שלום לכם

rainbow21

New member
שלום לכם

אז ככה, יש לי שאלה ,אף פעם לא עשיתי פריסת רונים אבל מצאתי בעמוד ה1 הודעה על השאלה שאני רוצה לשאול אז אני הולכת לפי ההסבר שלכם נכנסתי לאתר של הרונים ובחרתי 3 +1 שאני לא מתחברת אליו השאלה היא "האם תהיה לי זוגיות עם X?" אודה לכם מאד על פירוש אלה הרונים Algiz Teiwaz Fehu הרביעי Ansuz לילה טוב

זוגיות עםX

במובן של Y אני מניחה ולא ה"X ".. או שגם? טו ננסה להבין מה הרונים אומרי...?! פהו > צאי לדרך.... טיוואז > הקשר ידרוש קורבן מוגזם מצדך.. אלגיז > קשר בעל אופי תלותי אך מתגמל אנסוז > כח הנאום בעל ההשראה - התקשורת הוא המפתח לקשר הנ"ל ואף נקודות המכשול והחולשה בו...הייתי אומרת לאור השלושה שדמו לו.. נשמע שזה לא ממש מציאה גדולה אך יהיה עלייך לזום בכדי שזה יפתח ולא כל חייב להסתיים בחופה יש גם שיעורים בדרך מה שבטוח זה שתלמדי מהקשר באם יהיה (והרי הכל תלוי בנו ) LOVE

אנסוז..

> ברחה לי אות באופן שמשנה משמעות.. לאור השלושה שקדמו לו מובן למה לא התחברת עומר.....מתי נעשה את מפגש ההתחברות לרונים? נחכה שגרמלין חזור?? הוא אמר שלא נחכה לן...

rainbow21

New member
כן

X במובן של Y לא של "לשעבר" האמת קצת יצאתי מבולבלת,לצאת לדרך ... אך זה קשר לא טוב בשבילי? התחברתי מאד לחלק של התקשורת ,זו באמת נקודה חלשה אצלנו אולי אני אשאל שאלה אחרת כי לא ברור אם כדאי לי בכלל ליזום משהו."האם X מאוהב בי?" זרקתי 3 רונים באופן אקראי וזה מה שיצא ראיד'ו וונג'ו גבו תודה רבה על התשובה !

האם X ../images/Emo99.gif ?

תראי צאי לדרך בפריסה הקודמת במובן שבמקרה הזה על תהיי הנסיכה על המגדל אלא זו היוצאת לצוד את הדרקון ביחד עם הנסיך (שאם לו תזמי הקשר לא יהיה) ולפריסה: ראיד'ו שוב צאי לדרך - ותהיי בשליטה (רדיו= גלגל של מרכבה..שבימים ההם יצג מעמד וכוח) וונג'ו רון העליצות - יהיה כיף גבו זה כתוב בכוכבים שאלת אם הוא מאוהב ונשמע שאמרו לך לא מאוהב אבל דלוק.. כמו שאמרתי, לא כל קשר מוביל לחופה וקידושין אם זה לא עינין של הלכות ואמונות אז תלכי על זה תהני מוונג'ו ומאלגיז שבשתי הפתיחות היו בחלק המרכזי (העיקרי) של שאלתך...ןשניהם רונים של הארה
טובה
אחת ביד מ שתיים על העץ

rainbow21

New member
תודה רבה

על ההסבר והפירוש. הבנתי,אכן לא מדובר בעניין של הלכות אני מודעת לזה שלא כל קשר מוביל לחתונה,לא חשבתי על זה כקשר לחתונה,בסך הכל צריך להיות קשר על מנת לראות מה קורה ולאן זה מוביל... קצת קשה להיות זו שיוזמת אבל אין ברירה כנראה. שוב המון תודה על הכל

למעלה