שלום לכם

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
שלום לכם

היי. נעים להכיר, אני חדשה באזור שלכם. שאלה לי; איך הייתם מגדירים "התמכרות לאינטרנט"? כלומר, אפשר באותה המידה להגיד שאנשים אחרים "מכורים" לחיים האמיתיים שלהם (אופליין). "אני מכורה לנשימות, חייבת לעשות את זה כל היום, כל יום". לדעתי אני לא מכורה לאינטרנט, אני פשוט חיה שם, ומדי פעם יוצאת החוצה כדי לנהל את מה שנקרא "החיים האמיתיים".

actress

New member
אמממ... איש איש והגדרתו. ../images/Emo13.gif

אני גם לא חושבת שאני מכורה אבל אני בכ"ז נמצאת שעות על גבי שעות ולא שמה לב לפעמים שהזמן עובר ורץ. כבר היו מקרים שביטלתי דברים כדי להיות עם הנט ושאני בחוץ אני חושבת עליו, וכבר קרה לי שהתקשרתי הביתה כדי לברר אם ניתקו אותי מהנט כי אני בד"כ משאירה את הנט פתוח לקבלת מיילים ואם ניתקו אותי אז אני חשבתי על הנט וכעסתי ושחזרתי באתי ישר לפה. ומיום ליום זה נראה לי הולך ונהיה קצת יותר טוב למרות שאני עדיין חושבת על הנט שאני לא פה. ועכשיו אני בקושי מתקשרת הביתה מבחוץ לברר מה עם הנט אלא אם זה יום שהייתי פה הרבה זמן ויצאתי לכמה זמן למשל לחוג שלי והתקשרתי לברר, ואמא שלי אמרה לי "תפסיקי להיות מכורה" אני לא קוראת לזה כ"כ מכור אבל אני מנסה לצאת מזה. וברוכה הבאה

e-magine

New member
שלום ליז

בשלב זה אני מציע לך את ההגדרה הזאת. וזאת לצערי עקב חסימה או העברה לאתר היותר טוב שיש בעברית בנושא.

e-magine

New member
אגב, מי שלא חי במציאות

קוראים לו מת, ומי שמת לא מכור לשום דבר.

למעלה