שלום לכם

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
שלום לכם

נעים להכיר, אני חדשה בפורום הזה. יש לי שאלה אליכם. אני מתחילה בתכנית אימונים לבניית שרירים, משקולות והתעמלות וכד´. אני אמורה להעלות במשקל כדי לבנות שרירים מהר יותר (אני יודעת ששאלו כבר על עלייה במשקל, אבל המטרה פה אינה סתם להעלות במשקל אלא לבנות שריר). אמרו לי לאכול יותר חלבונים (פרוטאין), אבל אז אנשים אחרים אמרו לי שעודף חלבונים יכול לגרום לבעיות בכליות. משקלי נמוך יחסית לגובהי (אם כי עדיין בטווח הנורמלי). יש למישהו עצות? בתודה מראש, ליז.

מכיוון שאני לא יודע מה צריכת החלבון

כיום ואת איכותו אני לא יודע אם את צריכה להוסיף. המידע לגבי עודף חלבון שקיבלת הינו מדוייק. מה משקלך ומה גובהך? אם משקלך נמוך מידי יתכן שאחוז השומן בגופך נמוך מידי את תצטרכי לדאוג להעלות גם שומן. בכל מיקרה ההמלצה שלי היא הרכבת תפריט עם דיאטן/ית

Lizz

New member
*pout*

ישנם המוני סוגים של אוכל שאני לא רוצה :) ולכן לא בא לי ללכת לדיאטן ולעשות פרצופים מתפנקים :) טוב, ברצינות עכשיו: אני בערך 167 ס"מ, פחות או יותר, לפני שהתחלתי לאכול יותר מכרגיל הייתי על משהו כמו 47-48 במשך שנים, עכשיו העליתי לחמישים ק"ג בערך, אני לא מצליחה להעלות יותר (בינתיים). אני אוכלת בשר, וגם מוצרי סויה (צמחונים גרים בבית ואני אוכלת איתם). המון תודה לך על השקעת הזמן :)

למעלה