא יסבול כל שבוע עד עשרה ימים מדלקת חדשה. אשמח להצטרף לביתכם החם ואם תוכלו לרשום לי שם וטלפון של רופא טוב באיזור חולון,ראשל"צ , בת-ים, ת"א.

בוליפלג

New member
היי יפעת. וברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החדש.

אין לי (לצערי או לשמחתי, עוד לא החלטתי) המלצות או דיס-המלצות שנושא בו ביקשת עזרה. רק רציתי לאחל ברוכה הבאה

memko

New member
הי יפעת../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

גם לי אין המלצות אבל ברוכה הבאה. מקווה שתרגישו טוב במהרה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמעתי טובות על פרופ מרשק,לא יודעת אם איזה קופה הוא עובד

ואני ממליצה

מעבר לרפואה הקונבנציונלית, לנסות ברפואה משלימה . לחברה שלי היה גם בן שסבל מדלקות חוזרות ובסוף הם עשו לו דיקור סיני וזה עבר.

ליבי777

New member
פרופ' מרשק נחשב מעולה אבל עד כמה שידוע לי הוא

עובד במאוחדת. בכל מקרה תמיד את יכולה ללכת אליו לחוות דעת נוספת ולקבל החזר מהמושלם. לא? כך זה לפחות במאוחדת אם רוצים לקבל חוות דעת שניה. רופא אחר שאנחנו מטופלים אצלו (מאותה סיבה) אבל הוא עובד באיזור השרון - הוא ד"ר פרנקל אברהם, עובד עם הכללית ומאוחדת - רופא אף אוזן גרון ומומחה לילדים, מקסים ומקצועי. אנחנו מאוד מרוצים.

למעלה