שלום לכם...!

שלום לכם...!

היי קוראים לי יותם. כמו כל תלמיד ממוצע אני מציג בשנה הבאה במסגרת דיאלוגים מונולגים. אני וידידה שלי עושים ביחד ואנחנו מתלבטים בין 2 מחזות עיקריים...אשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליהם או מי ביניהם עדיף.. המחזות הם: "סיוט בשניים" (או "דו סיוט") של אז'ן יונסקו ו"נורווגיה. היום" של איגור משהו (שכחתי כרגע, סליחה). תודה!

The Ocean1

New member
אממ,

אני לא יכולה לומר לך מה עדיף כי זה נורא תלוי במה אתם אוהבים ולמה אתם יותר מתחברים, אבל אני מכירה את "דו סיוט", זה מחזה חמוד למדיי, קצת לא ברור (אולי רק לי) אבל יש לו המון פוטנציאל, אז אני בעד:] בהצלחה!

הייתי רוצה להגיב...

אבל אני לא מכיר את "נורווגיה. היום". מתנצל. ובקשר ל"דו-סיוט" - בעיניי זה באמת לא אחד המחזות הטובים או הגדולים של יונסקו, אבל אפשר להוציא ממנו דיאלוג מוצלח בכל זאת. שיהיה בהצלחה!

bubamatti

New member
היי יותם!

אם תראה כמה הודעות מתחתייך.. גם אני מתלבט לגבי המחזה הזה. אני תמיד פוחד לעשות אבסורד... במיוחד כשמדובר בבגרות. אם בא לך להשתגע ואתה אוהב להיות אמיץ :) שמעתי באמת שסויט בשניים זה יופי של מחזה :) שיהיה בהצלחה.

בקשר למחזה השני...

"נורווגיה. היום" מחזה באמת לא מוכר של איגור באורשימה. על ילד וילדה (יולי ואוגוסט) שמתכתבים בפורום מתאבדים באינטרנט וקובעים להתאבד ביחד על צוק של פיורד בנורווגיה. לבסוף (קורה הרבה באמצע) הם לא מתאבדים אלא מתאהבים. תודה לכל העונים, אבל אם אפשר מישהו יכול להתייחס יותר לאיך להציג את "דו סיוט"? או אולי איזה קטע ממנו לעשות? תודה..

נשמע מעניין...

מאיזה חלק של העולם מגיע אלינו המחזה הזה? ובקשר לשאלות שלך לגבי דו-סיוט - אם נענה לך, ניקח לך את כל הכיף. :) כל הכיף הוא למצוא דרך שמתאימה לך להציג אותו, לשבור קצת את הראש בנושא, לבחור את החלק שהכי טוב לך להציג, ולעשות את זה. לא?

למעלה