שלום לכם

aya112

New member
שלום לכם

אני מבקשת אם יש מישהו/מישהי שיכול לעזור לי בכל התהליך אם אני רוצה להתגרש, אני אישה בת 30 אם שני ילדות, את כל התהליך? מה עושים? איך זה הולך? תודה מראש

הדבר הראשון...

בעזרה זה לומר לך... תעצרי רגע תחשבי זה מה שאת רוצה באמת? כאילו באמת זו סוף הדרך?

שרשירית

New member
חשוב מאוד לקרוא כמה שיותר על הנושא

מיצה... אין לנו תשובות מוכנות לכל אלה שרוצים לדעת איך עושים את זה? אני מרגישה כמו הכה את המומחה לאיך עושים את זה! מה אני אמורה להגיד: 'לאט ובזהירות'??? אני בכלל מעדיפה חזק ובישבן, ואתם? אההה... היא לא התכוונה לזה XXX אופס.. נו.. תתחילי ל לחפש בגוגל 'גירושים' + בקישורים כאן למעלה בסרגל הכחול - השמים הכחולים של אלוהים. תתחילי בכך שתקראי במה מדובר ואם עדיין יש לך חשק להתגרש... דרך אגב אני גומרת רק מלשמוע את המילה 'להתגרש'. זה ממש מרגש להתגרש. אז אם עדיים בא לך להתגרש חפשי לך עו"ד (רק בגלל שיש לך 2 ילדות) - למרות שאני עם ילד אחד וויתרנו על העו"ד. אבל זה לא פיקניק שם בחוץ, זה לא קל ויש תקופות גרועות וקשות... נו סתאם, זה פשוט מעולה להיות גרושה אבל תמיד רציתי להיות מאלה שינסו להזהיר אותך. 'צ'מעי קר שם בחוץ' אבל משום מה בפורום הזה מה זה חם, ממש חם היום.

מממממממממממ להתגרש?

קודם כל לנסות לפתור את הבעיות , אבל באמת לנסות ולא להתבייש להעזר בגורם חיצוני\מטפל, רק אחרי שהנסיון נעשה לתקן ועדיין לא הולך אז...אצלי הוא לא היה מוכן לעבוד קשה ולהתאמץ זה היה גדול עליו.....אז ברח......אני לפחות הצעתי..נתתי לו "פסק זמן" ניסיתי להציל...טו לייט..

aviavram

New member
לא נעים אני - אבל הייתי חושב פעמיים עם 2 גמדי

הבאמת קלו הקיצין

א פרסקי

New member
אז ככה

כמו שכתבו רבים מחברי לפורום מה באמת את מרגישה האם משבר רגעי משבר שיעבור או יותר מזה האם אתם בכלל מדברים על זה ביחד? הוא הרי בעלך אבי ילדיך או ששמה לא האם אתמם מדברים על חומרת המצב בינכם או שאולי הוא לא רואה את זה כמוך ועזרה מגורם שלישי מאוד מומלצת זה דבר שיוכל להראות לכם את החיים מנקודת מבט אחרת הדבר יכול לחזק את הקשר או להיפרד בצורה יפה וחברית ובוגרת מומלץ בחום בהצלחה בכל דרך שתבחרי

אני מניחה שחשבת על זה לעומק ולא

פתאום "בא לך" (אני מקווה לפחות), אז אחרי שעשית חושבים, את צריכה להצטייד בעורך דין טוב- אני לא יודעת מה אופי מערכת היחסים שלך עם בעלך, רק את יודעת אם הוא יתחיל לעשות צרות או שהוא ילך איתך יד ביד לרבנות. תפני לעו"ד שמתמחה בגירושין, אולי גם למישהו טיפולי שיכול ללוות אותך בתהליך הזה, שתפי את ההורים, חברים- אנשים שיכולים לעמוד לצדך ולתמוך בך- זה לא קל בכלל. בקישורים של הפורום יש כמה וכמה אתרים שיכולים לעזור לך. אז, ברוכה הבאה ובהצלחה!

למעלה