שלום לכם.

שלום לכם.

בוקר טוב לכולם יש לי שאלה חשובה ביתי עלתה לכיתה א השנה ועקב סיכסוך כספי לא נותת לנו להתראות מסיבות השמורות עימי לא מוכן או רוצה להגיש תלונה במשטרה על הפרה של הסדרי הראייה. היום לקחתי את עצמי וניגשתי לבית הספר של ביתי ועד שמצאתי אותה לקח זמן כי מהרגע שראתה אותי התחבאה ובכתה בגלל שאמא שלה נתנה לה הוראה כזו. בהתחלה כשניגשתי פחדה אפילו לחבק. אני מזועזע מהתנהגות בוטה כזו מצד האם איך נוהגים במצב כזה? איך מתמודדים?

זה נשמע נורא קשה....!!

קשה לי מאוד לקרוא את דברייך.כי כואב לי על מה שעובר על הילדה. צורם לי מאוד מאוד לשמוע שאם מוכנה להעביר את הילדה שלה כאלה ייסורים בגלל עניין כספי (לא יודעת המב העניין ולא חשוב אם היא צודקת או לא - העניין הבאמת חשוב זה מה זה עושה לילדה - בשורה תחתונה) סיבותייך עמך למה תאה לא פונה למשטרה - אבל דעתי היא: אתה צריך לשים את הילדה מעל הכל - וכוונתי היא: הסבל שעובר עליה - בלדעת שאסור לה לראות את אביה! ומה שאתה מתאר - שפחדה אפילו לחבק אותך!! אלוהים ישמור!! עם כל הכבוד לסיבות שלך - לא יכול להיות שהן יותר חשובות מהילדה. לכן - לדעתי תתעלה על הסיבות שלך - ותעשה כל מה שיפתור את המצב הזה - כי הנזק הוא עצום שנעה פה לילדה ונכון שזו האם שיוצרת את המצב אבל אתה לא פחות "אשם" אםאתה לא עושה כל מה שביכולתך כדי לשנות את זה. סליחה על התקיפות - אבל סבל של ילד הרבה יותר חשוב מזה שאתה או היא "תסבלו" - אז תתגבר על הסיבות שלך ותחשוב על הילדה! כמו שאני מאמינה - כמעט בכל מצב - תיהיה חכם ולא צודק!!!!!!!!!למענה...

שוב סליחה על התקיפות - זה רק בגלל שזה בא מהלב

ועורר אצלי רגש. בהצלחה ואל תוותר.

אם גרושתך הכניסה את הילדה שלכם

למשחק, היא זבל
נכון שמי שמתעסק עם זבל נדבק בו גם קצת ריח מסריח, אבל במקרה הזה אין לך ברירה - הפשל שרוולים ואל תוותר

למעלה