שלום לכם

Musedol

New member
שלום לכם

נעים להכיר, אני דור בת 17 מאיזור המרכז. אני מקווה שזהו באמת המקום המתאים לחפש מידע ולשאול שאלות
אני סובלת ממיגרנות כבר כמעט 11 שנים וניסיתי את כל הבדיקות והטיפולים התרופתיים שיכולים לעזור להשכיח את המיגרנות. לאחרונה חשבתי על להתחיל טיפול אלטרנטיבי, כמו הרפלקסולוגיה והייתי מעוניינת לקבל הסבר קצר על דרכי הטיפול ואיך הוא מתבצע והאם הוא בהחלט יכול לעזור (כמובן שזה אינדיוידואלי, אבל עדיין
) אודה לעונים! המשך שבוע מקסים לכולנו

csh018

New member
שלום דור, אנסה על רגל אחת לספר:

הטיפול הראשון למעשה הוא האבחון. בשלב הראשון תשאלי הרבה שאלות וצריך לענות על כולם ציון עובר 99
) בשלב השני המטפל יבדוק/ יאבחן את התשובות ברגליים ואולי יגלה דברים ששכחת לספר .-) ומכאן מתחיל טיפול. בכל פגישה טיפולית: שלב מקדים הוא תשאול קטן אך היה ומה קרה מהטיפול הקודם? שלב ראשון עיסוי מכין לכפות הרגליים בגישה של מורי ורבי ועוד כמה העיסוי והטיפול עד לברכיים. שלב שני טיפול עפ"י הסיבה שבגללה "קפצת" לטיפול ועוד עפ"י הבנת המטפל. הטיפול נעשה עם שמן או משחה כאשר המטפל מבצע סוגי לחיצה, זחילה ועוד צורות של מגע בהתאם לכוונה. ומסכמים עם עיסוי מסיים. במקרה שלך מכיוון שאת מנסה לטפל כבר 11 שנים תהליך הטיפול יהיה ארוך בהתאם. רפואה שלימה שלומי

תשובה מצויינת קיבלת משלומי

וברצוני להוסיף כמה דברים . אם את טוענת ל11 שנים של "סבל " ממגרנות ,,אורך הטיפול אמור להמשך כ 11 חודש . אמנם קצת קשה לי לראות ילדה בת 6 מגדירה כאב ראש של מיגרנה ,,, הטיפול צריך להיות הוליסטי ולהתמקד ולטפל בשורש הבעייה ומהיכן שהיא נוצרת בגוף. אפשר לשלב עם הטיפול הרפלקסולוגי גם קצת טוינה ועיסוי בכדי לשחרר ולהזרים אנרגייה בגוף בהצלחה אריה

Musedol

New member
זה מה שכולם אומרים,

שאי אפשר להגדיר כאב ראש של ילדה בת 6 כ"מיגרנה". אבל אי אפשר לתאר את הסבל בכאב ראש שכזה בגיל כזה. עשיתי צילומי סיטי, בדיקות דם, ראיה, הכל, כל מה שאפשר. ולא מצאו משהו ספציפי, אז נסתפק במיגרנות. מאוחר יותר התחלתי לקחת כדורים (כי אי אפשר היה לעבור את זה בשלום בלי, וגם זה לא תמיד עבד). בכל אופן, תודה רבה גם לך אריה
סופ"ש מקסים!

למעלה