שלום לכם

ה0ה

New member
שלום לכם

אני צריכה עצות, בבקשה. בכמה נושאים. אני מקווה שזה פורום מתאים- אני לא בטוחה בכלל. בכל אופן, מתי כדאי להתאבד (בגלל המשפחה) ביום שישי או ביום ראשון? כבר דחיתי את זה לאחרי חנוכה, והנה נגמר חנוכה. אז מה נראה לכם? והאם כדאי לדבר על זה עם ההורים קודם? להכין אותם למה שהולך לקרות? (זה די אינדיווידואלי, כי אני לא בטוחה שההורים שלי לא יתנגדו להתאבדות, ואז זה יהיה מאוד מטופש לעשות להם הכנה קודם. אז אולי לספר רק לאבא? אני לא יודעת... אני צריכה עצות)

ה0ה

New member
*כשכתבתי בגלל המשפחה

לא התכוונתי שאני עושה את זה בגלל המשפחה. התכוונתי מבחינת המשפחה באיזה יום עדיף.

יש לי רעיונות נהדרים בשבילך. אנא התקשרי אליי

אנא התקשרי אליי בדחיפות, תוכלי להשאיר הודעה ואחזור אליך. בכל אופן יום ששי הקרוב רע מאוד להתאבדות מסיבות שלא אוכל לפרט כאן. ממש בלתי מתאים מכל הבחינות! הטלפון במשרד הראשי של המכון לפילוסופיה יישומית (קו חם- 24 שעות ביממה) 02-6788996 הטלפון הנייד האישי: 052-3688040 מצפה לטלפון, ישראל שורק

מצטער על העיכוב בתגובה

ממה שאת מספרת אני שומע מצוקה רבה, לפני שאת הולכת לעשות כל שטות שהיא הייתי רוצה שתיצרי איתי או עם אנשים אחרים כאן קשר של שיחה, חלק גדול מהמצוקה הרגשית שלנו נובעת מבדידות מחוסר יכולת לחלוק מחוסר כח נפשי כבר להתמודד, מתחושת עולם סגור ללא מוצא, אני רוצה לומר לך שחלק גדול מזה נובע מאי היכולת שלך לראות דברים אחרים לבדך בשלב הזה ולכן ההמלצה שלי היא דווקא ליצור קשר לדבר בנושא , שוב איתי במסר או עם מי שתבחרי לנכון, בנוסף יש פורומים גם כאן בתפוז שעוסיקים במצבים נפשים של אנשים שלחוצים , למשל יש פורום שנקרא הפרעות חרדה - תמיכה ממליץ לך להכנס לפורום ולדבר שם עם אנשים, אולי תגלי אנשים שעברו דברים כמוך ושלמדו או מצאו מוצא מהלחץ הרגשי מהתחושות הסוגרות את חייבת לתת לעצמך צאנס למצוא מוצא, אולי לסביבה הקרובה לא כל כך איכפת אבל זאת את שתרגישי את ההבדל הגדול אחרי שתצאי מהתחושות האלה אחרי שתגלי שאת לא לבד שיש מי שמבין אותך שיש מי שיכול לעזור לך שיש מי שאיכפת לו ממך אם את רוצה אימל שלי על מנת לפנות אני מצרף אותו כאן [email protected]

Narciss

New member
חחחחחח

אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה.. הייתי ממליץ לספר להורים קודם

למעלה