שלום לכם =]

sharonnnnnn

New member
שלום לכם =]

נממ אוקייי קוראים לי שרון אני בת שלוש עשרה וחצי ואני חדשה פה אז אנלא יודעת בדיוק איך להציג תעצמי . אבל אני יודעת שאאני חולה על התוכנית ורוניקה מארס . אני מחכה כל השבוע לראות אותה . אגב ... יש באמת עיר כזאת "נפטון"? ומישהו יודע מי הרוצח של הדיקן?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהיי, ברוכה הבאה!

1. לא, אין עיר כזאת נפטון.. 2. את בטוחה שאת רוצה לדעת ולא לגלות לבד?

sharonnnnnn

New member
וואי זאת שאלה קשה

נממ כן ולא ... תני לי רמז :] אני תמיד אוהבת להרוס לעצמי סרטים ותוכניות אבל ורוניקה מארס זה לא תוכנית רגילה =]

אופיר62

New member
אני מקווה שאני גם יכולה לעזור../images/Emo58.gif

רמז: זה מישהו/י עם גישה לעבודה על הרצח המושלם של ורוניקה. עוד רמז למטה למיקרה שלא תרצי: עוד רמז: זה לא החשוד הברור מעליו.

sharonnnnnn

New member
אז...

אז זה לא המורה? זאת אישתו של הדיקן?! אוף אנלא יודעת =( ואגב את בן או בת <סורי ...> ואני אוהבת גם את סי אס אי וראיתי את כל הפרקים אבל את כ ל הפרקים של ncis כבר כמה שנים =D אני רואה את זה מלפני שלוש שנים בערך ... ולקח לי מלא זמן להגיד ncis חחח ... 3> אה ותודה על הרמזים אבל אני גרועה ברמזים =\

אופיר62

New member
אני בת

ראית גם את הענה הרביעית של NCIS? ואני יכולה לתת לך עוד רמזים כמו גיל צבע עור עיניים מין...

sharonnnnnn

New member
כןןןן...

כן ראיתי =] אבל עכשיו בהולמרק חוזרים על פרקים ישנים פעם היה יום בשבוע או יומיים שהיו פרקים אז ראיתי את הכל ברצף מהתחלה ועד הסוף ... כולל העונה הרביעית! <נראלי> העונה הרביעית אוף אנלא רוצה להרוס לך אבל רק ככה אני אדע עם ראיתי או לא ... טוב לא חשוב נראלי שראיתי וחפרתי ^^

למעלה