שר הטבעות...
S SailoR VenuS New member 16/4/04 #91 ../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif אוף רציתי לצאת לפארק עם הסקייטבורד
י יסמין טרוגובוף New member 16/4/04 #100 גם אצלינו ירד גשם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נכון זה מאגניב?! אני אוהבת גשםםםםםם!! במיוחד כשזה כבר קיץ וחם... ופתאום יש.. גשם!
גם אצלינו ירד גשם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נכון זה מאגניב?! אני אוהבת גשםםםםםם!! במיוחד כשזה כבר קיץ וחם... ופתאום יש.. גשם!
S SailoR VenuS New member 16/4/04 #103 אוייי אני שונאת את זה!../images/Emo47.gif סופסוף חם ומגניב ואפשר לרדת למטה עם חולצה קצרה ופתאום יש רוחות מעצבנות שמעיפות לי את השיער ואני נראית כמו פרדי קרוגר ביום רע ואז יש גשם ואי אפשר לצאת
אוייי אני שונאת את זה!../images/Emo47.gif סופסוף חם ומגניב ואפשר לרדת למטה עם חולצה קצרה ופתאום יש רוחות מעצבנות שמעיפות לי את השיער ואני נראית כמו פרדי קרוגר ביום רע ואז יש גשם ואי אפשר לצאת
J jen10 New member 16/4/04 #93 כן התכוונתי איפה מספרים עליו הכי... הרבה כי יש לטולקין הרבה ספרים אז איפו הוא מספר עליו הכי הרבה? רציתי לדעת
כן התכוונתי איפה מספרים עליו הכי... הרבה כי יש לטולקין הרבה ספרים אז איפו הוא מספר עליו הכי הרבה? רציתי לדעת
O O r L a N d O New member 16/4/04 #94 ../images/Emo28.gif בשר הטבעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא מופיא |דגש|רק בספרי שר הטבעות מהספר ה-1 ועד ה-3
../images/Emo28.gif בשר הטבעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא מופיא |דגש|רק בספרי שר הטבעות מהספר ה-1 ועד ה-3
O O r L a N d O New member 16/4/04 #96 ../images/Emo28.gifאוף../images/Emo70.gif לא יוצא לי הדגשים רק רגע... |דגש|אורלנדו
S SailoR VenuS New member 16/4/04 #99 כי לא עושים את זה ככה../images/Emo13.gifכנסי../images/Emo47.gif את צריכה לשים | הדגש | המשו שאת רוצה לכתוב ואז | סדגש | רק בלי הרווחים הסברתי לך באייסי!
כי לא עושים את זה ככה../images/Emo13.gifכנסי../images/Emo47.gif את צריכה לשים | הדגש | המשו שאת רוצה לכתוב ואז | סדגש | רק בלי הרווחים הסברתי לך באייסי!
S SailoR VenuS New member 16/4/04 #105 אין לי ממש תוכניות.. רציתי לצאת קצת החוצה כפי ששמתם לב אבל הגשם לא מאפשר והרוחות ובוהו.
י יסמין טרוגובוף New member 16/4/04 #112 אני... צריכה עוד מעט לאכול ארוחת צהריים ואז אני חייבת לסיים את הספר לספרות ולהתחיל (או אולי אפילו לסיים? ) את העבודה בספרות, כי אני צריכה להגיש אותה ביום ראשון...
אני... צריכה עוד מעט לאכול ארוחת צהריים ואז אני חייבת לסיים את הספר לספרות ולהתחיל (או אולי אפילו לסיים? ) את העבודה בספרות, כי אני צריכה להגיש אותה ביום ראשון...
N n o g i t New member 16/4/04 #113 אני לצערי תקועה בבית בגלל הוירוס המעפאן הזה התזוזות היחידות שאני יכולה לעשות זה מהמיטה למחשב שנמצא בחדר שלי אבל אולי אני ישלח עוד מעט את אבא שלי להביא לי dvd.. נראה כבר
אני לצערי תקועה בבית בגלל הוירוס המעפאן הזה התזוזות היחידות שאני יכולה לעשות זה מהמיטה למחשב שנמצא בחדר שלי אבל אולי אני ישלח עוד מעט את אבא שלי להביא לי dvd.. נראה כבר