שלום לכם

טוב

New member
מממממ????

ש. אם את אמא, אז למה כתבת ש"לו היה לך ילד"? ת. אולי יש לך רק בנות. ש.מה זאת אומרת אמא של אמא? ת.סבתא של מי את?

אמממממממממממממ?!

לכל אחת יש חלום, לי זה להיות אמא לא עכשיו אבל מתי שהוא. אם פוליקר היה רוצה להיות בן של כל האמהות ,אני רוצה להיות אמא של כל הילדים. אני חולה עליהם,הם כאלו קטנים ומתוקים שאיך אפשר לא לאהוב. התקווה התאווה הרצון החלום ההנאה כל אלו הם פשר השם שבחרתי והחתימה שאימצתי. למה אמא של אמא????????כי אני רוצה להיות ם האמא של הילד של הבת שתהיה לי.

טוב

New member
אוקי,

אז אם ככה, לפחות תצטטי את רחל נכון: "בן לו היה לי ילד קטן.... אורי אקרא לו, אורי שלי" בעצם, למה לצטט רק את השורות הרלוונטיות, לשיר שהוא שיר כל כך יפה? עקרה\ רחל בן לו היה לי ילד קטן שחור תלתלים ונבון לאחוז בידו ולפסוע לאט בשבילי הגן ילד קטן. אורי אקרא לו אורי שלי רך וצלול הוא השם הקצר רסיס נהרה לילדי השחרחר אורי אקרא לו אורי אקרא. עוד אתמרמר כרחל עוד אתפלל כחנה בשילה אחכה לו אחכה אחכה לו אחכה.

טוב

New member
../images/Emo32.gif

ומי שישמע את השיר בביצוע אחינועם ניני, יזכה לרגע נוגע ללב. את המילים, דרך אגב, ציטטתי מהזכרון, אז אם יש טעות אני סומכת על תנאית שתתקן אותי.

אבא גאה

New member
אני תמיד מתבלבל בין

חנה בשילה או רחל בשילה.... אבל אני בטוח שזה הפורום הנכון לנוסח המדוייק.... אתם יודעים? הבן שלי הוא ילד מאומץ ומהרגע שהוא שמע את השיר הוא התאהב בו לחלוטין. זה לא ייאמן איך השיר הזה מצליח להרגיע אותו, הוא מתרכז וממלמל או או או אורי אורי אורי.... טוב, נו השעה 1:21 בבוקר ואני נהיה רגשני.... סליחה.

טוב

New member
אכן זה הפורום הנכון

אם כי בקיאותי בתנ"ך נחלשה עם שנות היציאה בשאלה, (ועל כך אני בהחלט מצרה, ורואה זאת כאחת מהתמורות השליליות של היציאה), עדיין בטוח שחנה היא האשה משילה, ולא רחל.

מטאור38

New member
אבא של אף אחד

ישנה אך חדשה כאן הקישור הבא מוקדש לאלו שלא רוצים (בנתיים) להפוך לאבות הטרים (גם אמאות יכולות להצטרף) ואם בכול אופן יצא לי ילד אני יקרא לו מֶגָייבֶר

התלבטתי אם להגיב כן או לא

והחלטתי שכן רק כי הציטוט על הכמיהה לילד כל כך מדבר אלי ואל חנה ואל מי שמכיר אותנו שיר כידוע נולדה אחרי שבע הפריות מבחנה שהיו אחרי עוד כמות לא מבוטלת של טיפולים אחרים הורות היא חוויה נהדרת וגם לידה ואיך זה קשור כי בעיני גם היציאה בשאלה זה סוג של הריון ולידה אמנם עצמיים אמנם ההורה והוולד הוא אותו אחד אבל כל השאר דומה מאוד חוסר היכולת לנבא איך יהיה וכל דבר הוא חדש ומרתק ומסקרן ובהתחלה קצת נופלים ומתקשים ללכת אז זוחלים ונתמכים בסובב בתנאי שהסובב רוצה לתמוך ליאור ברגע פיוטי משהו

למעלה